#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

hatalar olur,takma.

zaaten o hatadan haric almeidayi silip süpürdun

semihi eleştirmiycem. çünkü iyki atmış o golü ve son dk da kazandık.bundan daha güzel ne olabilir ? ruskyyy!

Olsun olacak olacak. O golü atmasaydın iddaa'da handikaplı kazanacaktım ama varsın yatan iddaa olsun. Helal olsun aslanım. Ben bugün senden gayet memnundum.

Topu uzaklaştıracağı yerleri iyi çalışması lazım.. Topa dokunuyım da nereye giderse gitsin havasında ama.. Adamın önüne bırakırsan böyle cezayı keser.. Kendi kalesine attığı gol için da Muslerayla iletişim sorunu yaşadı..

Bir hatası var, onda da kadersizlik, Muslera'yı duymadı belli ki.

Bir kaç saniyeliğine servet'in kulaklarını çınlattı. Genel anlamda kötü değildi.

Yalnız bütün kafa toplarını aldı Almeida. Kendi kalesine attığı gol sorun değil de havadan bütün topları bıraktılar.

Bu maçta bizi yakacaktı ama sonuç ne olursa olsun canı sağ olsun, yeter ki hatalarından ders alsın.

Canı sağolsun,şansızlık oldu bitti işte.

Zorlu mac Semih icin, erkenden sari kart yemesi bozdu oynunu. Durmak yok yola devam Semih!

Kendi kalesine gol attı. sezon sonu gönderilmeli :D

Aslan parçası çok kredisi var daha. Bu maçtada çok iyiydi.

Bu hataları yaparak kendini geliştirecek, golden sonra yanılmıyosam alkış da aldı morali bozulmasın diye, neyse şimdi daha çok çalışarak hatalarını daha çabuk düzeltecek aslan.

Aslansın Semih Aslansın. Kendi kalesine gol atan ilk stoper değilsin. sonda olmayacaksın. Ama onurun gururun yeter!!!

çok iyi mücadele etti ,golde olmasa yine övgüler dizilcekti ..buraya eminim. tabi kendi kalesine gol atınca GS taraftarı değişiyo birden. sizleri anlamak kolay artık .semihin yolu açık. ve evet yapıcağı hatalardan ders çıkaracak .orda top auta gitse ne güzel engelledi diyecektiniz! belki dokunmasa yine goldü. futbol bu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt