#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

#76 Servet Cetin konusunu ararken yollarini sasiran arkadaslarimiz var burda.

Aslan parçası senin kredin bu taraftarda çok fazla rahat ol . Yenilsek bile ağzımı açmazdım.

Tecrübesizlik deyip durmayın yahu, ne stoperler daha beter golleri gönderiyor kendi ağlarına. Bir hata sadece, adam genç ve takıma yeni girmiş diye her haltı tecrübesizliğe bağlamaya gerek yok. Bence bi talihsizlik yaşadı, sonraki dik duruşu, konsantrasyonunu bozmaması ve soğukkanlılığı da gayet tecrübeli bir duruştu.

Orayı bilemem Almeida her topu aldı yendik diye toz pembe olmasın herşey. Ayrıca fiziğini kalınlaştırması gerek olmaz böyle kız gibi.

Yalnız fiziğini kalınlaştırdığı taktirde beli daha zor dönecek. Mevcut çevikliğini kaybetme ihtimali var yani. Bu arada Semih'in boyu kısa fakat çok iyi sıçrıyor..

Olsun bugun kendi hatandan ders cıkarabildiysen ne mutlu bize Semih. Zaten okadar maç mükemmel oynadın bırakta bu da nazar boncugumuz olsun :)

Kafa toplarini kazanirken Aydinus faul caldi zaaten.Adam ne yapsin.

Hata yapmadan tecbüre sahibi olamaz insan. Bugün bir hata oldu. Sağlık olsun :ka21:

Ben 90 dakika izledim, Semih muhteşemdi yine. Ne konuşuluyor burada böyle.. :o

F.Terim: Semih kendi kalesine attığı golden çok, erken kart görmesinden ders çıkarmalı.

Bu galibiyete en çok senin için sevindim.Özellikle attığın gol sonrası Quaresma denen gavatın yaptığı aptal dans kaba etine girdiği için sevindim.

Defansta muthiş olduğu kadar gol vuruşlarındaki becerisinide kanıtladı bize.. ASLANSIN :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt