#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

en kötü maçıydı....ama golden sora taraftarın 10 saniyelik bir yıkımından sora alkışlamaya başlaması mükemmeldi....bu takım ne hatalar yapanları gördü semih reis,bi maçta da sen yap,kazandırdıkların ortada zaten...

yasadıgı sanssızlık dısında mukemmeldi yine. Canın sagolsun Semih'im devam.

Servet-Gokhan hata yapacağına , Semih yapsın . 1990 doğumlu gencecik çocuk , hata da yapacak tabi . Ayrıca genel olarak muthis oynuyor .

Ujfaluji gibi takım kendi sahasından top çıkarmada zorlandığı anda ileriye doğru top taşıma işini geliştirmesi lazım,ilk forma giydiğinde daha çok deniyordu bunu ama şuan biraz korkuyor gibi

Beşiktaş' tan gol yiyeceksek onu da ben atarım dedi Semih.:D

Bunlari yasiyor olmasi da gelisimi acisindan cok degerli. Cani sagolsun.

Defansta çok çabalıyor. Çünkü Selçuk, Melove Eboue fazla girişken futbolcular değil. (kötü demiyorum!) Kendi kalesine gol atması bu yüzden oldu. Tipik bir burn out vakası.

Bu arada

Semih'e Rusky demeyin bence rahatsız oluyordur. Aslında keko ne demek bilmiyorum ama, Semih'e Rusky diyenler keko olsun.

İsterse kendi kalesine hattrick yapsın güvenim bitmez.

İyi de bir defans oyuncusunun kendi kalesine gol atması (yani topa edilen müdahele sonucu olanlar, Takoz Recep'inkiler gibi değil) neticede bir hatadır ama bu oyucunun kalitesiyle vs. hiç alakalı değildir. Tamamen şansızlık işidir. Nitekim o pozisyonda Semih çok güzel bir müdahele yapmıştır fakat şansızlık, topun geliş açısı, hızı vs. derken top kendi ağlarımıza gitmiştir. Bu önemli birşey değildir.

[video=youtube;tu-cKqqU3Vk]https://www.youtube.com/watch?v=tu-cKqqU3Vk[/video]

[video=youtube;poWRr2U_yxk]https://www.youtube.com/watch?v=poWRr2U_yxk[/video]

[video=youtube;kU0M9IY18Yc]https://www.youtube.com/watch?v=kU0M9IY18Yc[/video]

Aslan parcasi.

Eksik yönleri var elbet ama bunlari da tecrübe kazandikca giderecek. Dün kendi kalesine attigi gol disinda gayet iyi oynadi.

fenerdende golü aynı kanattan buna benzer yemiştik.bjkden 2 golde aynı kanattan.Ebouenin olduğu kanada hiç giden olmuyor.Hakan balta dün iyi oynasada sorun o gibi duruyor.

semihin sağ kanattan gelinince yerden kesilen ortalarda topu sağlıklı kesememe veya istediği pozisyonunu düzgün alamama gibi bir durum söz konusu.yaşıda uygun kendini geliştirmesi için.o zaman no problem.devam aslan.

Golden sonra taraftarın alkışlaması muazzamdı. İnönü'deki maçta kiritik müdahalesiyle golü önleyişini de unutmadık.

fenerdende golü aynı kanattan buna benzer yemiştik.bjkden 2 golde aynı kanattan.Ebouenin olduğu kanada hiç giden olmuyor.Hakan balta dün iyi oynasada sorun o gibi duruyor.

Giden oluyor gitmesine de Eboue öyle müdahaleler yapıyor ki atak başlamadan bitiyor.

Semih'in şu an en büyük eksikliği sadece tecrübesizliği, ki bu da çok normal bir durum henüz yeni yeni oynuyor büyük bir takımın savunmasında.Bu sezon kazanacağımız şampiyonluk ile o da kendine daha güvenen bir hal alacaktır, sezon başı kampında da fiziki açıdan daha kuvvetli duruma geldiği an "tamam bu çocuk oldu artık" diyebilecek konuma geliriz.

Hatasiz müthis futbolcu olamazsin. Hata yapmasina sevindim. Hatasina ragmen kazanigimiza daha cok sevindim. Böyle devam Aslan parcasi

Dun nazar boncugu olsun o sanssizlik.

Yine cok cabaladi, yine super oynadi.

Sari karti erken aldi ve o biraz handikap oldu malesef.

Yinede begendim, ve hala guveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt