#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

30 yaşında bir defans oyuncusu olgunluğunda oynuyor.Hayranlıkla izliyorum (:

ilk golde sowun ayağı nerdeyse semih kafasına geliyordu o derece istekli hırslı sahi 30 yaşında değil mi bu adam?

ilk 20-25 dakikada iyi değildin ama daha sonra iyi oynadın olsun hata yapıyosun ama gayretin süper böyle üst seviyede derbiye ilkdefa cıktı bundan sonraki derbilerde ve maclarda daha iyi olacak.

ben herşeyi gectim mac 2-0 ken stoc topu gene saga cekti. ama semih gitti stochun ayak ciiyle vuracagı yeri kapattı. stoch sol tarafa vurmak zorunda kaldı. burda bile futbol zekası oldugunu gösterdi adam. daha acemi elbet dayak yiye yiye atmayı ögrenecek. ilk defa süper ligde oynuyor. 2-3 sene sonra bu adam forvetleri yamultur. kesinlikle serdarazizden daha iyi oyuncu.

Macı izledim 5-6 kere tehlikeli hareket çaldı evet. Ama o pozisyonlar ve bu pozisyonun arasında daglar kadar fark var dostum.

Senin saydığın 4'te 4'ü

100'te 90 falan çalınır. Ama pozisyon aynı değil.

Şu fotoğrafa iyice bi bak, sonra tekrar konuşalım

431566_363773296996121_118325551540898_1120350_86803246_n.jpg

Maçın başında çok iyi değildi, atmosferden kaynaklanarak, ama sonradan toparladı. 70 dakikanın tamamında iyiydi.

başta herkes kötüydü ürkekti bu yüzden yedik o 2 golü zaten çoğu ilk defa çıktı karıköye ama playoffta gömeceğimiz maçın provası oldu çokta güzel oldu

Dünkü maçta bence gayet iyiydi.Soğukkanlı oynadı.

Bu arada eski hakemlerden Serdar Tatlı Fanatik'teki köşesinde Sow'un attığı golün net faul olduğunu yazmış.

Maçın başında takım olarak gerçekten kötüydük ama Semih'e de hak vermek lazım.Sow gibi çakal bir adama karşı oynamak da zor.Yine de maçın hakkını verdi.Aslanlar gibi mücadele etti.Helal olsun.:ka19:

Ilk defa böyle bir atmosferde oynamasina ragmen hemen hemen hatasiz oynadi, bu cocuk bi de daha 21 yasinda. Yillardir milli takimin stoperleri diye lanse edilen Servet ve Gökhan'in ayaklari bile Kadiköy'de daha cok titremistir. Böyle bir cocugu yurt disindan almak istesek en az 10-15 milyon euro isterler bizden.

Masallah. Allah nazarlardan korusun.

yalnız dikkat ettim maçın ilk 15 dksı 4-5 tane kafa topunu hiç alamadı tabi bunu tecrübesizliğine vermek lazım 15 dakikadan sonra resmen canavarlaştı seviyoruz semihi :tiphat:

Sezgileri, araya girmesi, kafa topları, yer tutması, oyun zekası üst düzey. Ayakları da iyi. Stoper bazında söylüyorum tabii. Ama biraz kolay çalım yiyor bence baya bir sıkıntı bu.

Sezgileri, araya girmesi, kafa topları, yer tutması, oyun zekası üst düzey. Ayakları da iyi. Stoper bazında söylüyorum tabii. Ama biraz kolay çalım yiyor bence baya bir sıkıntı bu.

Sezgileri ve yer tutması üst düzey olan biri nasıl kolay çalım yiyor peki ? :confused:

Sezgileri ve yer tutması üst düzey olan biri nasıl kolay çalım yiyor peki ? :confused:

Sezgilerinden kastım topun nereye gideceğini biliyor yeri geldiğinde araya giriyor ya da adamı nasıl takip edeceğini biliyor ama yine de bire birde çalımı yiyor.

sen varya sen

sen aslan yüreklisin

aldigin paralarin hepsi HELAL olsun sana kocum benim

umarim bu takimdan hic gitmezsin

allah nazardan saklasin seni

helal olsun :tiphat:

bence kolay calım yemiyor dün stochla 1' 1 kalmıstı ve cok kolay anladı nereye gitceğini orta acmasına dahi izin verdirmedi faul aldırdı kendine .. acayip güveniyorum bu cocuğa helal olsun sahadaki durusu yeter

tecrübe eksikligi defans ve kalecilerin 30 yaş civarı üstün performans verdigi düşünülürse semih in şuan ki hali gayet iyi gelecek senelerde bu tip sıkıntılarıda atlatıcaktır

Programlarda Semih`in yerine stoper almalı Galatasaray diyorlar

Milletin 5 milyonluk yürürken çalım yiyen çöplerine laf yok

Aslansın Aslan aynen devam

Sen duruşunla efendiliğinle çalışkanlığınla devam et

Her daim arkandayız

o twit senin duruşuna yakışmadı be semih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt