#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Bir defa adam çok sakin

Defans oyuncusunda çok önemli bir özellik

Sezgileri ve hızı zaten iyi

Daha çok oynayarak pişecek inşallah

Sağlam oynadı bugün

Ergün'ün stoper oynayanı :D

artık benim gözümde genç oyuncu sıfatını aştı.bi selçuk bi elmander neyse bu da takımın ası oldu artık....emre çolak henüz tam olmadı ama bu oldu....:b5:

Abartmıyorum şuan 8 milyon euroluk topçu.

Aşırı övgü de iyi değil. Semih'in hala geliştirmesi gereken özellikler var. Örneğin bazı ikili mücadelelerde güçsüz kalıyor ve bunun üzerinde çalışmalı.

Bu gibi eksiklerini giderirse bu takımda uzun süre oynayabilir. Zaten bizim topçuların en büyük sorunu bir yerden sonra artık olduklarını düşünüp salmaları. Semih onlardan olmayacak inşallah.

Daha ilk senesi ve ligin en az gol yiyen takımının stoperi..

2.ciyle maç fazlasıyla 10 puan fark var..

Eğer Servet veya Gökhan oynasaydı cidden ilk 3'te bile değildik..

Maşallah hızır gibi yetişti Bülent Kaptan gibi geliyor bir tane daha..

Semih'in gerçekten iyi bir stoper olması için önünde 2-3 senesi var. Bu süre içinde ya Galatasaray'da yada başka bir takımda mutlaka ilk 11 oynaması gerekiyor.

Şu anda çok emin adımlarla devam ediyor, Allah bozmasın.

Rahat maçlarından bir tanesini oynadı.

Yaz kampında kilo alarak güçlenirse (boyu 1.82 kilosu 66 olarak geçiyordu okuduğum bir yerde) ve bariz hatalarını düzeltirse(özellikle Burak Yılmaz eşleşmesinde yaşadıkları) seneye de şampiyonlar liginde kazanacağı tecrübeyle mükemmel bir stoper olacaktır,eğer sorunlar yaşamazsa (sakatlık,form düşüklüğü,ben oldum havasına girme) 2013-2014 sezonunda en az 15 milyon bonservis bedeli biçeriz isteyen takımlara..

Çok da kilo almaması iyi olur. Zayıf ama güçsüz değil çünkü. Bizim Türk stoperlerinde alışmadığımız bir sürati var. Dikkat ederseniz, maçlarda atılan uzun toplarda devamlı top ve rakip forvetin arasına giriveriyor. Bir kere, iki kere derken rakip forvet deliriyor sonunda. Bol bol faul almaya başlıyor Semih.

Servet'in falan etrafından dolaşıp geçiyorlardı :D

Yaz kampında kilo alarak güçlenirse (boyu 1.82 kilosu 66 olarak geçiyordu okuduğum bir yerde) ve bariz hatalarını düzeltirse(özellikle Burak Yılmaz eşleşmesinde yaşadıkları) seneye de şampiyonlar liginde kazanacağı tecrübeyle mükemmel bir stoper olacaktır,eğer sorunlar yaşamazsa (sakatlık,form düşüklüğü,ben oldum havasına girme) 2013-2014 sezonunda en az 15 milyon bonservis bedeli biçeriz isteyen takımlara..

çocukkendir yahu o şu anda o kiloda olsa üflesen uçar :D

66 degildir yahu, 75 vardir

Trabzon maçında sağ kanatta çizgiye yakın bir yerde Burak'a havadan uzun pas atıldı , Semih uçarak geldi ve ıska geçti. Böyle pozisyonları oluyor bazen.

Trabzon maçında sağ kanatta çizgiye yakın bir yerde Burak'a havadan uzun pas atıldı , Semih uçarak geldi ve ıska geçti. Böyle pozisyonları oluyor bazen.

Tamamen tecrübe eksikliği işte o, zamanlama hatası. Oynadıkça ne zaman zıplaması gerektiğini daha iyi kavrayacak

semihin cabuklulugunu kaybetmemesi lazim, bence en önemlisi bu

fizik, mizik falan filan

bence su anda fizigi gayet iyi, yeterli

Evet. Sık sık bu tip tecrübe kaynaklı hatalar yapabiliyor. Daha çok yol kat edecek. :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt