#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Semih'i izlerken aklima Pepe geliyor. Pepe'nin cirkefligi bir yana, oyuna bakarsan cok benziyorlar. Birebirde gecmesi az kalsin imkansiz, havada cok guclu. Her yerde ve bir stopper icin gayet suratli.

Bence 2 sene daha bu seviyede oynayip, 23 yasina gelirse, kolaylikla bir Milan/Real/ManU/Bayern/Barca'da oynar.

İlk golde bütün suçu Semih'e yüklemek haksızlık olur. Eboue veya Engin'in, Ziegler'i takip etmesi gerekirdi. Ama ikinci golde hatalıydı. Rakibin dengesini bozmak yerine faul yapsa, yere indirse golü yemeyecektik.

vcok iyidí maalesef

orta saha yeterince yardimci olmadi

Hatasi yok bence Muslera normalde 2. Golde coktan kalesinden cikmis olurdu.. Neolduysa bilemedim.. Ah muslera

yazık oldu semihin performansına

ikinci golde faul yapsan ne olurdu ya semih sari kart gör bisey olmaz

Hata yapmamayı öğrenmeli. Hep aynı hatayı yapıyor. Adamın arkasında kalıyo yere düşüyo.

İlk golde Sow'u zaten Ujfalusi tutuyo sen nabıyosun orda bak adama yetişemedin.

İkinci goldede tutabileceği adamın arkasına geçti.

Yahu bu çocuk hatalarından maalesef ders almıyor gibi

çünkü hep aynı hatayı yapıyor birileri göstersin şuna hatalarını...

iki goldede hatasi yoktu.ilk golde rakibin SOL BEKI gol atiyorsa ve bizim sag bekimiz bi yerlerde geziyorsa,orda semihe sucu veremem.adam tabi orda zielgeri turabilirdi,ama arkasinda kaldi,ebouenin hatasini telavüz etmekye calisdi ama olmadi.

ve ikinci golde,tamam bienvenueye o pasi attirdi,ama ujfa orda serveti andirdi.öyle bi yavas ve agir kaldi ki o posisyonda,stoch arkasindan ucup golü atti.

arkada kalmadı . sowda aklı kaldı . 1 e 1 verildiginden dolayı adam kilitlendir 1 an ve zigler sarkıp gol attı

sana bir sey demiyorum. iyiydin bence diğerler düsünsün aslan semih.

20120422.192459_IST405_1806307.jpg

Burda Alex Semih den yedigi calimi yediremiyor galiba kendine..

ArHOibwCMAAjVOu.jpg

%100 lük gol pozisyonunu önlüyor

ArHQms4CEAEIfp4.jpg

Gole gelince Semih yerine Rakibin sol bekini kalemize sokan Emre Colak ve Eboue ye hesap sorun ki bu mactan sonra hic kimsenin hic bir oyuncuya hesap sorma hakki yokdur bence.

ilk golde pozisyon hatası vardı yüzde yüz illa rakibin solbekini bizim sağ bek mi tutcak yok böyle bişey markajdaki adamı ujfanın kucagındaydı tecrübesizlik oraya yöneldi araya atılınca yetişemedi ama canı sağolsun her zaman arkasındayız illa ki hata yapıcak ama bizim değerimiz bizim evladımız her zaman destekçisiyiz ikinci golde ujfa ağır kaldı ve araya giremedi semih çok da hatalı değildi fakat stoperde top sektirme diye bişey vardır olmadı indir adamı profesyonel şekilde ama canı sağolsun

kuşların ikinci golünde biraz heyecan yaptı gibi. ama daha ilk sezonu ve bu sezon hatalarının en iyi niyetle karşılanacağı sezonudur

İkinci golde Semih hatalıydı. Hatalı olduğunu kabul etmeniz için illaha Servet'in, Gomez'den yediği çalımın bir benzerini mi yemesi lazım yani ? Bienvenu'yu orda indirecekti arkadaş. Umarım bu hatalarından ders çıkarır Semih.

semihe kızamıyorum çünkü fener bize her türlü gol atar o bal onlarda var

ama biz niye daha fazla atamadık

30 şutumuzdan nasıl 1 gol çıktı

ben Galatasarayın 30 tane şut çektiğini en son FM oynarken görmüştüm

Semih'in 2 golde de hatasi vardi,ama silecek degiliz. Sonuna kadar arkasindayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt