#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Hade bi golde hatasi var diyelim, ama iki golude bu adama yikmak at maskesi takmaktir. Acaba pozisyonlarin icinde cok sevdiginiz Ujfalusi reyisiniz yerine Servet olsaydi yine ayni seyleri konusuyor olur muydunuz merak ediyorum.

Ujfalusi CL icin yetersizdir dedigimde olay buydu. Bu yuzden Alex, Toure, Chivu, Nesta diye bas bas bagiriyorum bir sezondur. Rigobert Song diye imkansizi basaran bir adam izledim ben, beni Ujfalusi kesebilir mi? Sizi de kesmemeli.

Sagbeke, stopere, solbeke alternatif oyuncu olarak sozlesmesinin sonuna kadar kadroda tutulmali.

Semih'e laf söyleyeni Allah taş eder...

Semih çok iyi be arkadas laf etmeyin adama yukarda ALLAH var. Adamlar balık semih çok iyi uzun yıllar oynatacağımızz bir oyuncumuz var. Ders çıkaracaktır. Hemen asıp kesmeyin.

asıp kesmek değil tabi de sezonun en kötü topunu oynamak için bu maçı mı buldun be semih :(

hatası var söylüyoruz ne diye savunma yapıyorsunuz ? asıp kesen yollayan harcayan mı var ? hatası oldu mu söyliyeceksin genç adam ..

hatası oldumu söylüyecez semih fizik olarak çok güçlü değil biraz daha fizik çalışması lazım ikili mücadelerde basit hatalar yapabiliyor..

hatası oldumu söylüyecez semih fizik olarak çok güçlü değil biraz daha fizik çalışması lazım ikili mücadelerde basit hatalar yapabiliyor..

ikili mücadelelerde çok korkutuyo beni.kafayı öne atıp koşuyo ve bunların çoğunda yere düşüyo.düşerken topu aldı aldı veya taca falan attıysa ne ala diğer türlü dünkü maçtaki gibi 2 düştüğü pozisyonda 2 gol yedik.

Yine aynıyız,abartmayı çok seviyoruz.Arda´yı,Messi yaparız,Selçuk´u ,Xabi Alonso´dan iyi yaparız,Semih´i World Class stoper yaparız.Semih bu işin hakkını çok iyi verdi,yeni bir cevher kazandık,ama daha çok eksiği olduğu gerçeğini değiştirmez bu.

Ziegler nasıl semih gibi bir defansa üstünlük kurarak o golü atar nasıl nasıl!!

sezon boyu gayet iyiydi genel olarak ama dun aksam ipimizi cekenlerden biri oldu

2. golde de cekip indirmesi lazımdı artık. Yine boğuşmaya kalktı hic gerek yoktu.

Çok yetenekli çalışkan güçlü ama hala çok tecrübesiz,, Dün 1 - 2 Ujfaluji ye yan top atarken fenerlilerin araya girmesi içten değildi kalpten gidecektim o pozisyonlarda,, Gelecek sezon çok daha iyi olacak,, Ujfalujinin maç esnasında Semih'e çok daha yardımcı olması gerekiyor,, Yalnız kalıyor Semih çoğu pozisyonda.

Dun ne yapsın, çocugun hızı, fizik kapasitesi belli Sow azmanıyla iyi bogustu, efendim Semih Song kadar çabuk değil, bunu kabul edecek Terim. Ama hocam Ulfa-Semih sanki Song kadar çabukmuş gibi, önlerine supurucu birini de koymadan, Stoch'la- Sow'la birebir bırakıyor Semih'i çocuktan bu kadar.

terim hocam maden planın buydu neden sene başı çabuk ve çevik sayılmayacak Ulfa'yı aldın? maden savunmayı çizgi halinde öne çıkaracakasın, çabuk çevil bir yabancı stoper alacaksın NOKTA.

İyide ilk golde Semih Sowu tutuyordu Ziegleri başkası kaçırdı onada yetişmeye çalıştı ama olmadı.

İyide ilk golde Semih Sowu tutuyordu Ziegleri başkası kaçırdı onada yetişmeye çalıştı ama olmadı.

iyide semih sowu tutuyosa ujfalusi kimi tutuyor kimin kimi tuttuğu belli değildi dün ne adam adamayı yapabildik ne de alan savunmasını dün..

emre takip etmeliydi adamını hadi o kaçırdı eboue kademeye girmeliydi hadi o da kaçırdı semih yıkılmamalıydı ama işte tecrübesizlik olur böyle şeyler canı sağolsun

Yer tutuşunu geliştirmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt