#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Dun ne yapsın, çocugun hızı, fizik kapasitesi belli Sow azmanıyla iyi bogustu, efendim Semih Song kadar çabuk değil, bunu kabul edecek Terim. Ama hocam Ulfa-Semih sanki Song kadar çabukmuş gibi, önlerine supurucu birini de koymadan, Stoch'la- Sow'la birebir bırakıyor Semih'i çocuktan bu kadar.

terim hocam maden planın buydu neden sene başı çabuk ve çevik sayılmayacak Ulfa'yı aldın? maden savunmayı çizgi halinde öne çıkaracakasın, çabuk çevil bir yabancı stoper alacaksın NOKTA.

Katılıyorum.Yönetim varya yönetim yatacak yeri yok.

Şu takım Emre ve Semihe muhtaç kaldı.İkisinede helal olsun,artılaryla,eksileriyle çok fazla sırıtmadan oynadılar.

İki tane alt yapıdan ekstra adam girdi kadroya ofansif bölgeye gene transfer yapmadı bu işbilmez yöneticiler.

Bence ilk goldeki hatası nereye koşu yapacağını daha öğrenmemiş olmasıydı. Adamın var olduğu noktaya koşu yapıyor, oysa adamın 2 saniye sonra nerde olacağını tahmin edip ona göre koşması gerekirdi

PES oynayan arkadaşlar için Semihin yaptığı defansla ilgili bi örnek vereceğim.. PESte kimi arkadaşlar "X" e basılı tutarak defans yapar ve defansı yapan adam yakın yapar presi.. Bu Semihin stili.. Bir de diğer türlüsü vardır ki adama biraz uzak durur ve hamleye müdahale şansı artar.. Semih defansını bu duruma getirmeli, yapabileceği hamle sayısını artırır durumda beklerse adamı 15 sene oynar bu takımda.. Yoksa dünkü gibi bu kadar kritik bi maçtaki gibi yapılan hatalarla bu iş yürümez..

2 golde hatası vardı kabulum ama ilk golde bence hatası yoktu.Defans arasına sol bek koşu yaptı,oda bi kere olurdu şansa gol oldu

dün ujfalusi yanında varmıydı yokmuydu ben anlamadım. onun icin bu cocuga kızmıyorum hata yapsa bile. ilerde dahada iyi topcu olcagına eminim. ilk senesinde aslanlar gibi oynuyor adam.

hatalıydı tamam ama bırakın da bir kere bü çocuk hata yapsın, sahip çıkmaz boynumuzun borcu. olağanüstü stoperler hata yapıyor. bu sezonun adamı kendisi ne olursa olsun.

Şöyle konuları okuyorum da gerçekten Galatasaray taraftarının eline,diline düşmek istemezdim futbolcu,basketbolcu vs. olsam.İlk golde Sow Semihin kucağındaydı ve top Alex'te.Sow hareketlenince adamını takip etti,Ujfanın kucağına gelince de bıraktı.Ha bir saniye önce bırakıp dönmeliydi diyebilirsin ama hepsi bu.Başka birşey değil.

Muslera'dan dönüp Alex'in takip ettiği bir pozisyon vardı.Semihin son anda müdahalesiyle önlenen %100 gol pozisyonu.Sezon boyunca defalarca olduğu gibi.Onu konuşun biraz.Bırakın artık golleri.

bol bol kritik müdahalelerde bulundu, gayet iyidi.

KONSANTRASYON artık Semih KONSANTRASYON. Hata yapma lüksümüz yok !

Bu maç beğendim, 4 gol attıktan sonra konsantrasyon zor olur.

Semih hata yapmaya basladi son zamanlar. yadirgamiyorum ama daha süratli olmasi gerek. birde yolu uzatmamasi gerek.

Ne az ne çok iyiydi sadece..

Bu çocuğun yerine Servet veya Zan olsa şu an ligde 3. lük yarışı veriyorduk.. Semih Galatasarayımız'da uzun yıllar görev yapacak.. Ona TAM DESTEK.. Hataları olacaktır tabiki. Hata yapmadan onlardan ders çıkarmadan iyi futbolcu olunmuyor.

Burda cogu kisiyi severim,sayarim.Kimseyide üzmek istemem.Ama futbol´u Antu.com´daki Fenerlilerden daha az bilenler var gibi geliyor bana.

Semih´e bu macdan sonra kötü diyen,ya art niyetli yada futboldan anlamiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt