#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Düzenli oynamaya başladığın ilk sezonunda çok başarılı bir performans gösterdin son maç artık Semih içindeki Galatasaray aşkını hepimiz biliyoruz bunun için savaş.

senin gibi savunma oyuncumuz oldugu icin cok gururluyum ve cok sansliyiz..

belki basit calim yiyor gibi gozukuyorsun ama cogu zaman 1e 1 kaliyorsun ve yedigin calimi bi sekilde telafi etmesini biliyorsun..

haa zamanla yedigin calimlarida yemezsin kazandigin tecrubeyle!!!

Rus Semih !

Zamana ihtiyacı var bu sene tatil filan yapmayıp çalışmaya devam etmeli, Hala tek hamlede büyük hata yapacak konumda bence,, Yan toplarda direk rakibin ayağına pas gönderebiliyor,, İstekli,, azimli ,, çok iyi yere gelebilir ama sadece çalışması gerekir..

Ulan ben maçı izlemeye korkuyorum adam 20 yaşında senenin en önemli maçında defansın göbeğinde. Allah yardımcısı olsun.

Ulan ben maçı izlemeye korkuyorum adam 20 yaşında senenin en önemli maçında defansın göbeğinde. Allah yardımcısı olsun.

aynen aynen.ben karar verdim sahilde dolasıcam yoksa allah korusun kocaeliden kalp krizinden bir cimbomlu daha gitti diye haberlerin dolaşabilir etrafta

Yerinde olmayı çok isterdim. Bu maçı oynamak büyük bir keyif.

Heycanlanma yeter reis kumaşın sağlam kalitelisin ezme heycanınla kendini.

İki taraf için de maçın adamı olabilir. Arenada yenildiğimiz Fener maçındaki kademe hatalarını yapmasın yeter.

semihh.jpg

Seni bu takıma kazandıran Fatih Hoca'dan Allah razı olsun, sana da helal olsun Semih. İnşallah çok büyük futbolcu olacaksın. Hep böyle devam et. Çok çalış, şımarma, efsane olacaksın inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt