#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Murat Akca = Türk Popescu.

----------Ufuk----------

Ugur-Murat-Semih-Caner

--Emre-Mehmet-Berkin--

Arda---Sercan---Serdar

Avrupa da fırtına gibi eser bu takım.

Murat Akça devamlı maç oynarsa ve biraz tecrübeli olsa bu takımda banko oynar. Oyun kurabilme yeteneği var çünkü. Bu sistem için tam aranan adam. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut. :)

Murat Akça devamlı maç oynarsa ve biraz tecrübeli olsa bu takımda banko oynar. Oyun kurabilme yeteneği var çünkü. Bu sistem için tam aranan adam. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut. :)

Şu Semih ve Muratı takıma bir adapte edebilsek daha da stoper sıkıntısı yaşamayız çok uzun yıllar boyunca, tabi yurtdışına gitme ihtimallerini düşünmezsek, Avrupada bile kolay bulunan yapıda değiller, şansa bakınki Galatasaray altyapısı böyle iki oyuncuyu çıkardı.

murat akça - semih kaya tandemi ben dahil herkesin hayalini kurduğu bir tandem anlaşılan. :)

semih daha 18, murat da 19 yaşında. umarım bu ikili 2-3 sene sonra ilk 11 kıvamına gelebilirler.

tek korkum semih'in biraz fazla sakatlanması, kronik değilidir umarım.

murat akça - semih kaya tandemi ben dahil herkesin hayalini kurduğu bir tandem anlaşılan. :)

semih daha 18, murat da 19 yaşında. umarım bu ikili 2-3 sene sonra ilk 11 kıvamına gelebilirler.

tek korkum semih'in biraz fazla sakatlanması, kronik değilidir umarım.

Insallah degildir renktas.

Zavalli, Riijkaard'a kendini gøsteremeden sakatlandi.

bu adam gelecekte bakalım bizde sürekli oynayabilecekmi inşallah transfer yerine yetiştirelim kendi öz evlatlarımızı

Sinan Osmanoğlu'nu unutmayın. Top tekniği, fizik ve sağlamlığın mükemmel birleşimi var çocukta.Bence Türkiye'nin en iyi stoperi olacak Sinan.

Murat Akca = Türk Popescu.

----------Ufuk----------

Ugur-Murat-Semih-Caner

--Emre-Mehmet-Berkin--

Arda---Sercan---Serdar

Avrupa da fırtına gibi eser bu takım.

Hocam ben FM'de 2011 / 2012 sezonuna geldim ve şu kadroyla lig şampiyonluğu ve Uefa kazandım. :)

Fırat Kocaoğlu

Uğur Uçar

Semih Kaya

Emre Güngör

Alparslan Erdem

Mehmet Topal

Özer Hurmacı

Emre Çolak

Arda Turan

Berkin Arslan

Sercan Yıldırım. :)

Sinan Osmanoğlu'nu unutmayın. Top tekniği, fizik ve sağlamlığın mükemmel birleşimi var çocukta.Bence Türkiye'nin en iyi stoperi olacak Sinan.

Sinan'ın bizde direk oynayacak kapasitede bir futbolcu oldugunu sahsen ben düsünmüyorum. Umarım beni yanıltır ve siz haklı cıkarsınız, fakat su ana kadar gözlemledigim bu.

Hocam ben FM'de 2011 / 2012 sezonuna geldim ve şu kadroyla lig şampiyonluğu ve Uefa kazandım. :)

Fırat Kocaoğlu

Uğur Uçar

Semih Kaya

Emre Güngör

Alparslan Erdem

Mehmet Topal

Özer Hurmacı

Emre Çolak

Arda Turan

Berkin Arslan

Sercan Yıldırım. :)

Sen iki yıl gecikmeli gidiyosun hocam. Lig sampiyonlugu ve UEFA bu sezon, yani 2009/2010'da geliyo. Ha ama kupaları üst üste diziyosan, orası baska tabi :)

Semih gelecek dertler bitecek renkdaslarim

sakatligi bir atlatsin kapacak formayi herturlu.

Rijkaard onun icin buyuk bir sans en azindan onumuzdeki sezona super bir Semih kaya izlettirebilir Frank rijkaard

Bu cocuk cok elit bir defans olacak.Oyle lugano servet cart curt gibi degil.

sen iyileş bari bu emre gungorle gökhan zanla işimiz iş bizim

Gökhan ve Gungörden farki yok. Adam 18-19 yasinda ve benim bildigim en az 3-4 kez ciddi OP`ler gecirdi.

Semih yakinda Istanbula dönüp kosu idmanlarina baslayacakmis. tedavi sürecini almanyda gecirdi.

Semih gercekten super stoper oynatilmasini isterim oynatilirsa ilerde cok super olcak ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt