#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Tecrübe oynayarak olur. CL'de oynatmadan Semih'in CL tecrübesi kazanmasını bekleyemeyiz değil mi :ka21:

danyden bile iyi pasları. adamın oyun zekası gelismis pas trafiğini iyi ayarlıyor defansta.

Semih bu sene ŞL'de çok büyük hatalar yapabilir ve hatta yapacaktır. Ümidim hatalarından ders çıkarmasıdır.3-4 sene sonra alacağı kaptanlığı umarım jubilesine kadar taşır.

Bu adami begenmeyenler var.. Dany geldi Semihi yedek koyar diyenler var hele bazi fenerliler var cevremde.. Bu cocugu yedirmeyiz size.. İsterse bu cocuk ust uste 2 mac kaybettirsin.. Taraftara burdan sesleniyorum bu cocugun arkasinda durun, cunku hata yapsa bile isteyerek degil, istemeden oluyor onemli olan 90 dakika armanin oldugu o formayi islatiyormu mucadele ediyormu o onemli.. Seviyorum seni cocuk, cok olgunsun bazilarina bakarak. Konusmalarin bile cok oturakli o huyunu seviyorum, aman degisme!!

yemişim tecrübesini yaşını adam taş gibi stoper her türlü istatistiğini analizini çıkarın avrupa kulüpleri peşinden koşacaktır bu sezondan sonra omuzlara ve üst kısma biraz daha ağırlık çalışarak özen gösterirse eksiksiz olur

Semih´e bosuna Avrupanin sayili stoper yeteneklerinden biri demiyoruz.

Adam´in fizigi müthis. Diger türk ayilari gibi sirf fizik gücüyle oynamiyor. Hizli, cevik, kafa toplarina yükselisi ve zamanlamasi müthis. Toplari müthis topluyor. Oynadikcada daha iyi oluyor. Biraz top kullanma konusunda problemleri var, ama Ujfa abisi bosuna durmuyor. Semih ile Dany müthis bi ikili olacaklar. Allah bizi Serdar Aziz diye kazmalardan korusun.

Çok sağlam bir stoperimiz var. Allah zeval vermesin. Ömer de gelirse yırttık Teocum:)

dün izlemekten en keyif aldığım oyuncuydu, pozisyon bilgisi hakkındaki şüphelerim canlı ve dikkatli izleyince bir kez daha ortadan kalktı egemeni serdar azizi bekiri canlı izlemiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Türkiye'nin pozisyon bilgisi olarak açık ara en iyisi...

Edit: İkinci yarı başlarken Muslera'ya tezahürat yaptık alkışladı, Eboue'ye yaptık alkışladı, Semih'e yaptık oralı bile olmadı :SS: beklemezdim ama olsun sahada iyi oynasında..

Bence bu sene tam bir A class stoper peformansı sergileyecek, buna inanıyorum.

Semih'e sallamak gibi olmasın ama ilginç bir tespit yaptım.

14. hafta: Fenerbahçe'den yediğimiz tek golde Alex'i tutan oydu ve gol Alex'den geldi.

31. hafta: Sow'un attığı golde kafaya çıkan oydu, golü yedik.

Play-off'lar ilk maç: İlk golde Ziggler onla Eboue arasından sıyrılıp golü attı. 2. golde topun Stoch'un önünde kalmasına engel olamadı.

Kısacası fenere karşı büyük bir şansızlığı var maalesef. Tüm goller ona denk geliyor. Umarım Süper kupada oynarsa bunu kırar.

Semih'e sallamak gibi olmasın ama ilginç bir tespit yaptım.

14. hafta: Fenerbahçe'den yediğimiz tek golde Alex'i tutan oydu ve gol Alex'den geldi.

31. hafta: Sow'un attığı golde kafaya çıkan oydu, golü yedik.

Play-off'lar ilk maç: İlk golde Ziggler onla Eboue arasından sıyrılıp golü attı. 2. golde topun Stoch'un önünde kalmasına engel olamadı.

Kısacası fenere karşı büyük bir şansızlığı var maalesef. Tüm goller ona denk geliyor. Umarım Süper kupada oynarsa bunu kırar.

he he :o semihin fenere karşı hiçbi şansızlığı yok.bi kere alexin attığı golde maçın son dksıydı. ve sağ kanatta maç bitti diye stocu bıraktılar.gol öyle geldi.sowun attığı golde biz aynı golü atsak faul çalarlardı. çünkü semih orda başına darbe alsa çok ciddi bi hasar olabilirdi kafasında.semih tekmeye kafa soktu orda.

zieglerin attığı gole gelince orda emre çolak yerini kaybetti önce,sonra da eboue hatalıydı. semihin o golle hiçbi ilgiisi yok.

ve herkes semihin gelişiminden bahsederken seninki çok ama çok boş bi yorum olmuş.:o istersen bjk ve trabzonspor maçlarınıda özet geç kardeş.hatırlıyo musun ?semih bi de kendi kalesine gol attı bjk maçında.

he he :o semihin fenere karşı hiçbi şansızlığı yok.bi kere alexin attığı golde maçın son dksıydı. ve sağ kanatta maç bitti diye stocu bıraktılar.gol öyle geldi.sowun attığı golde biz aynı golü atsak faul çalarlardı. çünkü semih orda başına darbe alsa çok ciddi bi hasar olabilirdi kafasında.semih tekmeye kafa soktu orda.

zieglerin attığı gole gelince orda emre çolak yerini kaybetti önce,sonra da eboue hatalıydı. semihin o golle hiçbi ilgiisi yok.

ve herkes semihin gelişiminden bahsederken seninki çok ama çok boş bi yorum olmuş.:o istersen bjk ve trabzonspor maçlarınıda özet geç kardeş.hatırlıyo musun ?semih bi de kendi kalesine gol attı bjk maçında.

Zaten ben kesinlikle ama kesinlikle Semih'e sallamak için yazmadım, herşeyi yanlış anlıyorsunuz.. Goller hep ona denk geliyor yani.

harika oynadı dün.bence ujfayla birlikte oynamalı.danyde biraz alışma sürecinde.ujfa reisle çok iyi anlaşıyor.Avrupanın en iyi stoperleri arasına girebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt