#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Semihin geleceğini şöyle görüyorum. Ya çok iyi bi paraya satarız üst düzey bi klübe yada bülent kaptan gibi yıllarca savunmamızın bel kemiği olur

Bu sezon resmi veya degil her macini izledim. Acikcasi hic birinde begenmedim. Birakin GALATASARAYI 1. ligde top oynayacak futbolcu degil. Ha heycandan vs. sacmalamistir bilemem, onuda teknik yonetim bilecek. Zira benim gordugum cok degil, inanilmaz kotu bir libero. Insallah beni ve benim gibi dusunen herkezi yaniltir.

Şu kadarını diyim, gelecekte Türkiye'nin en önemli stoperlerinden biri olacak ;)

arkadaşlar bu semihi izleyen varmı anlatıldığı kadar iyimi bu sorumluluğu kaldırabilirmi izleyen arkadaşlar anlatabilirmi?

Sezon basindaki Hoffenheim macini izleyenler hatirlar. 1-0 ondeyken Skibbe Servet ve Meira'yi cikartip Semih ve Murat'i koymustu ve mac 0-1'den 2-1'e gelmisti :))

Demem o ki, ben bu Semihin abartildiginin ceyregini bile goremedim o macta. Boyuna ragmen Demba Ba'ya kafa toplarini birakip arkasina surekli adam kaciriyodu.

Insallah gercek Semih o degildir ve ben herseyi yanlis hatirliyorumdur. Sayet o ise, defansta Kewell-Baros tandemiyle cikarim yine Semihi ilk 18'e almam. O yuzden kesinlikle Trabzonspor macinda ilk 11'de denenmeli. Hamburg macinda yakar bizi, aman diyorum.

Semih gerçekten farklı bir oyuncu soğukkanlı ve kendine güveniyor..Nasıl Arda ilk çıktığı liverpool maçında acemilik çekmediyse semihte öyle olur..

kewell stopere geçmemeli..

Semih bayağı hızlırdır okul atletizmde kazandığı ödülleri var..

Daha öncede demiştim çok soğukkanlı hangi maç olursa olsun heyecanlanmıyor..

Defans zekası var cepheden elen kafa toplarında çok etkili..

Oyun kurabiliyor top şişirmiyor..Yani yok yok.. :cool:

Rusky, bir an önce kadroya girsen fena olmazdi hani...

Semih gelecek dertler bitecek renkdaslarim

sakatligi bir atlatsin kapacak formayi herturlu.

Rijkaard onun icin buyuk bir sans en azindan onumuzdeki sezona super bir Semih kaya izlettirebilir Frank rijkaard

Bu cocuk cok elit bir defans olacak.Oyle lugano servet cart curt gibi degil.

Gökhan ve Gungörden farki yok. Adam 18-19 yasinda ve benim bildigim en az 3-4 kez ciddi OP`ler gecirdi.

Emre Güngör gibi olmasında Semih.

çok sakatlanıyor olsada verilemz abiya daha 18 yasında bu çocuk kiraliık ver hatta aydınıda ver ama pişsinler kadro zengini galatasarayda oynamaları zor ama bu cocuklar aydın ve semih bir iki sene ilkonbirde surekli oynasalar bence gelecek galatasarayın onların olacak hata yaptık .

Semih Cam adam 2. Cok sakatlaniyor.

semih i beğenmeyenlerdenim...

Semih alt yapı fiyaskosunun kurbanıdır...

semihi gaziantep 3hafta daha dayanamadığı için bıraktı beğenselerdi bonservisini alırlardı semih son maçta 30dk da 3tane gol yediğinde antep o maçın 11indeydi ve 30.cu dakikada çıkarıldı sonrada coceiro tarafından geri gönderilsin raporu verildi ve geri yollandı

ama sağ bek oynatılmış sonradan öğrendim coceironun saçmalıkları işte erman özgür olcan adini falan sol bek oynatıyordu hep sağ beke hakan bayraktarı koyuyordu çok kötü bir teknik direktör yollanacak zaten sene sonu semih teknik direktör kurbanı ama yeni sezon kampa katılıp kendini gösterirse takımda kalabilir ama kilo alması lzm çok cılız en az 10kilo almalı 1.90 boyu var 80 kilo civarı çok cılız gözüküyor en az 10kilo almalı iyi futbolcu olmak istiyorsa

semih kaya bizim benimseyeceğimiz bi futbolcu .iyi oynuycak,parlayacak ve taraftar onu sahiplencek .kolay da bırakamayız .

ben burda çok dedim .genç yeteneklere inanın diye. ama semihten önde olanlar var berkin ve uğur ayhan bir de sarı fırtına berk tabi :)

Stoper mevkinin en iyisi Semih şu anda.

Bizi kurtar Servet'ten Semih.

Servet'ten kurtulursak Drogba etkisi yaratır.

Inanilmaz bir yetenek Semih Kaya, bugunki idman fotolarinda Hakan Baltayla arasindaki fark nasil belli oluyo, adam 20 cm fazla yukselmis hava topuna. Ujfalusi Semih kaya ikilisi çok ho$ olabilir

Ben inanılmaz ümitliyim bu çocuktan. Her özellik var. O karaktersizle karşılaştırılmayacak kadar iyi oyuncu. (Gerçi bu iyi oyuncu olduğunu göstermez ama) :D Umarım sakatlık yaşamaz da Ujfa abisiyle iyi bi 2li olurlar.

OLACAK BU ÇOCUK OLACAK !

a

Onbire monte edilmeli..Hadi be Semih,göster kendini..Mükemmel bir potansiyel var sende..O sümüklü Servet yerine ilk hazırlık maçında sahaya okadar çok yakışıyordun ki !

FT servet'den vazgeçmez semih yedek stoper olarak kalır ama olsun kendini geliştirir bu süre içinde bank asya takımlarında kaybolup gitmesin oda diğerleri gibi...

Terim biraz aklını kullanırsa Servet veya Ujfa gibi kesicilerin yanında Semih gibi bir liberonun olmazsa olmaz olacagını ve defansı her konuda cekip cevirecegini görecektir.

Kendisini gösterecektir ve Servet belasından kurtaracaktır bizi. Haydi aslanım !

Hepimiz guveniyoruz da olay bizde bitmiyor

Fatih Terim Servet ve Gokhan'dan vazgecmez.

Semih muzmin yedek olur maalesef.

Fatih Terim böyle oyuncuları takıma monte etmek konusunda ustadır.

Hazır gördüğünde kimsenin gözünün yaşına bakmaz kadroya koyar.

Vedat'ı 2. ligden alıp milli takıma koyuverdi.

Keza Fatih'i de ...

Emre'ye farklı taktik uyguladı.

Merak etmeyin. Semih düşündüğümüz futbolcuysa mutlaka kadroya girecektir.

Geçen sene tüm maçlarını izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki Serdar Aziz'den sonra Türkiye'nin en iyi genç stoperi.

FT'nin seni neden oynatmadığını hala anlamıyorum. :( Servet'ten kötü olamazsın zaten istesende.

Oynasa iyi olur, G.zandan kötü değil.

bu takimin asil sorunu Servet denen futbol katili.

Türk futbolunda dost-ahbab-hemşehri faktörü oldukça Servet ve Gökhan gibiler 1000 yıl daha futbolmuza teşrif edip şanlandırır.

gökhan servet varken bu cocuga sans gelmıycek bence

o kadar istiyorum ki bu sene , ft'in ilk 11e ilk yazdığı isim haline gelmeni ...

kurtar bizi şu servetten , zan'dan ...

Hakan baltanın şu formuna rağmen onun stoperde şans bulmasına semihin yüzüne bakılmamasına söylenecek söz bulamıyorum...Yazıklar olsun Fatih hoca.

bu adam sans bulacak mi bu sene, cok merak ediyorum, bence balon bu adam.

oynatın artık su adamı ya gökhan zandan kat kat iyidir gecen sene bıkac mac oynadı

Hazırlık maçlarında oynamadı pek bildiğim.Yedek olarak kalır bu yıl,gelecek yılda takasta kullanırız büyük ihtimal.

Cam Adam illa ki sakatlanacaktır. Rotasyonda önündeki bir kişi her zaman eksik kalacak gibi bir şey. Umarım Servet'i keser de ilk 11'e yerleşir. Çok çalışmalı.

Türk agırlıklı bir defans hattı daimi olarak ipi cekili bir bomba gibidir. Bunun hic bir istisnasıda yok. Semih bana göre Türk liberolar/stoperler arasındaki en fazla potansiyel sahibi olan oyuncu. Bu sezon sans bulur ve iyi degerlendirirse Servet ve Gökhan'dan fazlasıyla nasibini almıs taraftarıda arkasına alır. Gelecek sezon ki yabancı agırlıklı bir defansında yerli demirbası olur.

Zan oynayana kadar şu adam oynasa nolur ki.Şans verin artık şu gençlere ya.

Gelecek hafta G.Zan'a muz falan fırlatın. Kayar düser bi yarım sezon sakat kalır. O sırada Servet veya Ujfa'dan biri sakatlanır veya ceza alırsa Semih belki sans bulur. Hoca Hakan Baltazarı yada Ceyhunu stopere cekmezse :)

Servet'ten daha kötü oynama şansı varmı?

Servet'ten daha kötüsü yok bence. Dip nokta benim için. En kötü bu kadar oynar Semih'de. Ama en azından kendisini geliştirmesi için fırsatı olur.

Yitip giden bir yetenek daha:(((

Yollanır bu adamda maalesef...

Insallah formayi birgün giydiginde öyle bir performans sergiler ki, yillarca stoperimiz olur. O kadar mi yetersiz de hic sans bulmuyor? Anliyorum, risk alacak zaman degil belki simdi, galibiyetlere ihtiyacimiz var ama Gökhan da mac basina 3-4 hata yapmiyor mu?

Yahu niye oynamıyor bu adam... Servet'ten de Gökhan'dan da daha düzgün ayağı var, bir stopere oranla cok daha teknik bir oyuncu, geriden oyunu müthiş kurabilir ve Ujfalusi ile birbirini tamamlayan bir 2li olustururlar düsüncesindeyim. Yazık vallahi yazık..

Oynamasını dört gözle bekliyorum

10 gøzle oynamasini bekliyorum

Zan yerine oynasın, Ujfalusi'yi iyi takip etsin, onu bol bol izlesin. İş yapar.

Olurmu Zan daha tecrübeli bir 'futbolcu' . Anadolu deplasmanlarında arkamızda Gökhan olduğu için rahatız zaten, yüreğimiz ağzımıza gelmiyor hiç nasılsa ne gerek var Semih'e.

Sanırım Semih'e karşı hepimiz aynı şeyi hissediyoruz. :D Büyük adam olacak Semih.

Fatih hocam orta vadede (4-6 maç sonraya kadar) bu çocuğu defansa monte et.Bak zararlı çıkmayacaksın.İleri geçtiğimiz farkı yakaladığımız dakikalarda gençlere şans vermelisin.Bırak 5/10 luk kalasları bir şey olmayacakları kesin.

Belki de tek sorun adının Semih olmasıdır :asd: Yeni bir "Genç Semih" yetişiyor :asd:

Artik oynamazsa fatih hoca daha genclere önem veriyorum demesin. aydina bile sans verdi.

gel artık kurtar bizi

antep maçının en iyi tarafı semihin forma şansı yakalaması olacaktır. inşallah kaderde yüzüne gülerde bizi zzan ve servetten kurtarır...

İyi ki Servet girmiş oyuna, zaten Servet'i tanıyoruz.

Semih o müdahaleyi yapsa asardı bizimkiler.

Zor... Zan sakat, Servet cezalı desek, stoperde Ceyhun oynar.

Eğer yerine Ceyhun felan oynarsa bence derhal başka bir kulübe gitsin.

Keşke semih oynasa ama ceyhun oynayacak bence.

Semihe bir sans verilsin bir daha o formayi kimseye kaptirmaz.

Bundan eminim!

Eğer Fatih Terim'se. Kayseri maçında Semih'i oynatacak eminim.

Sezon başından beri Semih oynasaydı en kötü bu skorları alırdık gene.Ama Semih'in kenarda oturup, maçı seyrederek pişmesi gerekir öncelikle

Kayserispor maçında forma giyecek oyuncudur.

Bazen diyoruz ya hocalar hakkında, bizim görmediğimizi görüyordur diye.Ulan bizim gördüklerimizi de göremiyor bu hocalar hem Servet'te hem de Gökhan Zan'da.Tamam Semih belki onlar kadar tecrübeli değil, onlar kadar güçlü fiziği olmayabilir ama bu güne kadar Servet ve Gökhan Zan oynadıkları takımlara ne kadar katkı vermişler ki bundan sonra ne versinler ? Ayrıca net olan bir şey var ; Servet ve Gökhan Zan ikilisinin olduğu bir takımda bulunan 3. stoper bu takımda yedek kalıyorsa, demek ki bu takımın oyuncusu değil, ne diye yedek savunmacı olarak bekletirsin ki Semih'i.Ben Semih' in yerinde olsam şunu düşünüp çökerdim yemin ediyorum ; "Ulan Servet ve Gökhan Zan gibi iki tane kazmanın arkasında yedek bekliyorum, demek ki benden cacık olmaz."

Gökhan Zan'a laf atip durmayin artik yeter ya. Zan varken defans tas gibiydi iste, adam cikti 4 gol yedik. asil sorun servetin alternatif olmasi. bu adam bank asyada bile oynayacak kapasitede degil.

Gökhan Zan Galatasaray'da oynayacak kapasitede bir oyuncu değil. Rakiplerimiz şikeci mikeci ama lugano gibi bi stoper getirirken biz zan'a bel bağladık. tamam servete oranla daha üst düzey ama adam dengesiz dengesiz işler yapıyo. rakibe asist yapıyo hava toplarında 1.70 lik adamlara kafa vurduruyolar. servetin oynamasındansa zan oynasın. bence devre arasında olmaz ama seneye bu savunmanın değişmesi lazım. Galatasaray'a yakışmıyo böyle savunma

Dün Allah rızası için otur Gökhan çıkana kadarki oyununu izle. Kaç tane yanlış pas verdi kaçını sabri Melo toparladı. Adam nerdeyse her maç asist yapıyor. Mustafa sarpa bile gol attırdı. Musleraya kırmız kart göstertti. Otur bir geçmiş maçları takım topla çıkmak üzereyken kaç pasını rakibe verip pozisyon yememize neden olmuş. Gökhan varken bu defans taş gibiyse büyük maçlarda görürürüz taşmı yoksa un ufakmı.

Oynasın da biz de kurtulalım hocalar da kurtulsun.

Servet yok,Gokhan yok,sira sende kocum.

Saha senin,Göster kendini:D

Semih istediği kadar kendini göstersin OYNATILMAZ !!! Devre arasında da diğer gençlerimize yapılan kötü muamele yapılıp doğu takımlarından birine kiralanır boşuna Semih'in oynatılma beklentisi !!!

Terim'e birisi Semih diye bir oyuncusu olduğunu söylesin.

bence semih mutlaka şans bulcak ve formayı vermiycek.

Artık oynasında görelim boyunu posunu

Forumda Elmander'i avatar resmi olarak ilk kullanan benim yanlış bilmiyorsam, hatta dalga geçen bir arkadaş da olmuştu, Elmander'i avatar yaptığına göre futboldan anlamıyorsun gibisinden, totem yapıp an itibari ile Semih Kaya'yı avatar resmi yapcam.

kurtar bizi reyiz

maçtan sonra bura seni övecek insanlarla dolacak semih reyiz

formayı bir daha da sırtından düşürmezsin umarım

Bizi Gökhan'a mecbur bırakma Semih reyiz, seninle sonuna kadar güvendeyiz!

haydi be semih müthis oynıyacağına ve bida formayı cıkartmıycağından eminimm

Adamım kap bu formayı.Utandırma bizi sana güveniyoruz.

Hadi kocum,hadi aslanim:D

haydi aslanım :) Allah Utandırmasın :)

Allah utandırmasın bir daha verme o formayı haydi aslanım

Bu taraftar arkanda Genç Semih :D

Umarım iyi bir maç çıkarır ve gelecek için stoper sorunumuzu çözer.

riske girme biraz

sorumluluk alma gereksizce

temiz oyna

ilk macin guven kazanman lazim

hadi aslanim

Bøyle devam kocum. Ilk Yari pozisyon bile vermedin.

yaşına göre inanılmaz soğukkanlı..

Servet'lerle Gökhan'larla oynayacağımıza Semih'le oynayalım.Adam top kullanmayı biliyo ve iyi kademe anlayışı var.Ujfalusi'yle birlikte iyi işler yaparlar.Umarım bozmaz Fatih hoca bu ikiliyi.

Bu çocugu milli takıma koy , sırıtmaz !!

bir kez daha serdar aziz kemal tokak falan derse biri ağız burun dalıcam. al sana semih!!!

2008 den bugüne.

:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

ben "bu adam balon bence" demisim zamaninda, videoda, youtubede bile izlemedigin adama böyle dersen, olacagi budur :asd:

ben ümitli konuşmuşum yine topçudan anlıyorum vesselam :asd:

hepsini alinti yapmadim, sadece direkt dikkatimi cekenleri alinti yaptim. :asd:

semihten cacik olmaz diyordum ben, cunku hep zan gibi sakatlaniyordu, ameliytlar geciriyordu, ondan hep uyuz oluyordum milelt semih, semih diye bagirinca.

sonr akiralik gitti geldi falan, oynatilmadi, sans bulmadi.. Dedim, demek ki harbiden is yok cocukta.

ben o zamanlarda semihin bir videosunu bile izlememistim

ama helal olsun semihi bilen ve dahada önemlisi semihe güvenen birsürü üye varmis forumda.

gercekten helal olsun.

ama semihi millete sevindiren asil kahramanlar servet ve zan, su yorumlara bak :asd:

semihten cacik olmaz diyordum ben, cunku hep zan gibi sakatlaniyordu, ameliytlar geciriyordu, ondan hep uyuz oluyordum milelt semih, semih diye bagirinca.

sonr akiralik gitti geldi falan, oynatilmadi, sans bulmadi.. Dedim, demek ki harbiden is yok cocukta.

ama helal olsun semihi bilen ve dahada önemlisi semihe güvenen birsürü üye varmis forumda.

gercekten helal olsun.

ama semihi millete sevindiren asil kahramanlar servet ve zan, su yorumlara bak :asd:

Servet'i kim unutabilir ki zaten.

bir kez daha serdar aziz kemal tokak falan derse biri ağız burun dalıcam. al sana semih!!!

2008 den bugüne.

:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

ben "bu adam balon bence" demisim zamaninda, videoda, youtubede bile izlemedigin adama böyle dersen, olacagi budur :asd:

Özellikle Ersan Gülüm zamanı burda yönetim eleştirilirken ben Semih Kaya diye kafayı yiyordum bir çok kişiyi Lan semih var diyip dövmekle tehdit ediyordum. Hayat enteresan gözümüzün önünde bir efsane yetişiyor. Bırak Sow hayatının volesini atsın gol olsun. Onun kramponunun yanında sen kafanı sokmuşken hiç birşey umrumda olmaz.

Hele 3-2 beşiktaş maçında kendi kalesine gol attığında önemli değil bugünde senin yüzünden yenilelim puan kaybedelim demiştim o semihin dokunsalar ağlayacak yüzünü gördüğümde. Bu taraftar çok futbolcu gördü kendi hatasından gol yendiğinde etrafa bağırıp onu bunu suçlayan.

Ama biz inandıkta en önemlisi Fatih Hoca inandı. Beşiktaş maçından sonra "Bugün Semih hatalı oynadı kendi kalesinede gol attı ne düşünüyorsunuz hocam?" sorusuna "o önemli değil fakat semihi erken kart görmemesi konusunda uyarıcam" diyerek belkide Semih in Galatasaray tarihinin önemli futbolcularından biri olmasına sebep olucak desteği yaptı.

Semih bizim oğlan. Tekmeye kafa sokan Rusky:tiphat:

gercekten helal olsun.

Mete Alparslan s.çmış resmen.:):)

2 ufak hatasi vardi, onun disinda muazzam oynadi.

Semih sen nasıl bir adamsın olm. Süperdi süper.

Kafayla kestigi toplarin sayisi 20yi gecmistir. Boyle bir oyuncumuz oldugu icin :016:

Tek eksigi hucumda kafa golleri atamiyor :asd:

Mete Alparslan s.çmış resmen.:):)

Mesajlarimin devamini okursan cocuga sirik falan dedim. Semih sirik falan degil. Sinan denen cocukla karistirmistim. Ki Hoffenheim macinda oynayan Semih degil Sinandi.

Skibbe doneminden beridir Semih diye tutturan bir kac kisiden biri bendim burada. Basta Sergen Zeren ve Alper Onal olmak uzere istedigine sormakta serbestsin. Haftada 972837823 tane ayri kadro yapan Taner Yildiz :):)

Aslan parçası:) Bazen gözlerim doluyor yeminle, böyle bir oyuncumuz olduğu için. Pique senin t..şağını yemiş:) Adın Smith olsaydı yeminle Avrupa'nın en elit stoperi olurdun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt