#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Mesajlarimin devamini okursan cocuga sirik falan dedim. Semih sirik falan degil. Sinan denen cocukla karistirmistim. Ki Hoffenheim macinda oynayan Semih degil Sinandi.

Skibbe doneminden beridir Semih diye tutturan bir kac kisiden biri bendim burada. Basta Sergen Zeren ve Alper Onal olmak uzere istedigine sormakta serbestsin. Haftada 972837823 tane ayri kadro yapan Taner Yildiz :):)

Ya takıldık bea:) İk mesjınla sonraki mesajların çok zıt geldi ondan:)

Badstuber'in piyasa değeri 23 milyon euro.

Semih Avrupa'da oynasa bundan aşağı olmazdı değeri. :ka21:

Geçen sene çıraktı kalfa oldu , CL maçları sayesinde inşallah ustalık alacak bu sene. Böyle devam ederse sezon sonu çok takım ister Semih'i.

Bu cocuk olmus :D cok begendim bugun hatasiz oynadi ama birebirlerde hala eksigi var.

Ya takıldık bea:) İk mesjınla sonraki mesajların çok zıt geldi ondan:)

Yok harbiden karistirdim. Sinan diye uzun boylu kabiliyetsiz bir oyuncu vardi alt yapida, onunla. Semih'i oldum olasi begenirim. O teknik direktor katliami yasadigimiz Hamburg macinda Kewell'in yerine oynatilsaydi finale kadar yolumuz olduguna inananlardanim.

Badstuber'in piyasa değeri 23 milyon euro.

Semih Avrupa'da oynasa bundan aşağı olmazdı değeri. :ka21:

Yanlisin var kardes. Badstuber´in transfermarkt.de´ye göre 23 Milyon euro. Ama ordaki degerleri yapanlar senin benim gibi futbolseverlerdir.

Oysa Badstuber Semih´in tirnagini etmez.

Semih 2 sene sonra >>> Badstuber

Maşallah Allah nazardan korusun. Böyle devam et dünyada sayılı stoperlerden olacaksın aslanım.

Semih >>> Badstuber

Allah askina Badstuber kim. Yatip kalkip dua etsin ki Bayern yerli futbolcularina cok sahip cikiyor. Bi Boateng, Hummels gibilerine bakin bi de Badstuber. Adamin eli agzi yamuliyor pas attinca.

Badstuber Dunyanin en iyi 3.liginde kendini kanitlamis biri. Bu sene CL maclari olcu olacak Semih icin..

Ben alman futbolcularina laf atmam. Cogu müthis oyuncu. Ama Badstuber harbiden koskoca bi Balon. Alman Milli takimi ve Bayern Münih her ne kadar finallerde oynasada Badstuber gibi oyuncun varsa sen o kupalari alamasin.

topu oyun asokma konusunda da gelistirirse kendini ve birde rakip kalede duran toplarda tehlikeli olmaya baslarsa, al sana 15 milyonluk stoper

Takımın en iyilerindendi. Müthiş bir güven yaratıyor. Aslan parçası ! :ayatollah:

Dahada üstüne koyuyor Aslan parçası Şampiyonlar Liginde de mutlaka oynamalı oradada tecrübe kazanmalı.

bi adam bukadar mı güvenilir durur sahada cok cok gelistirmis pozisyonn bilgisini ya artık defansta lider adam rolünü oynuyor cok iyisin en iyi stoper yaa

allah nazardan saklasın koçum bülent korkmazdan bile daha iyi onun yakaladıgı istikararı yakalarsa galatasaray tarihine ismini altın harflerle yazdıracak.

Bülent Korkmaz'dan beri bana en cok güven veren yerli stoper. Yine yerli stoperler içerisinde hata yapma riski en az olan stoper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt