#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: #26 Semih Kaya

Bu ilk sakatlığı değil, çabuk sakatlanıyor.

Gençlerde oynarken geçirdiği sakatlığı kimse kolay kolay atlatamaz. İBB maçında ayağının halini görmüşündür heralde, 90 dakika o ayakla oynadı.

Kolay kolay sakatlandığına katılamayacağım, üstelik bu kadar gözü kara bir futbolcu için.

Umarım kötü bir şeyi yoktu, kısa zamanda takıma katılır.

Cevap: #26 Semih Kaya

daha geçen ayagını burktu ya ne çabuk es geçiyorsunuz allah aşkına ya

Cevap: Re: #26 Semih Kaya

Adamin paf liginde gecirdigi bir kac uzun sureli sakatlik milletin dilinde efsane oldu malesef.

Sakatlık da değil o Batuhan malının yüzünden beyin travması mı ne geçirmişti o yüzden sallıyor millet kolay sakatlanıyor diye. Ayrıca Semih Kasımpaşa maçında olmasa bile Beşiktaş maçına yetişir rahat pek önemli olduğunu düşünmüyorum.

Kimyasal takımlarla maç yapmalıyız.:90:

Iyyy kaka getirici bir espri.
90.gif

Çabuk sakatlanıyor derken yanlış anlaşılmışım. Aşırı özverili oynadığı için bazen böyle küçük sakatlıklar geçiriyor. Müzmin sakat demek istemedim, biraz daha dikkatli olsun bize çok lazım.

Ciddi bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Umarım ki en kötüsü zorlanmadır..

nazar değiyor aslanımıza.. milli takımda sakatlanıyor çoğu zaman. Allah nazardan saklasın..

Bu hafta dinlendirilir, Beşiktaş maçında sahada olacaktır.

Aman Aslanım. hazırlık maçlarında çok kasmaya gerek yok, fenerlinin batırdığını sen mi kurtaracaksın!

yırtık şüphesi varmış koltuk değnekleriyle çıkmış maçtan ciddi galiba

gavat avusturyalıların sakatlayacakları belliydi. mert kastı mı hiç 2 golünü yedi gitti. sende rahat olacaktın biraz 1 gol de öyle yerdi temelli kovulurdu milli takımdan. hem sen kazanırdın hem biz. ah be semihim...

Transfer sezonu bile başlamamışken yerli stoper alalım diye yazıp duruyorduk, sonra gittik Dany'yi aldık (beğenmediğimden değil), ben hala bir yerli daha gelir diye ummuştum ama Dany'den sonra yönetim dahil herkes "defansa takviyeye gerek yok" dedi. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Yoksa ya Ujfa-Dany oynayacak ve diğer mevkilerde yabancı kontenjanı sıkıntısı olacak, ya da Gökhan-Ceyhun'dan birisini stoperde izleyeceğiz.

elmander yedek kalacak büyük ihtimalle semih te son durum ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt