#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Semih-Ömer bugün rakip 10 kişi kalmasa başımızı yakabilirlerdi,çok dağınık oynadılar..

Tecrübeyi ve hatalarını böyle maçlarda yapsın. Yaşı genç nazar değmesin.

geçen sene köşedeki toplarda riske girmezdi pek servetleşmeye başladı vur abi topu taca yahu ne topu saklamaya felan çalışıon

geçen sene köşedeki toplarda riske girmezdi pek servetleşmeye başladı vur abi topu taca yahu ne topu saklamaya felan çalışıon

Semih biraz maç seçiyor Hollanda'ya karşı riske girmedi ancak Estonya'yı küçümsedi bazı lig maçlarında da böyle yapıyor

bence cl lig baslamadan kötü oynamasi, hatalar yapmasi cok iyi, cok güzel bizim icin

tabii eger ders almayi biliyorsa yaptigi hatalardan !

stoperlik tecrübe kokan bi erbablık yanında yöresinde ömer gibi topal gibi vasat isimlerden ziyade cris melo eboue gibi varyetlerle onların yönlendiremsiyle bir gömlek daha üste çıkıyor zaten kalitesi

Semih candir. Ama Manchester deplasmani icin hala fikrim degismedi. Cris Dany diyorum.

Ondan sonra her mac oynasin. Kaptanliga kadar yolu var

Estonya maçından sonra girilen yorumlara baktım da ben başka maçı izledim herhalde?2 tane topta gereksiz risk aldı onun haricinde kusursuza yakın top oynadı.Beyler bu adamın yaşı daha 22.Stoperlerin zirve performanslarını 26-27yaşından sonra verdiğini göz önüne alırsak Semih'in önü çok çok açık.Yanında pozisyon bilgisi,tecrübesi yüksek,savunmaya liderlik yapacak bi defans oyuncusu olursa tamamlayıcı stoper olarak uzun yıllar katkı verir.

Chiellini mevcut seviyesine gelene ne aptalca ve sacma sapan maclar oynadi bir bilseniz. Giorgio Chiellini'yi, suanda istemeyecek bir Galatasarayli yoktur herhalde?

cok hızlı ve pozisyon bilgisi üst düzeye doğru ilerleyen bi stoper yaa gururlanıyorum bu adamı boyle aslan gibi sahada görünce. Rıdvan dilmen bile diyor aferim aferim diyo habire semihe ve semihteki en sevdiğim özelliği ilk toplara müthis basıyor. Ortasahaya kadar cıkıyor adamdan topu alıyor kontra yemememizi sağlıyor ve bizim baskı kurmamızdaki en büyük etkenlerden

İlk yarıda sol dipteyken bire birde inanılmaz kolay geçildi. Onun dışında iyiydi.

Yanına Ömer Toprak'ı Dany'i koyarsan olmaz.Semih'in yanına bi tane Popescu bulmamız lazım.Bu sene yapamadık,gelecek sene için arayışlara şimdiden başlayalım.

Semih ManU macinda oyniyacak ve bomba gibi oyniyacak tüm Sampiyonlar ligini..

haaa olurda hata yaparsa..yine iyi olur kendisi icin.. her hata sonrasi ve her basarili hareket sonrasi bu o futbolcuya mutlaka birsey katar

Fatih Terim'i Bulent Korkmaz'la karistiranlar var. Bulent Korkmaz, Semih dururken bir zaman Ingiltere'nin en iyi sol acigi olan Kewell'i stoperde oynatip bizi Kadikoy'deki son UEFA finalinden etmistir.

Bir sakatlik olmadigi surece, hocanin kadroya ilk yazacagi isim Semih olacaktir. Bosuna Dany-Cris hayallerine kapilmayin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt