#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

senden daha bildiğim kesin futbol pozisyon oyunudur bunun yanında yetenek gerekir yetenekte yetmez azim ve çalışmak gerekir, sen bu semih kayaya oldu diyorsan zaten bilmediğin ortaya çıkıyor ki semih kaya kötü demedim eksileri yazdım çalışırsa neden olmasın dedim.

Benimle dalga geçtiğini söyle? :b5:

evet seninle dalga geçiyorum sen futbolun a sını bile bilmiyorsun.

Estonya maçını veya diğer lig maçlarını izlemedin galiba? İzleseydin, 'Semih, kafa ve duran toplarda etkisiz' diye yazmazdın..

Kolay çalım mı yiyor? Ulan Semih Kaya dediğin kişi şu an bu ülkede en iyi top çalan stoper, en iyisi olmasada, en iyilerinden biri. Sen git, Beysan Taşçı'nın dediği gibi Bekir'i abart.

Semih'e potansiyeli düşük demek kelimenin tam anlamıyla saçmalamaktır.Tamam hataları ve eksikleri var tabi ki ama Semih şu haliyle bile en iyi Türk stoperlerden bir tanesi.Kendisini geliştirirse eğer "World Class" bir stoper olur.O değil de bir Serdar Kesimal vardı ne oldu ya o ?

Estonya maçını veya diğer lig maçlarını izlemedin galiba? İzleseydin, 'Semih, kafa ve duran toplarda etkisiz' diye yazmazdın..

Kolay çalım mı yiyor? Ulan Semih Kaya dediğin kişi şu an bu ülkede en iyi top çalan stoper, en iyisi olmasada, en iyilerinden biri. Sen git, Beysan Taşçı'nın dediği gibi Bekir'i abart.
hani derler ya cahile laf anlatılmaz insanları 2 maç göre övemessende yeremessinde o yüzden genel olarak benim fikrimi söledim potansiyeli düşük ama çalışırsa ve oynamaya devam ederse iyi bi stoper olabilir.

Semih'e potansiyeli düşük demek kelimenin tam anlamıyla saçmalamaktır.Tamam hataları ve eksikleri var tabi ki ama Semih şu haliyle bile en iyi Türk stoperlerden bir tanesi.Kendisini geliştirirse eğer "World Class" bir stoper olur.O değil de bir Serdar Kesimal vardı ne oldu ya o ?

Burak Yüksel denen yeni arkadaşımız şimdi çıkar, 'Serdar Kesimal Türkiye'nin en iyi stoperi' diye konuşur

hani derler ya cahile laf anlatılmaz insanları 2 maç göre övemessende yeremessinde o yüzden genel olarak benim fikrimi söledim potansiyeli düşük ama çalışırsa ve oynamaya devam ederse iyi bi stoper olabilir.

Ankaragücünü mü izliyon, Galatasaray'ı mı izliyon belli değil

-eksileri hücümda kafa atamıyo defansta kafa vuramıyor yani duran toplarda etkisiz. kolay çalım yiyor, zaman zaman kademe hatarıda var. Artıları ilk temaslarda fena değil, topu rahat oyuna sokabiliyor ama eğer ileriye yatırım yapıyorsak oynaması gerekli ama potansiyeli çok yüksek degil bence çalışmak ve azim yeteneği her zaman geçer o yüzden çalışırsa çok iyi olacaktır.

semih potansiyeli yüksek bi oyuncu.sen lisede össye hazırlanırken onu arsenal,inter istiyodu.

Seninle tartışmaya girmeyeceğim. Fakat son olarak bir sorum olacak. Fenerli misin?

fenerli olğumu semih kayaya potansiyeli yok dediğmden mi yoksa serdar kesimal çok çalışırsa neden olmasından mı çıkardın ben gerçekleri sölemeye çalışıyorum semih kayaya ovvvvv çok güzel topçu messi ronaldo mu deseydim galatasaraylı olacaktım yani.

semih potansiyeli yüksek bi oyuncu.sen lisede össye hazırlanırken onu arsenal,inter istiyodu.
bende diyorum ki potansiyeli düşük ama hayatta çoğu seyi gördüm lisedeyken top oynatmadığımız adamlar çalışma azmiyle prof futbolcu oldu bizde yeteklerimize rahmen amatör bile olamadık anlatmak isteğim bu.

bende diyorum ki potansiyeli düşük ama hayatta çoğu seyi gördüm lisedeyken top oynatmadığımız adamlar çalışma azmiyle prof futbolcu oldu bizde yeteklerimize rahmen amatör bile olamadık anlatmak isteğim bu.

bu adamı 17 yaşındayken arsenal antrenmana davet ettiyse,inter ve liverpool istemişse potansiyeli düşük değildir kardeş.kaldıki semih bi anda ortaya çıkan bi oyuncuydu. bana kalırsa semih daha potansiyelinin yarısını dahi göstermedi. gerçek semihi zamanla görelim : )

1:55-2:00 Adam Almeida'yı kesiyor havada :) :)

[video=youtube;JXp1nzUDgCI]https://www.youtube.com/watch?v=JXp1nzUDgCI[/video]

bu adamı 17 yaşındayken arsenal antrenmana davet ettiyse,inter ve liverpool istemişse potansiyeli düşük değildir kardeş.kaldıki semih bi anda ortaya çıkan bi oyuncuydu. bana kalırsa semih daha potansiyelinin yarısını dahi göstermedi. gerçek semihi zamanla görelim : )

size göre potansiyelli yüksek olabilir sayğı duyarım ama bence patansiyeli düşük, herşey potansiyel değildir. AZİMLE ÇALIŞIRSA İSTENİLEN SEMİK KAYA OLABİLİR.

futbol cahilleri hortlamıs yine semih'e kulp bulduklarına göre.. yerli stoper gösterin bana semihden iyi olan allah askına semih hem hızlı stoper hem de pozisyon bilgisini bu sene cok yukarıya cekti bunu göremeyene kör derim ve futboldan anlamıyor derim.. adamdaki hamle özelliği kimde var . Hava topları cok iyi zamanlamaları falan üstelik bu sene topu oyuna rahat ve iyi sokmaya basladı. Tam a sınıf bir stoper benim gözümde gözü kapalı manchester macında oynatır ve güvenirim .. serdar kesimal demişsiniz bişey demiyorum bekir bile kesebilyorsa adamı gerisi size kalmış.

futbol cahilleri hortlamıs yine semih'e kulp bulduklarına göre.. yerli stoper gösterin bana semihden iyi olan allah askına semih hem hızlı stoper hem de pozisyon bilgisini bu sene cok yukarıya cekti bunu göremeyene kör derim ve futboldan anlamıyor derim.. adamdaki hamle özelliği kimde var . Hava topları cok iyi zamanlamaları falan üstelik bu sene topu oyuna rahat ve iyi sokmaya basladı. Tam a sınıf bir stoper benim gözümde gözü kapalı manchester macında oynatır ve güvenirim .. serdar kesimal demişsiniz bişey demiyorum bekir bile kesebilyorsa adamı gerisi size kalmış.
GERÇEKTEN ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz ben serdar kesimal iiyi oyun demedim çook çalşırsa iyi bir oyuncu olabilir dedim aynısı semih içinde geçer eksikleri çok ama çalişarak yenetki bir oyuncudan bile daha iyi bir oyuncu olabilir ki yerli olmasaydı zaten ilk onbirde yer bulamazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt