#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

semik kötü olduğunda da aynı duruşu sergilersin inşallah

semih bjk maçında kendi kalesine gol attığında da burdaydık.köstek değil destek olduk. semihi kötülemedik.dolayısıyla semihin iyi olduğu zamanı da kötü olduğu zamanıda biliriz.ama semih kötü bi maç çıkarırsa buraya ilk yorum yapanda sen olacaksındır. bişey bildiğinden değil boş konuştuğundan.şimdi daha fazla kimseyi tahrik etme ve benle de inatlaşma.

SEMİH ÇOK İYİ FUTBOLCU

NOKTA.

semih bjk maçında kendi kalesine gol attığında da burdaydık.köstek değil destek olduk. semihi kötülemedik.dolayısıyla semihin iyi olduğu zamanı da kötü olduğu zamanıda biliriz.ama semih kötü bi maç çıkarırsa buraya ilk yorum yapanda sen olacaksındır. bişey bildiğinden değil boş konuştuğundan.şimdi daha fazla kimseyi tahrik etme ve benle de inatlaşma.

SEMİH ÇOK İYİ FUTBOLCU ulan sen ne bilirsinki sen kimsinde seni tahrik edeyim semih çok eksiği olan ama oynasada bence göze batmayacak bir isim hiç bir yerdede oynamasın demedim zaten oynayacaksada kendi eksiklerini görerek çalışsın çalışsın dedim ulan.

basın banı şu semih takıntısı olan arkadaşa.

sabah akşam semih.bu ne lan:o

SEMİH ÇOK İYİ FUTBOLCU

NOKTA.

Sergen, baska görüslere de saygin olsun.

Sana göre cok iyi futbolcu olabilir, baskasina göre olmiyabilir. Görüsler, farklidir. Kimse baskasina fikrini kabullendirme zorunlugunu hissetmesin.

Sergen, baska görüslere de saygin olsun.

Sana göre cok iyi futbolcu olabilir, baskasina göre olmiyabilir. Görüsler, farklidir. Kimse baskasina fikrini kabullendirme zorunlugunu hissetmesin.

dün bu arkadaşa saygı duyuyodum ama artık duymuyorum.bi kişi 15 defa aynı görüşü ısıtıp ısıtıp önümüze koyarsa o kişide takıntı vardır.

arkaşım Galatasaraylı olmak için koyun gibi herkesle aynı düşünceye mi sahip olmak gerekiyor bizim oyuncularımız 4 4 lük mü?

arkaşım Galatasaraylı olmak için koyun gibi herkesle aynı düşünceye mi sahip olmak gerekiyor bizim oyuncularımız 4 4 lük mü?

bak dünden beri aynı konuya sürekli aynı şeyleri yazıyosun.ve bu sinir bozucu tamam mı ?yeter.

anladım ki koyun koyundur yapacak birşey yok siz kendi dünyanızda ben kendi dünyamda semik kötü falan da demedim kıtmısınız siz eksikleri çok ama çalışması lazım dedim anlamak bu kadar zor mu ?

hayır arkadaş benim anlamadığım Semih gibi adam gibi yıllar sonra bir tane Türk stoper cıkmış daha 1991 doğumlu bu adamı kötülemek ne kadar doğru. Semih' i bazı eksiklerinden dolayı eleştirebilirsiniz su eksikleri var diyebilirsiniz ama yok efendim potansiyeli düşük ne demek la. bu yaştaki bir defans oyuncusu için bu yorumları yapmak futbol cahilliğidir. Defans ve kaleci mevkilerinde oynayanlar daha gec yaşlarda (Tecrübe sahibi olarak) en iyi performanslarını verdiklerini dünya alem bilirken 91 li bir futbolcuya böyle alakasız kötülemeler yapılamaz. bir renktaşımız demiş saygı duymak lazım diye bu yaştaki bir Türk futbolcusunu kötüleyen adama saygı duyulmaz renktaş

anladım ki koyun koyundur yapacak birşey yok siz kendi dünyanızda ben kendi dünyamda semik kötü falan da demedim kıtmısınız siz eksikleri çok ama çalışması lazım dedim anlamak bu kadar zor mu ?

sen Semih' leri karıştırmış olma? burası Galatasaray taraftarının forumu hani belki yanlışlıkla başkasından bahsedip yerleri karıştırmış olmayasın

2 dir semik diyor semihe. ilk başta yanlış yazdı sandım ama degilmiş. burak yüksel de git aramızdan. o koyunları sana saydırırım. potansiyeli düşük insan.

cevap yazmıyayım diyorum illa zorluyorsunuz semik e yanlışlıkla semik yazdım biride bunu bana karşı kullanınca gıçılığına bir daha semik yazdım koyun saydıracaksanda açık adresimi vereyim teke tek no problem ve siz benim Galatasaraylılığımı nasıl sorgularsınız benki Gs maç kaybedince ağlayan bir insanım koyunuz işte size göre herşey sizin görüşleriniz.

cevap yazmıyayım diyorum illa zorluyorsunuz semik e yanlışlıkla semik yazdım biride bunu bana karşı kullanınca gıçılığına bir daha semik yazdım koyun saydıracaksanda açık adresimi vereyim teke tek no problem ve siz benim Galatasaraylılığımı nasıl sorgularsınız benki Gs maç kaybedince ağlayan bir insanım koyunuz işte size göre herşey sizin görüşleriniz.

tamam bulak bey

ben deminki arkadaşın eleştirisini begendim. demekki koyun degilmişim. hatta benimde eleştirilerimde vardır bu topicte aç bak. sen milleti burda tahrik ediyorsun. potansiyeli düşük gibi şeyler söyleyip sonra çok çalışrısa iyi futbolcu olur diyorsun. ozaman potansiyeli düşük demiceksin. potansiyeli düşük adam gelişebilir ama iyi oyuncu olamaz. bana alpayı örnek vermişsin yukarki yorumunda. o genelde fizik gücüyle oynayan bir adamdı. ha fizik gücü zayıf dersin semihin bazı eksilerini sayarsıın. semih kafa toplarıındada iyidir. sadece nerde duracagıınıı ögrenmesi lazıım. yoksa ben bir sürü kafayla top uzaklaştrdgnı gördüm..

ula Semihi neden eleştirirler anlamam yani..

tamam hatalar yapabilir ama bu cocuk genç.bakın genç diyorum.

şuan dünyanın en iyi stoperlerinden pique bile 22 yaşlarında ilk11 olmaya başladı barcada.puyolda 25 yaşında oynamaya başlamış.

semih kaç yaşında.?..20-21 yaşında.stoper için yaşı cok genç.heleki türkiye gibi bir ülkede cocuk sayılır..

bekleyin CL de tecrübelensin 1-2 sene sonra en iyi stoperler arasında olacak.bülent korkmazı bile geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt