#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Allah seni nazarlardan belalardan saklasın aslanım.Bugün de gördüm ki kendine güvenin tam.Topu tutuşun,rakibi karşılayışın doğru hamleler ile bütünleşiyor.Soğukkanlılığını seveyim senin.Hele bir de dördüncü golde vermiş olduğun akıl dolu pas kendine güveninin had safhada olduğunu gösteren bir işaret.

4. gol'deki ileri çıkışı süpermiş. Harika koşu ve harika pas. :yenieek:

Selçuk asisti yaptı bugün 4. gol öncesi dikkatten kaçmadı.Topla gayet hızlı çıktı cidden.

Semih Kaya,Emre Çolak ve hatta Aydın'da olan gelişim bile çok iyi bizim adımıza.Alt yapıdan çıkan oyuncu ne kadar fazla olursa maya o kadar sağlam tutar.Yabancılar da o aidiyatı hisseden oyunculara cevap vermek zorunda çünkü bu durumda.

Amrabat

Melo

Eboue

Elmander

Muslera

Ujfalusi

yabancı oyuncu seçiminde karakter olarak da bizi benimseyen isimler tercih edilmiş bu çok önemli.Bir tek Riera çürük çıktı.

Selçuk asisti yaptı bugün 4. gol öncesi dikkatten kaçmadı.Topla gayet hızlı çıktı cidden.

Semih Kaya,Emre Çolak ve hatta Aydın'da olan gelişim bile çok iyi bizim adımıza.Alt yapıdan çıkan oyuncu ne kadar fazla olursa maya o kadar sağlam tutar.Yabancılar da o aidiyatı hisseden oyunculara cevap vermek zorunda çünkü bu durumda.

Amrabat

Melo

Eboue

Elmander

Muslera

Ujfalusi

yabancı oyuncu seçiminde karakter olarak da bizi benimseyen isimler tercih edilmiş bu çok önemli.Bir tek Riera çürük çıktı.

Renktaş o kadar iyi koşu ile çıkmış ki bi ara dedim heralde yorgunluktan hayal gördüm :)

Dün 90 da ne depar attın o pasıda Selçuk vari bi pastı :tiphat:

Eleştirileri gördükçe çıldırıyorum.Takımda en sahiplendiğim oyuncu belki de.Milli takıma yükseldi sanki beni kadroya çağırmışlar gibi sevindim.Asist yapıyor,iyi oynuyor falan çok seviniyorum.Şampiyon olduğumuz zaman Kadıköy'de taraftara formasını göstermesi,Twitter'dan FB ile ilgili koreografi esprisi yapması

sahadaki taraftar olduğunu hatırlatıyor bana.

Oyununa diyecek lafım yok.Ayağına çok hakim,risk alıp hata yapsa da bu konuda 1 numara.Serdar Kesimal'in,Eren Güngör'ün,Serdar Aziz'in bonservisine 5 milyon Euro istiyorlar transfer etmek istesek.Bu adam bizim kendi has adamımız.Alt yapımızın gururu.Sıfır maliyeti var uzun yıllar hizmet edecek.Avrupa'ya gitmek istediği takdirde ise çok iyi para kazandırıp gidecek reyiz:tiphat:

valla ne yalan söyliyim herkesi seviyorum herkes bi yana ama semih kaya biz taraftarların göz bebeği gibi. onun yaptıklarıyla biz kendimiz yapmış gibi mutlu oluyorsak bu işte farklı bir gönül bağı var demektir.

Galatasaray alt yapısı bir başka gerçekten.

Fatih hocaya helal olsun genç bir kardeşimizi hem Galatatasarayımıza hem Milli Takıma kazandırdı..

Son dakikada o müthiş top sürüşün, muhteşem pasın beni benden aldı. Gitme sakın bir yerlere, hep bizde kal ..

"ujfalusi'den, cris'ten kademe öğrensin dedik, adam selçuk'tan ara pası öğrenmiş."

Semih e nereden bakarsan bak kalite akıyor.Dik duruşu güven verişi soğukkanlılığı bana birkaç sene sonra bizim takımın kaptanı olacağı izlenimi veriyor.

İlkonbirde oynayan alt yapı oyuncularımızın sayısının en az 5 olmasını isterim..

Bana elin adamı değil alt yapıdan çıkacak aslan parçaları önemli..

Semih kafaya çıkarken bende onunla birlikte çıkıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt