#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Müthiş oynuyor daha bu yaşta. 27-28'inden sonra düşünemiyorum bu adamı.

Bire,birde pozitiv gelismesi yok!

Sampion ligi icin yetersiz!

:sgr: :sgr:

bazıları oynadıkça iyi olur diyor ama oynaya oynaya anca emre güngör olur çok vasat bir defans oyuncusu, şampiyonlar liginde başarı diyorsak daha iyi adamlar lazım bize ömer toprak veya serdar taşçı gibi.

bire birde yan yan koşmayı kim öğretti sana reyis? :sad007:

pozisyon almasi felan iyi.. problem yok burda.. bunlari ogrenirde..

cok cabuk calim yiyebiliyor.. dunki zencinin uzerine basmasi lazimdi ilk golde.. cok fazla arkaya gidip adama calim atma sansi veriyor.. ve adamda cok rahat calim atip geciyor..

bazıları oynadıkça iyi olur diyor ama oynaya oynaya anca emre güngör olur çok vasat bir defans oyuncusu, şampiyonlar liginde başarı diyorsak daha iyi adamlar lazım bize ömer toprak veya serdar taşçı gibi.

napak-inanak-m%C4%B1-kanka_13847.jpg

dün akşamki maçta karşısındaki forvet ismini hatırlayamadım hemen hemen her pozisyonda fiziki olarak üstünlik sağladı ve topa hakim oldu...

çok çabuk çalım yiyebiliyor...

Semih 1 yıldır düzenli Galatasaray forması giyiyor ve ben ilk net hatasını dün gördüm. Moral bozma Semih, aynen devam. Problem yok.

ula cocuk daha genç 21 yaşında daha ya. sallamaya başlamışsınız

yok ujfa-dany oynarız artık diyenler var pes yani.

ula cocuk daha genç 21 yaşında daha ya. sallamaya başlamışsınız

yok ujfa-dany oynarız artık diyenler var pes yani.

e 1 maçla kral ,1 maçla alşağı etmek huyumuzdur.sözde eleştiririz ama aslında saçmalamış oluruz.ben semihi 2.yarı beğendim. ortasahaya kadar gelip toplara müdahale etti.

Ben dün de dedim son 2 maçtır ciddi hatalar yaptı ama yapacak tabii. Zaten hiç hata yapmadan oynasa tuhaf olurdu :) Normal yani. Belli eksikleri var zamanla onları da kapatacak, savunma oyuncusu için tecrübe çok önemli bir şey.

git bi su içte gel canımın içi,ciğerparem.senin yorum çok vasat ve de inanılmaz saçma olmuş.

''bazıları oynaya oynaya iyi olur diyo ama oynaya oynaya anca emre güngör olur ''

bu ne demek lan ?:o valla küfür edicem ha.

Semihe laf edilemez bence. 21 yaş bi stoper için çok genc ve minimum hatayla oynuyor. Benim gozumde mutiş bi oyuncu, cok ust duzey olabilir. Heralde hata yapıcak. Yaşına gore cok az hata yapıyor oda ayrı.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Reis buyuksun super yorum.

ömer toprak serdar taşçı değilde r'daş güngör teber var onu almalıyız bence semihten daha iyi olur oynadıkça

Bizim maçta da hakem verseydi Vidic penaltı yapmış olacaktı yavaş kaldığı için. En iyi defans oyuncuları da hata yapıyor. Kaldı ki Semih daha genç ve oyun anlayışımız defansif değil. Stoperlerimiz yakalandığında ters yakalanıyor genelde. Melo da geçen sezon gibi kesici değil şu an. Ee doğal olarak hata yapacak defans oyuncuları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt