#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Bunların yanında bana göre Ulfaliji'yi de arıyor..2si birbirini çok iyi dengeliyordu tandemde...

Haliyle biz de kötü olunca milli takıma da yansıyor bir şekilde...

İşte o 3. maddeye giriyor...

Demekki Semih 3'ünüde kaybetmiş...

Hemde tek başına yani bir takımda birkaç oyuncuya gerek kalmadan....

Çözüm belli;

1- Bu şekilde devam edeceğiz. Sonuç ne olursa olsun düzelmesini bekleyeceğiz.

2- Geleceği kaybetmeme adına bir futbolcu kaybedeceğiz... ( Yerine başka oyuncu alıp ve/veya yedeğe çekip )

Ben seçim yapmıyorum. Sadece öngörüde bulunuyorum..

Bu seçimi yapacak olanlar zaten Galatasaray'ı teknik ve idari anlamda yönetenlerdir...

Bu sene ne oldu bilmiyorum nazar mi degdi ne, bizim futbolcularda cok buyuk bi dusus var, selcuk olsun semih olsun mélo olsun hepsi gecen sezonu mumla aratiyorlar, fatih hoca biraz dayak atsinda kendilerine gelsinler bu boyle devam edemez :D

Avcı keşke Semih'i de oynatmasa taksa kafayı, sakatlanacak bişey olacak diye korkuyorum vallahi maçın %80'inde pozisyonun içinde hep Semih var.

semihte problem yok, orta saha çalışmıyor sadece, geçen sene mücadele eden basan bir orta saha vardı.

Rakip her ani atakta savunma ile karşı karşıya kalıyor. Orta sahanın bir varlığı yok ki. Mesela sırf bu atakları kesmek için koyulan Mehmet Topal, o işi yapamadıktan sonra sahada ne işi var. Ara fena işler yapmıyor ama, o işleri Emre'de yapar. Selçuk İnan'ı da yanına koyarsın. Yani hiç değilse dene.

Ujfalusi lider adamdi. Semihi oynatan adamda oydu. Onu aradiği kesin.

Bugün yenilen gol bir cok kez önlenebilirdi. Emre rakibine basardi, topu rahat kullandirmazdi, Topal kosu yapan oyuncuyu kacirmazdi. Veya Gönül ilerde kalmayip, geriye dönmede sorun yasamasa, engelleyebilirdi. Tüm bu hatalara Volkan ve Ömerde eklenince gol kacinilmaz oldu. Golün ders olarak okutulmasi gerekiyor aslinda, nasil gol yenmez diye.

Yenilen golde Semih'in hatası yok. Hoca bariz bir şekilde Semih'e hava toplarına ilk müdaheleyi yapmasını söylemiş. Önündeki adam topu her indirdiğinde Semih haliyle ileride kaldı. Yine de golü o yüzden değil Volkan'ın mallığından yedik. Adamlar birebirde iyi değil. En ufak baskıda kaleye ısınma topu mahiyetinde şutlar çektiler. Defans adama basarken sen ne demeye 20 metre çıkıp kaleyi boşaltıyorsun.

Maçı 90 dakika izlemedim.Ama semih'in ikili mücadelelerde kendisi yere atması(belki rakip müdahale etmiştir) hakem faul vermesi gıkımız çıkmazdı.Öyle pozisyon yapmasa iyi olur.

#26 Semih Kaya

bir kaç hatası olmasına rağmen öyle aşırı kötü bir performans göstermedi bence.

kötü

bu sene bu cocukta bise var,gecen seneki gibi diil sanki

Birebirleri ve ikili mücadelelerni geliştirmesi lazım, kademeleri çok iyi,

Semih ve Ömer kusursuz savunmacılar değil ki, daha öğrenecek çok şeyleri var. İkisinin de hata yapma olasılığı yüksek. Semih birebirlerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmalı. Rakip ile top arasında doğru pozisyon almalı. Aslında bu dünkü maçla da ortaya çıkan bir şey değil. Geçen sene çok daha az da olsa yaptı bu hataları. Bu sene biraz formsuz başladı. Yine de güvenimiz sonsuz. Ve bence dün kötü değildi. Neredeyse her ani atakta rakip oyuncuyu karşılayan olmadı. Savunma ile karşı karşıya kaldı. Semih ve Ömer devamlı göz önünde oldular. Semih, Sercan'dan fazla oynamıştır herhalde topla..

Golü atsaydı süper olacaktı :)

Kolay kolay Semih'i elestirmem, ama kötü oynadi. Gerci kimse iyi oynamadi ya neyse.

çok kritik yerlerde kritik hatalar yapıyor ve bu hatalar genelde kalemizde golü gördüğümüz ana denk geliyor. umarım zaman içinde bu hatalarından ders alıp tecrübelenir demekten başka çaremiz yok. çünkü elimizde daha iyisi de yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt