#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Semih bu tür bir futbolcu.

İngilterede oynasa 1 numara olur :)

Yağmurlu havada,çamurda,batalıkta Yavaş oyunda kralını tanımaz.

Ama çimler düzgünse, oyun hızlıysa biraz bocalıyor.

Tam anlamıyla kusursuzdu. Hiç bir pozisyonda hata yaptığını görmedim. Hata yapmamanın yanı sıra Dany'nin yaptığı hataları da çok iyi önledi.

Dany'nin hücum gücünü en aza indirmekte başarılıydı...

Hem Dany'nin ataklarını ve Dany'nin Cluj'a hediye ettiği toplar sonrasında Cluj ataklarında çok başarılı müdehalelerde bulundu.

Çok soğuk kanlıydı... Savunmada tek başına iyi mücadele etti...

Semih olmuş beyler gerçekten. Defansa gelen topları kafayla görerek indiren bir defanstı hep hayalim.. Müdahaleleri çok tecrübeli bir defans oyuncusu gibi.. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın..

Semih olmuş beyler gerçekten. Defansa gelen topları kafayla görerek indiren bir defanstı hep hayalim.. Müdahaleleri çok tecrübeli bir defans oyuncusu gibi.. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın..

Zemin Islak ve ağırdı.

Kuru zeminde Semih daha çok hata yapıyor farkettiyseniz :)

Biz her maçımızı bu yağmur havada yapsak

Semih her maç 10 üzerinden 9 alır :)

Bu sene Semih'in dengesini rakip defanslardan çok Danny bozdu.

Danny hep yanlış yerde duruyor.. Yanlış yerde durmasının sıkıntısını zaman zaman çabukluğuyla atlatabiliyor. Ama genel anlamda Danny'nin altyapısı yetersiz... Çok çalışıyor, mücadele ediyor ama güven vermiyor nedense.

Semih Ujfa ile oynarken kusursuz oynuyordu... Çünkü ikisi de her zaman doğru yerde oluyorlardı.

tek başına savunmayı toparlayacak düzeye geliyor semih..

ujfa'nın yokluğunda ujfa gibi oynuyor ama geri dörtlüde ki diğer üçlü iğrenç oynuyor maalesef..

danny her topa atlaması semih'in de dengesini bozuyor.2.yarı kusursuz oynadı ha rakip gelmedi ama havadan gelen her topu en iyi yerlere gönderdi.

helal olsun aslanıma aynen devam.

danny her topa atlaması semih'in de dengesini bozuyor.2.yarı kusursuz oynadı ha rakip gelmedi ama havadan gelen her topu en iyi yerlere gönderdi.

helal olsun aslanıma aynen devam.

Danny iyi niyetli ama altyapısının yetersiz olduğu çok net ortada.

Kaliteli stoper duracağı yeri iyi bilir. Bu nedenle az koşar..

Danny çok koşuyor. Çünkü doğru yerde durmuyor... Bu nednle her topa atlamaya çalışıyor.

süerdi ayrıca top sürerken bile topu kaldırarak sürdü en çokta bu yönünü beğendim

Ynt: #26 Semih Kaya

Bi ara 2 oyuncuyuda pazara yolladi. Bu cocuga cok guveniyorum ben.

Dün en tecrübesizi kendisiyken en tecrübeliymiş gibi oynadı. Kurban olsunlar sana be Semihcan...

Danny cok hata yapiyor, ama Semih de malesef öyle, bazen sanki uyuyor gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt