#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Her maç aynı hataları yapıyor. Birisi izletip "aha şu hatayı yapıyosun, artık yapma" demiyosa bile kendisinin izleyip hatalarını görmesi lazım.

Urfali , Semihin emniyet kemeriydi !! Adam her pozisyonda giriyordu kurtariyordu semihi , Simdi Semih , Dany&Cris'i kurtarmakla meskuil

proxy.jpg

kayseri maçında hastaydı,iyi bi dinlenme süreci geçirdi.haydi sarı aslan :ayatollah:

haydi kocum benim göster yarin kendini :Z16:

özledik sarı aslan seni çok özledik.:tiphat:

Bu haftadan itibaren takıma girmesi lazım.

Semih - Dany ikilisi de çok savruk değiller mi ? Yani savunmanın çehresinin çok değişeceğini zannetmiyorum. Ama Cris hata yapacağına Semih yapsın diyorsanız saygı duyarım tabi.

Tandemi devre arasina kadar bozmamaliyiz. Cris-Dany devam. Orayla oynadikca sacma sapan gol yemeye mahkumuz. Avrupa'daki akibetimize gore oraya fark yaratacak bir transfer sart. O transfer geldiginde ise Semih, gecen sezon Ujfa'nin yaninda oynadigindan cok daha iyi pasalar gibi oynar.

Semih - Dany ikilisi de çok savruk değiller mi ? Yani savunmanın çehresinin çok değişeceğini zannetmiyorum. Ama Cris hata yapacağına Semih yapsın diyorsanız saygı duyarım tabi.

Aynen, Semih-Dany de hiç güven vermiyor bana. Savunmayı önde kuracağımız maçlarda Semih ile başlanabilir ama İBB maçı gibi oynayacaksak kesinlikle Cris-Dany oynamalı.

semih oynamalı.gerisi boş.

Son maclarda neden oyunatmiyor hoca acaba cris tam bi bomba, sanirim 25 mac oyunasin ve yeni sezonda kontratigini yenilesin diye semihi harcyacaklar

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Semih maca girdi kafa topunu kazandi, bu adam nasil zipliyor anlamis degilim :ayatollah:

Calm down bro, is az herhalde isyerinde? her topikte sen varsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt