#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Cluj maçında Semih girdikten sonra o kadar kısa sürede kaç top uzaklaştırdı bir sayın. Farkını direk hissettirdi. :ayatollah:

Semih-Dany ikilisinde bence de karar kılınmalı. Açıkçası genç bir oyuncunun hata yapmasını anlayışla karşılarız ama yıllardır oynamış oyuncuların hata yapmasında sinir kat sayım artıyor :)

Dany veya Cris ile oynatarak Semih'e yazik ediyoruz. Beklesin kenarda simdilik. Elbet hayalimizdeki Semih'e partner olacak elit stoper gelecek tez zamanda.

Kolo Toure-Semih Kaya :ayatollah:

2013-2014 stoper hattımız olur inşallah

manchester maçında sahada olur kesin yoksa defans kevgire döner

1 maç yokluğuna bile dayanamam.yedek kulübesine hapsetti hoca.biz kendi bacağımıza KURŞUN SIKIYORUZ.

Hoca'da iyice civitti isin suyunu cikardi.. Semihi niye oynatmaz.. Sakatsa soylesin.. Yoksa oynasin.. O iki stoperide cebinden cikarir. Cluj macinda iyi oynadik demis hoca.. Gecen duyduydum.. Crisin hatalarini hicmi gormedi acaba? El bombasi olan bi adami bu mac tekrar 11e yazmak Semihe kufretmek gibi bisey tabi Semih sakat degilse

Bu taraftarın tek eleştirmeyeceği futbolcu, değerli bizim için.Umarım moralini bozmaz, biz ona güveniyoruz, isterse yedekte otursun tüm lig boyunca.Oynamasını isterdim...

yine yedek kalacak olursa bu sezonun kaybı olur. iğrenç bi sezon.

cris dany gibi stoperler oldu bir takimda semih nasil yedek kalir anlamiyorum

6 yabancı hakkının 5 i defansta kullanıyor,hücum Türklere emanet edilirse Türkiyede neysede avrupada hiçbirşey yapamayız

Harcıyoruz resmen çocuğu.35'lik Cris'in ne artısı var Semih'ten?Hatta Dany'den de iyi bana göre.

Geçen sezondan bu yana bakın kadroya stoper ikilin değişti mi maalesef her maç gol yersin ben sezon başında dedim dany bu takımın stoperi olamaz diye ama alındı yapılacak hakatten bir şey yok eldekilerden en iyisini beklemek durumundayız.

Bugün çok açık vermeseler de Cris-Dany ikilisini beğenmiyorum. Semih'in kesin oynaması lazım artık.

Yani Semih gelince defans kusursuz olacak diye söylemiyorum, öyle de olmayacak ama oynaması lazım. Devre arasında da yanına tecrübeli ama Cris kadar yaşlı olmayan bir adam takviyesiyle defanstaki sorunları minimuma indiririz.

semih-kaya-1.jpg
çok özledik be abi:gs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt