#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

iyide hocam Semih 2 gün önce maça çıktı 3 gün sonrada çok kritik bir maç var dinlendirilmiş olması normal değil mi?

3-4 haftadır dinlenyor ama semih

Milli maçtçada 45 dakika oynamadımı

Selçukta,burakta umutta 45 dakika oynadı.Onlarda dinlenmesi gerekmiyormuydu

Şöyle söylim burağın oynayıp oynamaması takım dizilişini pek etkilemez ancak semihin oynaması veya oynamaması takım dizilişini tamamen değiştirir.Son yazımdada belirttim semihin oynamasıyla göbek değişir,sol kanat değişir,sol ön değişir,üstüne forvet tercihin bile değişir

6 yabancı sınırı çok boktan bişey ve ne yazık ki biz bu sınırda bol bol bu boka basıyorum

3-4 haftadır dinlenyor ama semih

Milli maçtçada 45 dakika oynamadımı

Selçukta,burakta umutta 45 dakika oynadı.Onlarda dinlenmesi gerekmiyormuydu

Şöyle söylim burağın oynayıp oynamaması takım dizilişini pek etkilemez ancak semihin oynaması veya oynamaması takım dizilişini tamamen değiştirir.Son yazımdada belirttim semihin oynamasıyla göbek değişir,sol kanat değişir,sol ön değişir,üstüne forvet tercihin bile değişir

6 yabancı sınırı çok boktan bişey ve ne yazık ki biz bu sınırda bol bol bu boka basıyorum

yanlis hatirlamiyorsam 90 dakika oynamisti semih carsamba

Semih'i mevcut stoperlerden kiminle eslestirsek taraftarin gozunde damga yiyecek. O yuzden hic oynamasin iyi biri gelene kadar.

Bugün beni en çok şaşırtan olay, Semih'in oynatılmaması. Milli maçtan sonra yorgun mu diye oynatılmadı bilemiyorum ama, bu maçta kesinlikle oynamalıydı. Zaten takımdan kısa bir süre ayrı kaldı. Bu maçta oynamalıydı. Man. Utd. maçında banko oynayacaktır. Bu maçı oynaması faydalı olurdu gibi geliyor.

sali günü oynayacakmis semih ve riera, hadi semih kocum göster kendini de kurtar bizi dany-cris ikilisinin eziyetinden :yenieek:

Semih yerini tekrar alacak takımda ama yanına yine bi rezili koyucaz mecbur.

Devre arası 2 tane stoper takviyesi lazım Semih'in yanına biri diğeri de rotasyona.

Bu tür maçlarda çok iyidir Semih.Karabük,Manisa,Elazığ vs. Oynatılması gerekirdi.

Cris`den bir sey olmiyacagi belli.

En azindan Semih de onun kadar oynar ve kendini gelistirmeye acik bir futbolcu. Cris ise son dönemine gelmis oynadikca geriliyen bir adam.

Semih`in oynamamasi büyük hata. Semih`in yaptigi hatayi Cris de yapiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt