#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Fizik güçleri iyi durumda degiller böyle darbelerle kolayça sakatlanıyorlar..

hıcbırı arda ve barış gibi güçlü fizikli değil

Merak etmeyin fizigi tabikide gelisecek daha, cocuk henüz 17 yasinda.

Hem gecen seneyle kiyaslarsaniz, cok gelismis zaten.

Pat diye servet gibi olmasini beklemeyin.

öncelikle bir özel program uygulayip tas gibi bir adale yapisina sahip olmali. yoksa bu gidisle sönüp gidecek. cok fazla sakatlik yasiyor.

"Servet ağabeyle sürekli birlikte çalışıyoruz. Şu anda Turkcell Süper Lig'de oynayan birçok oyuncudan daha iyi olduğumu söylüyor. Bu sözlerin özellikle benim özgüvenimi kazanmam açısından çok yararı oluyor

Müzik dinlerim. Müslüm Gürses'i çok severim. Servet ağabey sayesinde bol bol türkü de dinliyorum."

Ikinci bir Türkü Baba geliyor :D.

Futbolun dışında başka spor branşlarıyla da ilgilendin mi?

Atletizm yaptım. Okul takımında 5 yıl koştum. 6 bölge birinciliğim var. 3 bin metre koşuyordum. Futbol oynarken, atletizm yapmış olmanın yararlarını görüyorum.

vay be:D:007:

Müslüm Gürses'i çok seviyorum diyor çok ilginç :D

Futbolun dışında başka spor branşlarıyla da ilgilendin mi?

Atletizm yaptım. Okul takımında 5 yıl koştum. 6 bölge birinciliğim var. 3 bin metre koşuyordum. Futbol oynarken, atletizm yapmış olmanın yararlarını görüyorum.

vay be:D:007:

Bu güzel işte hızlı bir stopere her zaman ihtiyaç vardır. Ama daha bir şeyini görmedik. Bakalım ilerde neler yapabilecek...

B_3250_13b.jpg

Mutlu Yıllar Semih Kaya

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Semih Kaya'nin 18. yaşgününü kutlar, genç oyuncumuza sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Insallah Büyük Kaptan sana Forma sansi verir.

Mutlu yıllar Semih:) .Bülent Korkmaz'ın gelişi onun için çok özel bir şans,ondan öğrenecek birçok şey var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt