#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Önümüzdeki 15 yıl garantide Reyis sayesinde :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Transfermarkt sitesinde değeri 30 milyon € olmalı...:ayatollah:

bide bu cocugu istemiyordu birkac sene önce.. murat akcayi yolladilar sivasa, semih kiralandi sans bulamadigi icin.. gecen sezon sans bulup kendini gösterdigine o kadar sevinmistim ki.. devam et böyle semih kardesim bülent korkmazin yolunda.. onun forma numarasini giymeni isterim bir gün ! crise yakismadi ama sana cok yakisir

yanindaki adama pas veremedi az önce, bugün cok kötüydü.

İlk golde adamın önünü nasıl kapatamadı anlayamadım.

0

Semih başlığı ama Danny içinde geçerli yazdığım ,

adamlar sağ ve sol beklerin açıklarını kapatmaktan helak oluyorlar , kesinlikle onlara suç bulmuyorum ,

bugün pique - ramos 'u defans göbeğine koy bu olmayan beklerle ikiside rezil olurlar ,

Hem Semih hem Danny iki stoperin de ilk golde üst üste çalım yiyorlar.

Semih kötüydü ama en azından biliyoruz ki Semih toparlar bir şekilde.

Defansta çok boşluk bırakırsak çoğu savunma oyuncusu zorlanır dünya üzerinde zaten.

Hele Melo çıkınca defans diye bir şey de kalmadı. Emre desen defansa yardım etmiyor.

Riera da bek olmadığı için zorlanıyor. Sabri iyi gibi görünse de aynı Sabri bence, fazla bir şey yapmadı.

Yani dün oynadığı oyuna iyi dersek hedefimizi küçültelim bence.

Hele Dany'nin çizgiden çıkarttığı topa adamın kaşısında Sabri olması gerekirken Semih vardı.

Top dışarı çıktı diye itiraz edeceğine Semih'e yardım etseydi böyle olmayabilirdi.

semih kötü oynasa bile mücadele eder bazilari gibi sahada dolasmaz o yüzden bence takimda elestirilcek en son oyunculardan biri

Biraz tutuk başladı fakat Semih bu takımda güvenebileceğimiz futbolcuların başında gelir, defans rezil çocuk n'apsın.

İlk golde Ibricic'in vuracağı belliydi hamle yerine topun önüne yatsaydı daha mı iyi olurdu acaba

Fiziği gereken seviyede değil.

Efsane oynadi reis...hayranlikla izledim kendisini

10/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt