#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Bildiğimiz Semih. Geçen hafta kötüydü ama bu hafta iyi oynadı.

Süperdi.. :yenieek:

Herzamanki gibi reisti.

10 yıl yeri garanti süperdi :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Sakin tavırları, soğukkanlı bir şekilde yaptığı müdaheleler. Sen daha çok yol katedersin be aslan parçası. :tiphat:

Sadece Hilbert'in gol pozisyonunda cok kızdım Semih'e. Onun haricinde inanılmaz oynadı. Hilbert'in pozisyonunda ise en baştan daha sağlam müdahale etmesi gerekiyordu topa. Orda o acıdan rakip oyuncuya kontrol ettirmemeli Semih. Bunları geliştirmesi lazım.

Bir oyuncu düşünün 100 sayfalık forumda %90 iltifat alsın... İşte busun sen Semih. Ne desek sana az. Sen bize ödülsün. Hem oyununla, hem karakterinle.

Hani senin gibi evladım olsun isterdim.

Bir oyuncu düşünün 100 sayfalık forumda %90 iltifat alsın... İşte busun sen Semih. Ne desek sana az. Sen bize ödülsün. Hem oyununla, hem karakterinle.

Hani senin gibi evladım olsun isterdim.

bence semih yaptigi ise oran cok ama cok az ilgi görüyor.. ama onun o mütevaazili yokmu konusurken ,davranislariyla,sahadaki haliyle.. cok seviniyorum semihin su anki konumuna.. bir iki sene önce isler ne kadar kötü gidiyordu semih icin ,peki simdi neler oluyor,adam takimin defanstaki 1 numarali ismi.. helal kocum sana:ayatollah:

Bu son transferlerin yanına bizim defansımıza SEMİH gibi bir adam daha alırsak hakkaten ünal aysal taraftarın ÇİLEK talebine MANAV açarak cevap vermiş olur. Ama mutlaka defans takviye edilmeli.

Başarılar semih.

İnşaallah tez zamanda elimizden kaçırmayız bu aslanı.

Semih'in iki handikapı var. Birincisi kendisinden daha fizikli hücumculara karşı zorlanabiliyor. İkincisiyse bazen fazla şekilde tek hamleli oynamayı yeğliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt