#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Ya Semih'in yeri çok ayrı..

Alkışı en fazla hakeden oyuncularımızdan..

Aslanım benim cenhaver gibi her topa korkusuzca yürekli bir biçimde saldırıyor..

Ve parçalıya çok yakışıyor..

Fanatik bir taraftar olarak seninle gurur duyuyorum ''GENÇ ASLAN''.

Sen bu takımın efsanesi olacaksın yıllarca defansımızda başarıyla görev yapacaksın inşallah..

Allah sakatlıktan korusun seni..

tartisilmiyacak tek Galatasarayli futbolcuydu bugün

8/10

BCV9NvTCUAAg7K4.jpg:large

İleride Galatasaray ın kaptanı olarak görmek isterim.

Bu adamın 91 doğumlu olduğuna inanıyorum sahadayken. En az 30 yaşında gibi kendine güvenerek, soğuk kanlılıkla oynuyor. Ne hakemle, ne rakiple, ne tribünle oynuyor. Helal olsun sana.

bülent korkmazımız olcak ya da bület korkmazımız olmasın semih kayamız olcak :ayatollah:

baktim da demin meraktan, 4 macta sakat olmamasina ragmen forma giymemis, o maclarda da sonuclar böyle:

gs-eses 1:1

ibb-gs 1:3

mersin-gs 1:1

gs-karabük 1:3

sadece bir macta galibiyet.. yenilen golleri hatirlayalim.. eskisehir crisin ofsayti bozmasi..mersin kimsenin nobreyi tutmamasi,daha dogrusu kacirmasi.. karabük malum

baktim da demin meraktan, 4 macta sakat olmamasina ragmen forma giymemis, o maclarda da sonuclar böyle:

gs-eses 1:1

ibb-gs 1:3

mersin-gs 1:1

gs-karabük 1:3

sadece bir macta galibiyet.. yenilen golleri hatirlayalim.. eskisehir crisin ofsayti bozmasi..mersin kimsenin nobreyi tutmamasi,daha dogrusu kacirmasi.. karabük malum

Karabük maçında mağlubiyeti hak ettik zaten,hiçbir şey oynamamıştık ama son dakikada saçma sapan bir gol yediğimiz Eskişehir maçı ve Mersin maçı içimi yakar halen.

Karabük maçında mağlubiyeti hak ettik zaten,hiçbir şey oynamamıştık ama son dakikada saçma sapan bir gol yediğimiz Eskişehir maçı ve Mersin maçı içimi yakar halen.

dogru karabük cok iyi oynadi ve hak ettigi 3 puani aldi.. eskisehirdeki gol tam bir rezalet..defans olarak ofsayta oynuyoruz cris dede uyuyor..musleranin kurtarislari da mükemmeldi o golden önce

herzamanki gibi, sorun yok.

Semih'in keske bir ikiz kardesi daha olaydii .. Adam herseye daliyor ..

Yine her zaman ki gibi harika oynadı. Böyle bir aslan parçasını yetiştirdiğimiz için çok mutluyum, gururluyum. :ayatollah:

Dany ve Semih cok iyi ikili birbiri ile cok iyi uyum sagliyorlar, böyle devam etmeliler, Stoper sorunu yok !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt