#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

bülent korkmaz td ikenki ilk maçını hatırlarım be aslan :)

Semih KAYA : Takım olarak çok iyi mücadele ederek, emeğimizin karşılığını aldık. Önümüzdeki maçları da kazanarak, net bir şekilde Ligi Şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. İnanılmaz bir destek vardı bugün. Taraftarımız bizi böyle desteklemeye devam ettiği sürece bütün maçları kazanabiliriz.

Sesiz soluğu,gıkı çıkmıyor,gizli kahramanımızısın Semih:ayatollah:

İlk formayı kalli verdi kendisine ,ne yazık ki bülent hoca şans vermedi hatta kewell ı stoper oynatıp uefada çeyrek final oynamamazı engelledi...

ben eminim. bülent korkmaz zamanında oynadı. hatta ilk olduğu için ve de iyi oynadığından hayat hikayesi çıkmaya başladı basında. kewell'da ilk toper oynadığı maç hamburg. semih lig maçında oynamıştı. ki kwell hamburg maçında hiçte fena oynamamıştı. sonrki maçta iyi değildi orası tamam. ama misal bülent kaptan zamanında hatılıyorum 1 den fazla oynadı, sakatlık ve cezalar nedeniyle. bunlardan biride yanılmıyorsam hacettepe maçıydı. 2-0 kaybetmiştik ve onların başında da ergün hoca vardı.

edit : '' İlk maçını ise 19 Nisan 2009 tarihinde İstanbul B.B. takımına karşı oynamıştır.''

bu tarihte bülent hoca vardı diye hatırlıyorum ben. kaynak vikipedi

Dany ve Semih cok iyi ikili birbiri ile cok iyi uyum sagliyorlar, böyle devam etmeliler, Stoper sorunu yok !!!

Ayrı ayrı 2'si de çok kaliteli stoper sıkıntı 2'sinin uyumsuz olmasıydı..Ama ben eminim bu sorunu da atlatacağız...Transfer döneminde de söyledim çok üst düzey bir yabancı gelmeyecekse Dany oynamalı bu takımda..Semihin yeri zaten banko..Maşallahı var aslanımın

Bu adam Bülent Korkmaz'ı olur takımın. Yanına Popescu gibi bir adam bulmak lazım.

Ne kadar skorlara göre yorum dolu buralar. Pozisyon vermeyince "Dany-Semih harika ikili stoper ihtiyacı yok." 2 pozisyon verince "Lanet olsun yhaa, Bunlar ne böyle, Hemen stoper, acil"

#26 Semih Kaya

Ne kadar skorlara göre yorum dolu buralar. Pozisyon vermeyince "Dany-Semih harika ikili stoper ihtiyacı yok." 2 pozisyon verince "Lanet olsun yhaa, Bunlar ne böyle, Hemen stoper, acil"

Bazıları böyle yorum yapıyor olabilir. Ama işin gerçeği şu:

Semih-Dany ikilisi hızlı oynayan takımlara karşı muhteşem bir ikili. Ancak hava toplarında zayıflar, buna Muslera da dahil. Galatasaray'ın rakibi olsam sürekli yan toplardan ve duran toplardan etkili olmaya çalışırım. Ben çok beğeniyorum bu ikiliyi, ama yan toplarda kendilerini geliştirmezlerse illaki stoper lazım.

Bazıları böyle yorum yapıyor olabilir. Ama işin gerçeği şu:

Semih-Dany ikilisi hızlı oynayan takımlara karşı muhteşem bir ikili. Ancak hava toplarında zayıflar, buna Muslera da dahil. Galatasaray'ın rakibi olsam sürekli yan toplardan ve duran toplardan etkili olmaya çalışırım. Ben çok beğeniyorum bu ikiliyi, ama yan toplarda kendilerini geliştirmezlerse illaki stoper lazım.

Abi bi noktada haklılık payı var da söylediğinin 3 mağlubiyetimiz var ligde. Üçünde de Kasımpaşa, Ordu ve Karabük hızlı adamlarıyla geldi gol buldular, hava toplarıyla değil

semih takımda en güvendiğim isimlerden en büyük kazancımız.

Abi bi noktada haklılık payı var da söylediğinin 3 mağlubiyetimiz var ligde. Üçünde de Kasımpaşa, Ordu ve Karabük hızlı adamlarıyla geldi gol buldular, hava toplarıyla değil

ordu karabük maçlarında cris oynadı yalnız orduda cris-semih karabükde cris-dany di savunma ikilimiz

ordu karabük maçlarında cris oynadı yalnız orduda cris-semih karabükde cris-dany di savunma ikilimiz

2 yediğimiz ilk Bursa maçında kim oynadı? Ya da 2-0 yenildiğimiz Braga maçında? 3 yediğimiz ilk Gençlerbirliği maçında? Ve o maçlarda golleri nasıl yedik?

2 yediğimiz ilk Bursa maçında kim oynadı? Ya da 2-0 yenildiğimiz Braga maçında? 3 yediğimiz ilk Gençlerbirliği maçında? Ve o maçlarda golleri nasıl yedik?

bursa maçı 2 gol duran top musa çağıran ömer erdoğan

gbirliği maçı yan top azofeyfia duran top aykut demir yine seken top jimmy durmaz

braga maçı ilk gol fiyasko zaten 2.golde kontra atak

ki ha illa daha komedi goller aranıyosa bu sene ki bjk maçı olaiblir 3 yediğimiz ujfa-semih ikilisi vardı salt stoperlere bağlı bi durum değil yani bu

takım savunmamız iyi olduğu müddetçe bu ikili genel olarak iyiler

Semih Türkiye nin en iyi defans oyuncusu top ayağında güven veriyor.Daha genç hataları olacaktır ancak tecrübe kazandığı zaman kaptanlığa doğru yol alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt