#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Olur böyle şeyler Semih'im. Sıkma sen canını.

Cok ama cok büyük bir hataydi. Dogru evet.. Bu belki bize Dünya Kupasina katilmamiza maal oldu. Dogru evet.. Ama simdi medyanin ve herkesin Semih'in üstüne cuvallanmasi dogru degil.. DK katilimini simdiye birakanlarda suc.. Bizi bu hallere getirenlerde suc.. Takimimiza hic kimsenin güveni kalmadi ülkede..Bizi buraya getirenlerde suc.. Hiddink altinda bile "bu maci aliriz" diyebiliyorduk, simdi kimse herhangi bir mactan emin degil.. Baksaniza gecen haftaki Andorra macinda cogu kisi kazanacagimzdan süpheliydi.. ASLANSIN SEMIH, sakin kafana takma bunu,sen BIZIM gelecegimizsin hem Galatasaray'da hem de Milli takimda :yenieek:

Boldladigim kisim beni gercekten cileden cikariyor birader. Söyle: Nasil Belki maal oluyor? Yani bu maci kazansaydik önümüzdeki bütün maclari kazanacagimiz diye bir garanti mi vardi? Bu hatasi bundan önce oynadigimiz na maglup oyunumuzu mu bitiyor?

Mesajina katiliyorum orasi tartisilmaz Semih burda bir hata yapti ama takim bile galip gelecek bir oyun oynamadi. Macarlar oynamasini biraz bilseler ilk yari rahatlikla 2-3 gol bulurlardi. Biz ise resmen sans eseri gol bulduk.. Sistemiszlik tavan yapmis bir dönemdeyiz ve bu "alt yapi/oyuncu egitimi" olmadigi sürec herkes sistemli futbolu unutsun gitsin. bu alt yapiyi yapmak icin de milletimizde sabir yok ki yerlestirilsin.

Varane yuzunden Real CL den eleniyodu..

Sonra Cakir cikti vs kimse Varaneyi konusmadi.. Avvv ne iyi stoper vs.. Aslinda burdaki sorunu kendimizde aramaliyiz.. Oyuncu hata yapar.. Bunu minimuma indirmesini umacagiz.. Semihten iyisi yoktur.. Bekir gibiler vardir onlarda kalsin oracikta

Valla fazla da yüklenmemek lazım. Hayatında en azından 2-3 amatör maç yapmış bir insan bile bu işin çok ani reflekslere baktığını bilir. Topun kendisine geleceğini hissedemedi sanırım ama yanlış bir refleks verdi. Pique'nin, Ramos'un bile başına gelebilecek bir olay bu.

iyi stoperin özelliklerinden biri sürekli olarak takım arkadaşı hata yapacakmış gibi oynamasıdır. semihin hatası topun sekeceğini tahmin edememesiydi. her savunmacının yapabileceği hatalardan ama bu ona ders olsun. hata yapa yapa büyüyecek inşallah.

Elbette fazla yüklenmek yanlış, sonuçta olan oldu, testi kırıldıktan sonra ne desek boş...Ama Semih'te artık biraz kendine bakmalı, yani sene başından beri yerinde sayan bu performansını aşmak için kendisi de biraz çaba göstermeli..

Gerekirse ekstra idmanlar yapsın, hani çalışmanın, öğrenmenin bir sonu yok, bunu artık iyice kavramalı..Geçen sezon ki performansından sonra, bence yerini bu takımda garanti görmeye başladı Semih (ki kadroda da bakıldığında onu kesebilecek alternatif yok) O yüzden bu sendromu bir an önce atlatıp, kendini geliştirmeye adamalı kendini..

Facebook'da Fenerist sayfasının Semih Kayaya ve Galatasaraylı oyunculara yönelik saldırısı var.

Galatasaraylı oyuncular olmasaydı yenerdik demeye götürüyorlar.

Boldladigim kisim beni gercekten cileden cikariyor birader. Söyle: Nasil Belki maal oluyor? Yani bu maci kazansaydik önümüzdeki bütün maclari kazanacagimiz diye bir garanti mi vardi? Bu hatasi bundan önce oynadigimiz na maglup oyunumuzu mu bitiyor?

Mesajina katiliyorum orasi tartisilmaz Semih burda bir hata yapti ama takim bile galip gelecek bir oyun oynamadi. Macarlar oynamasini biraz bilseler ilk yari rahatlikla 2-3 gol bulurlardi. Biz ise resmen sans eseri gol bulduk.. Sistemiszlik tavan yapmis bir dönemdeyiz ve bu "alt yapi/oyuncu egitimi" olmadigi sürec herkes sistemli futbolu unutsun gitsin. bu alt yapiyi yapmak icin de milletimizde sabir yok ki yerlestirilsin.

Görüyorum ki kendimi istedigim gibi ifade edememisim.. Ben öyle demek istemedim abi,benim demek istedigim sadece bu hata gruptan cikma hayallerimize son verdi demekti ama katiyen ve asla bu hata yüzünden katilamiyoruz demek istemedim.. evet yorumumdada belirtmistim suclular bizi buraya getirenler diye.. yanlis ifadem icin sorry

Şu pozisyonla semihi harcayan varsa bence futbol izlemeyi bıraksın.

Golü hangi takımın oyuncusu atmış ve golden önce ortayı hangi 'Galatasaray'lı' açmış. Sormak lazım.

Yok usta ya. Karambole saldırıyorduk, bilinçli ataklar değildi. Nitekim golden sonra 20 dakika vardı. Büyük takım olsak çevirirdik.

tamam işte en iyi yaptığımız şey bu zaten bunun dışına çokta çıkabildiğimiz olmadı ki, 2008 Almanya maçı hariç son zamanlarda. :) Aynen zaten o yüzden 60. dakikaya kadar biraz daha iyi olduğumuzu söyledim.

Golde hatası var mı yok mu tartışılır ama bir pozisyon için oyuncuyu harcamak ayıptır.

yok en iyisi keselim....kendi oyuncumuz olabilir ama hata yaptığını kabulenelim...

ben de belirttim bundan bi beş dakika önce büyük bi hata bekir yapsa pamuk tıkardık ama her futbolcunun başına gelebilir. Bi anlık hata bu sonuçta pozisyon hatası falan değil. Bunu uzatmanın bi anlamı yok sadece.

Yıldırım demirören'in milli takımında hata yapıp gol yedirmek bana göre büyük bi şereftir, helal olsun koçum benim. Keşke bi tane de kendi kalene atsaydın içim soğurdu vallaha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt