#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Abdullah dururken Semih'i suçlayanlar futboldan anlamayanlardır.İlk yarı uzaktan 3 şutumuz var ama Hamit yedek. Onların birini Hamit çekse "direğe çarpma şartı ile:D" gol olurdu. Ki bu işin ayrıntı tarafı kanatlardan oynamak dışında bir organizasyonu yokken takımın nasıl oynamaz Hamit? O Nuri'yi niye çıkarmadın?

Klasik semih hatasi yuzunden golu yedik

Arda Turan : Yıkılmış durumdayım!

tsn_haber_detay.asp
26.03.2013 23:17 - 132 Defa Okundu

A Milli Takım'ın yıldız ismi arda Turan, Macaristan beraberliği sonrasında yaptığı açıklamada oldukça üzgündü.

Maç sonunda konuşan Arda, "Bunun şanssızlıkla ilgisi yok, bu becerisizlik. Tüm Türkiye halkından özür diliyoruz. Gerçekten çok üzgünüz. Semih Kaya'nın hatasına gelene kadar daha ne maçlarda ne hatalarımız vardı. Futbolda böyle hatalar olur. Semih'i de yıpratmak doğru değil. Bu sonucunn sorumluları futbolculardır. Bireysel olarak şu anda yıkılmış durumdayım. Bir buçuk senelik Milli Takım dönemini boşa harcadık" ifadelerini kullandı.

affferin arda golü yedikten sonrada semihe sarildi.:ayatollah:

arda yi seversin sevmessin ama takim arkadaslarina sahip cikiyor. abdullah, fake hocamiz, tv ye cikip semih ile iligili birsey dedi mi

aslansın kaplansın.. olur böyle hatalar.. golden başka net pozisyonu olmayan takım, antrenör ve tüpçü düşünsün a milli takımı ne duruma getirdiklerini

Emre ufak hata yapsın da sallayalım diye bekleyenler şimdi de Semih için elini ovuşturuyor... Varsa daha iyisi söyleyin alalım yabancı sınırının düştüğü günlerde daha iyi yerli stoper mi var...Sallarken biraz şartlara uygun sallayın gerçi bunlara göre Bülent'te kazmanın tekiydi, ne pozisyon bilgisi vardı futbolu bırakana kadar sallayıp durdular..

O kadar kişinin arasından top Semih'in ayağına çarpıp, adamın önüne düşüyor; topta direğe çarpıp içeri giriyorsa burada yapılacak bir şey olmaz. Bir şeyin olacağı varsa olur, bunun başka izahı olmaz. Mukadderat.

Milli takım araları bize iyi gelmiyor, bu bariz gerçek.

Klasik semih hatasi yuzunden golu yedik

Size bekir gibi mallar lazım insaf ya sizde taraftarsınız değil mi? Semih 2 sezondur oynuyor kaç tane böyle hata yaptı? velev ki yapsa bile futbolcunun kariyeri 10-15 yıldan oluşur bu adam daha 2. sezonunda hata yaptı diye asıyorsunuz yeter ya bu kadar da olmaz... Hata yapa yapa pişecek arkadaş sanki Pique, Vidic, Puyol falan hayatlarında hiç hata yapmıyor...

Bugün sanırım saat 2 civarlarında bu defansla avrupada çeyrek finale nasıl çıktığımıza hayret eetiğimi söylemiş,defans oyuncularımızın Madrid karşısında neler yaşayacağını tahmin bile etmek istemediğimi söylemiştim, futbol ulemalarıda beni oldukça sert eleştirmişti,bakın dikkatiniz çekeyim ben Semih in bu akşam ki hatasından dolayı söylemiyorum bunu Semihte Danny de şu an ilk 11 de oynayacak adamlar değiller hele ki avrupada böyle büyük hedefler peşinde koşarken.

Arda Turan : Yıkılmış durumdayım!

tsn_haber_detay.asp
26.03.2013 23:17 - 132 Defa Okundu

A Milli Takım'ın yıldız ismi arda Turan, Macaristan beraberliği sonrasında yaptığı açıklamada oldukça üzgündü.

Maç sonunda konuşan Arda, "Bunun şanssızlıkla ilgisi yok, bu becerisizlik. Tüm Türkiye halkından özür diliyoruz. Gerçekten çok üzgünüz. Semih Kaya'nın hatasına gelene kadar daha ne maçlarda ne hatalarımız vardı. Futbolda böyle hatalar olur. Semih'i de yıpratmak doğru değil. Bu sonucunn sorumluları futbolculardır. Bireysel olarak şu anda yıkılmış durumdayım. Bir buçuk senelik Milli Takım dönemini boşa harcadık" ifadelerini kullandı.

Forumdaki bazi kisiler Arda'yi örnek alsinlar

Bugün sanırım saat 2 civarlarında bu defansla avrupada çeyrek finale nasıl çıktığımıza hayret eetiğimi söylemiş,defans oyuncularımızın Madrid karşısında neler yaşayacağını tahmin bile etmek istemediğimi söylemiştim, futbol ulemalarıda beni oldukça sert eleştirmişti,bakın dikkatiniz çekeyim ben Semih in bu akşam ki hatasından dolayı söylemiyorum bunu Semihte Danny de şu an ilk 11 de oynayacak adamlar değiller hele ki avrupada böyle büyük hedefler peşinde koşarken.

Haklı olduğunu filan mı düşünüyorsun kardeş?

Yediğimiz golü izleyene kadar burdaki yorumları gördüm utandım resmen Semih e laf atan sözde taraftarlardan..Sadece konsatrasyon eksikliğinden yenilen bir gol..Niye bu kadar abartıyorsunuz ki?Semih bizim değerimiz böyle kolay nasıl harcıyorsunuz hayret...

Ya arkadaşlar Semih'in en büyük şanssızlığı kim ne derse desin Tomas'ın sakatlığı oldu Bu sene Tomas sakatlandı saha içinde bir öğretmen aramaya başladı bu da onun gelişimini sekteye uğrattı bana kalırsa burada azda olsa hata yönetimde..:yenieek:

Sende şimdi futboldan anlıyorum diye geçiniyorsun değil mi? Semih'i hemen harcadın hemde yabancı sınırını bile düşünmeden.. Kim gelsin Ömer Toprak mı? o hiç hata yapmıyor değil mi? Ya da Serdar Taşcı? ya da Serdar Aziz? elimizde ki değere bu kadar saygısızlık yapanda ancak bizim taraftar olur zaten..

körmü kaleci çıkıp alsaydı kale önüne gelen topu. çıkıp almazsan öyle yersin golü. buralara gelene kadar nerdeydi bu über milli takımı? mert hata yaptı volki tolki hep yapıyo gökhan ve bekir fıs onlara bişey diyen olmuyo benim anlamadığım

Senin yüzünden gidemedik Dünya Kupasına.!!!

Herşey bu kadar güzel giderken, Teknik direktörümüz ve takımımız bütünleşmişken... Federasyonumuzla birlikte futbolumuzu yükselişe girmişken...

Herşeyin sorumlusu sensin.

Taktik ve Teknik dehamız Avcı herşeyi buna göre planlamıştı. Son 5 maçta patlama yapıp gidecektik, diğer maçları zaten gerek olmadığı için önemsemeyerek Selçuk'u bile bu maçlar için saklamıştı Avcı...

Dünya kupası umutlarımızı bitiren kişi Semih Kaya'dır. ( Yerseniz... )

Size bekir gibi mallar lazım insaf ya sizde taraftarsınız değil mi? Semih 2 sezondur oynuyor kaç tane böyle hata yaptı? velev ki yapsa bile futbolcunun kariyeri 10-15 yıldan oluşur bu adam daha 2. sezonunda hata yaptı diye asıyorsunuz yeter ya bu kadar da olmaz... Hata yapa yapa pişecek arkadaş sanki Pique, Vidic, Puyol falan hayatlarında hiç hata yapmıyor...

Sen iyimisin?

Yahu hata yapti demek yanlis mi oluyor, yapti iste varmi diyecegin? Ben kotu oyuncu demedimki, hata yapti onun yuzunden gol yedik dedik, oylede oldu, srn once git cayini ic sonra rahat kafayla yorumlara cevap yaz, sacmalayip durma.

oyle yazi yazdinki sanki cocugu yerden yere vurmusuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt