#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

belkide bordo maçında ilk 11 de yer alır :)

büyük kaptanda böyle bir avrupa maçıyla başlamıştı hatırlarsanız

Semih'in hazır olması lazım perşembe günü için her an ona ihtiyaç doğabilir!

vay okuduklarim beni baya bir heycanlandirdi! ah su bizim ligdeki aliskanlik olmazsa, genc yeteneklere 24 25 yasina kadar genc yetenek degilde 17 18 yaslarinda yildiz adayi demegi ogrensek ne mutlu bana.

Asil olay daha cok medya ve Taraftardan kaynaklaniyor. hepimiz biliyoruz dusunun ki bir semih lig macinda oynadi ve o maci onun yaptigi bir hatadan dolayi maglub olursak hem medya hem taraftar oyuncuyu yerden yere vuracaktir, ve bu elestirilerin hepsi antronerlerin basina patliyor. Buyuk kaptan cesurlugu ile dahima on plandaydi futbolcu olarak acaba teknik direktor olarak bu cesareti gosterir mi?

ha bu hep genclerin oynayacagin anlamina gelmez.. ama mac basina bir genc yetenek ilk onbirde oynatirsan veya ikinci yarida oyuna alirsin. bir stoper, bir sonraki mac bir oyun kurucu, bir sonraki mac forvet bak bakim bu oyuncular isinip ilk onbiri zorluyorlarmi zorlamiyorlar mi...

Meira giderse hiç stoper almaya gerek yok yol verelim gitsin zaten iş yapmıyor Semih'e güvenip şans verelim ona!

Bence de Meira yerine Semih oynamalı. Bülent Kaptan 17 yaşında Avrupa maçlarında sınav veriyordu...

belkide boyle olmasi gerekiyordu, arda turan nasil parladi hemen ben soyleyim, carrusca bekleneni veremedi, bence servet'in sakatlanmasi bu çocugun parlamasina vesile olabilir

Bülent Korkmaz imza töreninde:

"ALTYAPIDAN GELEN DAHA DEĞERLİDİR"

"Semih Kaya çok yetenekli bir oyuncu. Biz de ona katkı sağlamak için çabalayacağız. Ben genç oyunculara her zaman için çok değer veren birisiyim. Alt yapıdan çıkıp profesyonel takımda oynayan futbolcu bizim için daha değerlidir."

kalıbımı basarım.herkes meiradan daha iyi olur.en azından daha iyi mücadele eder.

Bordeaux maçında Bülent Korkmaz Meira yerine Semih'i oynatacak :)

İçime doğdu

...

Rüyamda gördüm

...

Bülent Hoca ona şans verecek gibi.Basın toplantısında gençlere de önem vereceğini söyledi.

Bordeaux maçında Bülent Korkmaz Meira yerine Semih'i oynatacak :)

İçime doğdu

...

Rüyamda gördüm

...

hehe bende rüyamda benzer birsey gördüm.

rüyamda internette girmisim ve Bülent hocanin sözlerini okuyorum.

Semihin yasindayken bende avrupa maclarina ciktim gibi birseyler söyledi.:D

Bordeaux maçında Semih'in oynaması istiyorum. Bu çocuk Galtasaray'ın geleceği

Çok riskli semihin oynaması..Ha ben oynasa güveniyorum ama üzerinde büyük baskı oluşturucaklar çocuğun belki herkesin yapabileceği bit hata yapıcak ama mahvedecekler..

Lig maçlarında oynasın bi ara 5 dk girdi oyuna adamın önünü kapaması felan harikaydı..Semih banko oynar bu takımda..

Bordeaux maçında Semih oynamaz, Meira-Emre Aşık oynayacak kesinlikle ama asıl gerçek sağ bekte Sabri'ye devam mı olacak..

Henüz ilk maçında Bülent' Kaptanın böyle bir şey düşüneceğini sanmam....

O kadar uzun boylu değil.

Aman renkdaşlar bu yaşta ki çocuğa ateşten gömlek giydirilmez hata yaparsa başlamadan jübile yaptırırlar baskıyla!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt