#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Bordo macinda sonradan oyuna girebilir ama lig maclarinda yavas yavas ilk 11 e girmeli. Meira denen ruhsuz da kadro disi kalsin. zaten yedek kalinca yapacagi mizikcilik ile takimin havasini bozacaktir.

Bazı Lig maçlarında Emre Aşık'ın yerine %90 oynar ...

Çünkü Emre 36-37 yaşında her maç oynayamaz bunu kendi de biliyor Bülentte biliyordur...

Konya maçında Semih'i oynatacagını bekliyorum...

Bazı Lig maçlarında Emre Aşık'ın yerine %90 oynar ...

Çünkü Emre 36-37 yaşında her maç oynayamaz bunu kendi de biliyor Bülentte biliyordur...

Konya maçında Semih'i oynatacagını bekliyorum...

katiliyorum.

en azindan alismasi icin sonradan oyuna girmesi lazim. Emre Asik 11 maca cikmis 6 sari kart görmüs, o yüzden güvenemiyorum zaten.

Bülent kendine yapılanı ona yapar mı sizce??

ilk 11 :)

Herşeyi bitmiş olarak gördüğümden lig maçlarında oynatılmasına katılıyorum.Hatta birkaç oyuncu daha şans bulmalı.

Semih Kaya kesinlikle bu durumda kendine yer bulacaktir! denildigi gibi Emre Asik yasi ile itibaren her mac oynayacak durumda degil artik, ve kart yemeye de aliskin bir oyuncu bu nedenle sadece sonradan oyuna dahil olmak degil yeri gelince ilk onbirde baslamasi da hic sasirtici olmaz.

cok umitliyim kendisinden!

Korkmaz'dan kadro sürprizi!

Galatasaray, Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken teknik direktörü Bülent Korkmaz cezalı Sabri ve sakat olan Arda Turan'ın yerine süpriz alternatifler deniyor.

Sarı kırmızılı teknik adamın Sabri'nin yokluğunda Galatasaray'ın altyapısından yetişen defalarca genç milli takım forması giyen Semih Kaya'ya yer vermesi bekleniyor.

Henüz 18 yaşındayken Galatasaray'da forma giymeye başlayan Bülent Korkmaz'ın 18 yaşındaki Semih'le özel olarak ilgilendiği ve genç futbolcuyu yavaş yavaş oynatmaya başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan genç teknik adamın, tedavisi süren ve Hamburg maçı öncesi riske etmemek için Bursaspor maçı kardosunda yer vermeyeceği Arda Turan'ın yerine ise Kewell ya da Alparslan ile dolduracağı ancak fizik gücü yüksek olan Bursaspor'a karşı dirençli bir orta saha oluşturmak için Barış ile Ayhan'dan vazgeçmeyeceği bilidirildi.

Bülent Korkmaz'ın Bursaspor maçında sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle:

De Sanctis, Semih, Emre Aşık, Meira, Hakan Balta, Kewell, Barış, Ayhan, Alpaslan, Lincoln, Baros

05.03.2009

Kaynak : DHA

Bu çocuk sağ bek oynayabiliyormu :o

Walla ya adamın kafasında Avrupa var hele bi insan der Galatasaray da kalıcı olmak istiyorum.Daha sonra o seviyede olduğunu gösterirsen gidersin..

Semih defansif her turlu bolgede oynayabilen arka libero orta saha da on libero dahil bir oyuncudur bek de oynar (sag sol fark etmez iki ayagini da iyi kullanir). Tabi asil mevkisi stopperdir. Ayrica top teknigi bi defans oyuncusu icin fazlasi ile yuksek firsat buldukca da ileri cikip attaga destek vermeyi seven bi yapisi vardir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt