#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Bence de Bülent Hoca onu yarın oynatacak. Kendisinin nerelerden geldiğini en iyi kendi bilir.

Ben Semih’i de her zaman oynatmayı düşünüyorum. Semih özel maçı geçin, hiçbir hazırlık maçında bile oynamadı. En son biz PAF takım maçında oynattık. Tabii ki ben onu Galatasaray’da oynatmak istiyorum ama tabii bazı nedenlerden ötürü şuan için kadroda tutmayı düşünüyorum.

Bülent Hoca Semih'i oynatmayı düşünmüyor...

Ben Semih’i de her zaman oynatmayı düşünüyorum. Semih özel maçı geçin, hiçbir hazırlık maçında bile oynamadı. En son biz PAF takım maçında oynattık. Tabii ki ben onu Galatasaray’da oynatmak istiyorum ama tabii bazı nedenlerden ötürü şuan için kadroda tutmayı düşünüyorum.

Bülent Hoca Semih'i oynatmayı düşünmüyor...

bu aciklama dedigin gibi Semihin oynayacagina benzemiyor.

egerki Harry Kewell stopper olarak oynatilir ise cok cok zor duruma duseriz.

hucum gucumuz Ardanin sakatlanmasi ile bir hayli dustu. ama Hocamizin dediginde de cok buyuk bir not var. hic bir mac oynamamis.

simdi bu sadece A takimla mi? yoksa paf takimi gibi yedek oyuncularin oynayabilecek maclarda da mi hic oynamadi?

mac temposu olmayan oyuncularin bir anda yuksek tempolu maclarda oynamalari cok cok zor bir is. ki ufak bir hata gol yemene neden olabiliyor.. bu sadece defans oyuncusunda degil genc bir forvetin illeride bir yanlis pasi butun takimi pozisyondan cikarip gol yemene neden olabiliyor.

Stopper icin ? cok zor birsey ben yinede Harry kewellin sol acik oynamasindan yanayim. stopper icin kimi bulursa bulsun ben bulamiyorum. ama hucum gucumuz bozulmamasi lazim. hatta Serkan Kurtulusun sag bek oynamasi ve Sabrinin sag acik oynamasindan yanayim ama Serkan kurtulus uefa listesinde var mi bilemiyorum.

insAllah Semih Kaya oynar ya... :(

Bülent Hoca onu oynatmazsa cok üzülürüm valla .. ALLAH Galatasarayimiza yardimci olsun !!!!

Arda oynarsa yarin böyle oyniyacakmisiz.

---------------Baros--------------

--------------Lincoln--------------

Arda-----------------------Kewell

---------Baris-----Ayhan--------

Yaman----Semih--Balta--Serkan (Sabri)

Arda oynamasada böyle

---------Güven------Sabri-----------

---------Baris-----Ayhan-------

Yaman----Kewell--Balta--Serkan

Hersey Ardaya bagli.

Bir Forum'dan birisi söyledi.

Ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum.

Arda oynarsa yarin böyle oyniyacakmisiz.

Arda-----------------------Kewell

---------Baris-----Ayhan--------

Yaman----Semih--Balta--Serkan (Sabri)

Arda oynamasada böyle

---------Güven------Sabri-----------

---------Baris-----Ayhan-------

Yaman----Kewell--Balta--Serkan

Hersey Ardaya bagli.

Bir Forum'dan birisi söyledi.

Arda oynamazsa 2. kadro ne kadar dandik bi kadro olmus ya. Arda oynamazsa Kewell stopere nasil konulur, kim gol atacak attiracak?

semih yarina oynasin, Allah'in izniyle turk futbolu yeni bir yildiz oyuncu kazanir...

Arkadaslar cocuk yanlis yazmis düzelti simdi.

Arda oynarsa Kewell ve Hakan savunmada oyniyacak.

Arda oynamasa Semih oyniyacak.

Beyler Bülent hoca oynatmayı düşünmüyorum dediyse oynamayacaktır.Bu sezon hazırlık maçı da dahil birini böyle önemli bi maçta 11de oynatmak ne kadar mantıklı sorarım size.Bülent hoca bunları düşünmüş ki oynatmayacağını belirtti Semih'i.

Bülent hoca açıkladı yarın oynamayacak, bence doğru karar.

Aynen katılıyorum. Bence de doğru karar.

Semih gerçekten farklı bir oyuncu soğukkanlı ve kendine güveniyor..Nasıl Arda ilk çıktığı liverpool maçında acemilik çekmediyse semihte öyle olur..

kewell stopere geçmemeli..

Kewell hata yapsa medya üstüne gelecek ve Kewell'a bir kişi bile kızarsa hata yaptı diye alnını karışlamak gerek hey gidi Oz Büyücüsü her maçtan önce gol atmanı beklerim ve temenni ederim bu sefer külahları değişelim ve gol pozisyonlarını engelle,sana güvenimiz sonsuz!

Semih gerçekten farklı bir oyuncu soğukkanlı ve kendine güveniyor..Nasıl Arda ilk çıktığı liverpool maçında acemilik çekmediyse semihte öyle olur..

Katiliyorum sana.

Kewell stoperde oynarsa, turu gecemeyiz gibi bir his var bende.:(

Arda'nın bırakın Galatasaray'ı Manisaspor'da geçirdiği bir kiralık dönemi var.

Ama Semih Kaya hayatında resmi bir maça sadece 1 kez çıkmış oda Galatasaray'ın kupa maçında son 2 dakika, bunlar çok farklı şeyler.

Bence Semih'in oynamaması doğru karar.

Liverpool'un hocası Rafael Benitez tek maçlık performansla Skrtel'i oynatmaya güveniyorsa Semih Kaya değişilmez bir 11 oyuncusu olur.Güven Güven Güven.Galatsaray'da oynayan hiçbir oyuncu kendine olan güveni boşa çıkarmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt