#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Az daha güvenecekti Semih'e.E Kewell'ı oynatıyorsun tamam.Ofsayt yapması kendini neden kastırıyorsun . Kendinde ilk maçını kime karşı oynadın? Diyecek,söylecek o kadar çok laf varki. Gece gece sigara komasına gireceğim lanet olası odada.Benden bu kadar . Lincoln'ü destekleyin siz ,Lincoln'ü...

Ehehe artık Eskişehirspor maçında oynarsın artık ilk 11'de,ve iyi oynarsın umarım:D.

Bir adamın futbol hayatı, hemde oynamadan riske girer mi?

Semih için böyle oldu korkarım. Bülent hocanın o güveni duyamaması, Semih için hep "-" bir yön olarak kalacaktır.

Zamanında Bülent Korkmaz'a güvenilip forma verilmişti ama o bunu Semih için yapamadı.

Eskişehir maçında da oynamazsa zaten birdaha forma şansı bulamaz...

savunma yapmasını bilmekle savunma yapmaya çalışmak çok farklı şeyler...

dün 2. golde karşısında kimse dikilemedi guerrero'nun elini kolunu sallayarak attı resmen...

semih tecrübesiz olabilir ama dünkü stoper mevkiindeki oyunculardan eminim daha fazla defans yapmasını biliyodur...

Bülent korkağı bu adamı almayıp kewell'ı defans yaptı yenseydik yine herkesi aslan yapardınız futbol filan oynamıyoruz biz ben öyle görüyorum maçları izlerken

Dun Semihi oynatsa bundan daha kotusu olurmuydu? Hade oynatmadin, takim ilk golu yemeden once gol resmen geliyorum demisti orada mudahale edip 90 dakika sahada tek bir olumlu hareketi olmayan Sabri'yi cikartip Kewell'i aciga kaydirip Semihi stopere cekemezmiydin? Bunu gormek veya uygulamak icin Albert Einstein olmaya gerek yok.

Ümit Milli takıma şimdiden alınması çok önemli bir tecrübe olacak,ve TRT maçları verecekse bize izleme fırsatı olacak:).

Yavaş yavaş oynatması lazım artık nasıl olsa kaybedecek bişe yok

Eskişehir maçında E.Aşık ve Semih oynasın.H.Balta yerine geçsin.

Dun Semihi oynatsa bundan daha kotusu olurmuydu? Hade oynatmadin, takim ilk golu yemeden once gol resmen geliyorum demisti orada mudahale edip 90 dakika sahada tek bir olumlu hareketi olmayan Sabri'yi cikartip Kewell'i aciga kaydirip Semihi stopere cekemezmiydin? Bunu gormek veya uygulamak icin Albert Einstein olmaya gerek yok.

Semih bu yaşta oynayamaz Önce salumura yatıracağız yaşı 25 olduğunda oynatmaya başlayacağız. Kendisini oynatan Mustafa Denizli gibi olamadı yazıklar olsun.

bu adama neden guvenmiyor tecrubesiz diye tecrube kazanmıcakmıbu zamanda oynamıcak da ne zaman oynatmayı dusunuyosun hoca?

Kaç gündür yırtındık resmen Kewell dan stoper olmaz diye. Dün Semih olsaydı ne kaybedecektik. Hem ilerde Kewell dan eksik kaldık hemde geride müdahalesiz rahat rahat gol yedik. Tabi bizim süper kalecimizde sağolsun tam günündeydi..

artık bu çocuğa verin formayı.Ben artık herkesin mevkisinde oynadığı bir takım görmek istiyorum.Eskisehir maçında De Sanctis(her ne kadar kötüde olsa aykuttan iyi)

Serkan Kurtulus Semih Emre A Hakan B.

Kewell Ayhan Barıs Arda Turan

Baros Ümit K. 11 ile çıkalım.Hem ruhsuzlardan kurtulalım.Hem de ruhu olup aklını kullanmayı bir türlü beceremeyenlerden.Tabi bi de alpaslan'ı bu maçta mutlaka görmek isterim.

artık bu çocuğa verin formayı.Ben artık herkesin mevkisinde oynadığı bir takım görmek istiyorum.Eskisehir maçında De Sanctis(her ne kadar kötüde olsa aykuttan iyi)

Serkan Kurtulus Semih Emre A Hakan B.

Kewell Ayhan Barıs Arda Turan

Baros Ümit K. 11 ile çıkalım.Hem ruhsuzlardan kurtulalım.Hem de ruhu olup aklını kullanmayı bir türlü beceremeyenlerden.Tabi bi de alpaslan'ı bu maçta mutlaka görmek isterim.

Baros cezalı!

Ümit Milli Takıma da çağrıldı..Bülent Korkmaz "Milli maçlar arasında hazırlık maçları yapıp Semih'i de oynatacağım.." demişti ama Semih Ümit Milli takıma gitti..:)

Geçti bolunun pazarı Hamburg maçında Kewell orta sahada oynayabilseydi keşke üretkenliğimiz kat kat artacaktı!

Ümit Milli Takıma da çağrıldı..Bülent Korkmaz "Milli maçlar arasında hazırlık maçları yapıp Semih'i de oynatacağım.." demişti ama Semih Ümit Milli takıma gitti..:)

Ümit Milli Takimin antrenman programi:

22.03.2009 - 17.30 (Atatürk Olimpiyat Stadı Yan Saha - Basına açık)

23.03.2009 - 17.30 (Atatürk Olimpiyat Stadı Yan Saha - Basına açık)

24.03.2009 - 19.30 (Metin Oktay Tesisleri - Basına kapalı)

Niye bizim tesislerde antrenman yapiyorlar?

Galiba Bülent Hoca demistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt