#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

birkaç ufak hataya rağmen çok iyi oynadı. uzun süre sonra altyapımızdan iyi bir defans oyuncusu çıkartıyoruz, gerçekten sevindirici...

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

Uzun zamandir süren beklentilerimiz bos çikmadi. Cok iyi oynadi, Meira'dan kat kat iyi oldugu kesin.

bence servetin partneri olacak kişi semih olmalı ama seneye yabancı bir defans alıp semihi harcarlar.

Maçtan sonraki açıklamasında ne kadar soğukkanlı olduğu gözlerinden okunuyordu.

Bülent Korkmaza da maç sonrasında "Bu formayı geri vermicem" demiş koçum benim... :)

Semih'i izlerken bir an Song gozumun onune geldi. Song'tan kesinlikle daha hizli, ama neredeyse onun kadarda kivrak.

Kewell'i sezonun en onemli maclarindan birinde bu cocuga tercih eden Bulent korkagi eseri ile gurur duysun simdi.

Benim gibi ezel'den beri oynamasini isteyenleri utandirmadi, Allah'ta seni utandirmasin.

Kewell'i sezonun en onemli maclarindan birinde bu cocuga tercih eden Bulent korkagi eseri ile gurur duysun simdi.

Dedigin gibi sezonun en önemli maçlarindan biri. Allah korusun oynayip inanilmaz bir hata yapip gol yeseydik veya kendi kalesine bir gol atsaydi ne olacakti ? Ben söyleyim kendine ve hocasinin ona olan güveni biterdi. Sezon sonuna kadar kendini zor toparlardi ve bugün belki sahada olmazdi. Ha çikar süper oynardi, o zaman çoktan bir stoper kazanmistik.

Dedigin gibi sezonun en önemli maçlarindan biri. Allah korusun oynayip inanilmaz bir hata yapip gol yeseydik veya kendi kalesine bir gol atsaydi ne olacakti ? Ben söyleyim kendine ve hocasinin ona olan güveni biterdi. Sezon sonuna kadar kendini zor toparlardi ve bugün belki sahada olmazdi. Ha çikar süper oynardi, o zaman çoktan bir stoper kazanmistik.

Ya sence peki, kabiliyetmi tecrubemi?

Kewell'in Hamburg macinin 2. yarisinda yaptigi hatalari bugun izledigimiz Semih yaparmiydi? Ben pek zannetmiyorum.

Biri stoper digeri, ofansif orta saha. Su iki kelime bile ikisi arasinda rahatca tercih yapmaya yeter.

Oynasaydı oynamasaydı tartışması yapmanın anlamı yok bence ki bana göre oynasaydı böyle olmazdı ama iş işten geçti.Kimine göre de oynamaması iyiydi.Neyse biz gerçekten iyi bir stoper kazandık ona sevinelim.

O kadar izlemek istiyordum bu çocuğu Bülent hoca gitmiş benim izlemediğim maçta oynatmış, alacağın olsun Bülent hoca:) Neyse tekrarını izlerim artık maçın. İnşallah o formayı hiç bırakmazsın aslanım, altyapımızdan çıkan futbolcularımız bizim canımız ciğerimizdir:)

Iyimis semih kaya .. özur dilerim sana guvenmedim icin :)

Bugün defo vermemesi hem bizim hem kendi geleceği açısından çok iyi oldu ayrıca beklediğimden seri bir oyuncuymuş.Aklıma hamburg maçında guereronun kewellı çalımlayıp gol attığı pozisyon geliyor orada semih olsaydı acaba guerero o golü atabilirmiydi.

Semih'nin ilerlerde cok daha iyi yerlerde olacagini inaniyorum. ilk macina ragmen cok guzel bir performans sergiledi.

Semih hakkinda hic bir zaman en ufak bir süphem olmadi. onun icin yok zamana ihtiyaci var, yok risk olur, yok su olur bu olur diyenler bence türk futbol mentalitesinin tipik birer örnekleri oldular. bu zihniyet ile türk futbolu ilerleyemez. yani bülent korkmaz gibilerle bir gram yol alamayiz. bize yeni Fatih hocalar lazim. hic bir seyden korkmayan, güvendigi iyi oyuncuyu kazanmaya calisan.

Gercekten ilk maci olmasina ragmen mukemmel oynadi.Hic hata yapmadi yerini yadirgmadi.Bugun rezil bir oyun sergileyen arkdaslarina ragmen kendisi vasatin ustunde kalmayi basardi.

bu gun stadta canlı gozle seyretme sansım oldu tartısmasız takımın en iyisiydi tum hava toplarını aldı pas hatası yapmadı ve inanılmaz kademeye girdi ters kademe konusunda cok basarılı biraz daha basit oynarsa muthis futbolcu olcak takımımıza hayırlı ugurlu olsun ama hep birseyler koyması ve performanısı yukseltmesi lazım yoksa aydın gibi olur bir mac parlar sonra kendini anadolu takımında bulur

Bugün defo vermemesi hem bizim hem kendi geleceği açısından çok iyi oldu ayrıca beklediğimden seri bir oyuncuymuş.Aklıma hamburg maçında guereronun kewellı çalımlayıp gol attığı pozisyon geliyor orada semih olsaydı acaba guerero o golü atabilirmiydi.

Semih bayağı hızlırdır okul atletizmde kazandığı ödülleri var..

Daha öncede demiştim çok soğukkanlı hangi maç olursa olsun heyecanlanmıyor..

Defans zekası var cepheden elen kafa toplarında çok etkili..

Oyun kurabiliyor top şişirmiyor..Yani yok yok.. :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt