Soldado’dan 1 tane kafa topu alamadın tebrikler.

Bu adamın Marcao ve Luyindama'dan fazla maaş alması acayip rahatsız edici üstüne bir de evlat mevzusundan ekmek yiyor.

Yediğimiz golü tekrar izleyemedim açıkçası ama merkez de o oyuncu nasıl okadar bom boş kalıyor inanılır gibi değil. Elif oturup selfie çektikten sonra golü atacak durumunda oldu vallahi

fernando sayesinde rahat oynadi. Yinede 2-3 kere icine ediyordu

Acikcasi bekledigimden daha iyi oynadi, düsünün yani nasil bir beklentisizlik icindeydim.

Iyiydi

Ilk yari linnes ile olan anlasmazlik disinda hatasiz oynadi

Ne iyisi şakamısiniz abi siz rakip bjk ts olsa başakşehir felan olsa içinden geçmişlerdi tarihin en berbat fener takımlarından birine ve 45 dakika 10 kişi oynayan takıma karşı bile riskli pozisyon olursa hatayı yaparım der gibi oynadı tekrar yazıyorum ilk yarı uzun topta mosesi kaçırıp yediği calim futbolculugun özeti gelmiş iyi oynadı felan yazıyorsunuz inanılır gibi değil

Hucum etmeyen takima karsi iyiydi. Ilk yarida mosese karsi yaptigi harekete birkac ay aklima geldikce gulerim herhal.

hiç tehdit olmadığı için kötü gözükmedi ama içinde olduğu her pozisyonda aşırı tedirgindi.

Sahanın En kısa boylu Oyuncusu valbuenaya hava topunda kafa vurduruyorsun başka bir şey söylemeye gerek yok KELİMELER KİFAYETSİZ.

ihtiyac oldugunda bunu yapacak biri oldugunu gösterdi.umarım formanın hakkını verir her şans buldugunda.sadık ile serdar önünden yesin

Yediğimiz golü tekrar izleyemedim açıkçası ama merkez de o oyuncu nasıl okadar bom boş kalıyor inanılır gibi değil. Elif oturup selfie çektikten sonra golü atacak durumunda oldu vallahi
ortsaha yok,defans yok.normal abi.iyi oynadı diyip hakkını versem de yetersiz işte

Geri
Üst Alt