formayı aldığı ilk yılında böyle değildi, nasıl bu kadar geri gitti bilmiyorum

SWR de Karslruhenin tesadüfen 2 tane 3. Lig macina bakmistim, ve onlarin stoperler(Pisot ve Gordon) bile defanslarina Semihden daha cok katki sagliyorlardi. Bu adam almanyada net 3. Ligin favori takimlarinda bire zor oynar.

SWR de Karslruhenin tesadüfen 2 tane 3. Lig macina bakmistim, ve onlarin stoperler(Pisot ve Gordon) bile defanslarina Semihden daha cok katki sagliyorlardi. Bu adam almanyada net 3. Ligin favori takimlarinda bire zor oynar.

Ne Almanyası renktaş, bu adam Türkiye’de bile 3. lig takımında oynayamaz.

Luyindama ve Marcao gibi 2 üst düzey as stoperimiz varken Semih ve Ahmet Çalık gibi 2 çok alt düzey yedek stoperimiz var. Allah sakatlık bela vermesin. Stutgart küme düşsün de Ozanı seneye kiralayalım

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi o kadar vasat ki bazı holiganlar kendisini sadece "Büyük Galatasaraylı" diyerek gelmesini destekledi. Bu rezilliktir. 1.5 sene önce kovduğumuz ve kovduğumuz takımda da hiç bir etki bırakamamış birini sırf Galatasaraylı diye getireceksek vah benim takımıma.

Bu kadar büyük taraftar ise gitsin tribüncü olsun veya bedava oynasın. Ama yok.. Tribüncülerle foto çekilince,sosyal medyadan 2 gaz söz söyleyince her şey unutuluyor ülkemizde.

Ulan iyi kötü bir Avrupa maceran oldu. O kadar sürede insan bi gram geliştirmez mi kendisini. Bizden gittiğinde nasılsa şimdi öyle hala. Belki daha kötü hatta. Buna verilen şans mesela Gökay'a filan verilse ne olur? Daha mı kötü oynar? Bir şey mi kaybederiz? Bu konu direk Fatih Hoca'ya yazılır.

Geri
Üst Alt