yani belli neden transfer edildigi, birileri komisyon götürdü. Yoksa Prag da bile takima giremeyen birisi bizde ne arasin?

Sorun yok kral. Yazin bonservisini eline alirsan ve GSin cocugusun diye sana 2 senelik sözlesme yapdirirlar.

futbol beyni yok bu arkadasin

700 bin euro degil 70 bin euro etmez.

Abi cidden gelmesin demiştim, Gökay Mökay idare ederiz en kötü diye yani sonra hadi eskiden iyiydi falan diyip avuttum kendimi ama rezalet Çalıktan kötü.

bu kadar gereksiz transfer yapilmaz

İyi bir takımda oynadı fazla göze batmadı ilk başlarda, gençti potansiyel var gibiydi ama hala 18 yaşındaki fiziği ile oynuyor 1 gram gelişmemiş çöplük

Abi cidden gelmesin demiştim, Gökay Mökay idare ederiz en kötü diye yani sonra hadi eskiden iyiydi falan diyip avuttum kendimi ama rezalet Çalıktan kötü.

Futbol okadar kompleks bi olay degil. Sen bakcaksin, bu sezon ile son sezon Semih kac mac oynadi? Tas catlasa 20 mac, eh orda okadar az oynayan ve neticede eksiden sampionlar ligi filan oynayan adam orda dogru dürüz forma sansi bulamiyorsa, bizde zamaninda bayram ettik ise bunu yolladik diye, bunu alip ne bekledik? Hele Prag senden daha kücük bir kulup, o bile buna ihtiyac duymuyorsa, ozaman senin derdin cidden baska, bu saaten sonra hala Galatasaray in borcu 500 milyonu geciyorsa, ve sen baska larina para yedirmek pesindeysen, sen net Galatasarayli degilsin! Bunu bu kadar net söylüyorum.

Geri
Üst Alt