#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih sene basinda bu kadar kotu degildi. Hatalari vardi ama her mac cok gayretli ve dikkatli oynuyordu, daha cok savasiyordu. Bizim Fenerci basin resmen bunu havaya soktu. "Semih soyle, Semih boyle, yok efendim ManU Galatasarayli yildizi istiyor, Napoli istiyor, su istiyor bu istiyor diye abuk sabuk yalan haberler yaptilar, bu da kaldiramadi kendini birsey zannetmeye basladi, oyunu degisti ondan sonra, iyice bozuldu. Zaten gucsuz, bir de eski savasciligini yitirip havalara girince ikili mucadelelerde cok ezilmeye basladi.

Semihi simdiye dek daha hic elestirmedim dogru dürüst ama son zamanlarda görünen hali cok kötü. Adama mütevazi diyorduk, ayagi yere basan oyuncu diyorduk. Son haftalarda baya bir savruk halde Semih, oysaki kisin kampdan sonra performansi iyiydi. Ne zaman bu Besiktas macindaki Fair play olayi oldu, o zamandan beri düsüste.

Tamam biz onun sogukkanliligini, rahatligini begeniyorduk ama son zamanlarda bokunu cikartti diyebiliriz tabiri caizse. Kolay kolay top kaptirmalar, hatali hareketler, defansin önünde calim denemeler. Teknik kapasitesi belli olan bir oyuncu zaten, sen niye böyle seylere kalkisiyorsun? Biz senin kolay oynamani seviyorduk.

Semihin suanda gittigi yol iyi bir yol degil. Mesela gecen hafta sezon ortasinda dövme yaptiriyor Emre beyefendi ile. Tamam yaptir kocum, karismiyoruz da, kücük bir dövme de degil, kocaman birsey. Enfeksiyon falan olsa ne olacak? Zaten elde stoper yok.

En cok üzüldügüm yani ise, Semih kendini "olmus" olarak görüyor. Oysaki o kadar eksigi var hala, yasi da genc yani. Bizim ülkemizde futbolcu zaten 26-27 sinden sonra parliyor.

Adami öyle havaya soktular ki, Türkiyenin en iyi stoperi, yok bilmem ne Manchester,Napoli, Inter istiyor. Cocugun akli gitti. Oysaki Semih böyle seylerden etkilenmez diye düsünüyordum, biz onu mütevazi, akli selim biri olarak biliyorduk.

Birisi acilen Semihin ayaklarini yine yere cekmeli, yoksa bu yolun sonu kötü olacak.

Ayakta duramayan ender stoperlerden biri malesef, cok ciliz ve zayif, Kompany, Ramos, Benatia gibi oyuncularin fizigine bak, ortalama 80-85 kilo falan, bizim Semih 66 kilo mus, omuz atan oldumu ucuyor havada.. Cok gucsuz malesef.. Boyle kaldigi surece guclu forvetler karsisinda ezilmeye mahkum..

66 kilo olamaz, imkansız. Göz var izan var yani. Rahat 70-75 arası vardır kilosu. Kilodan ziyade anatomik yapısı önemli ve atletik olması mühim.

Aklima Alpay geliyor... Euro 1996 fair play ödülü alinca bana bir haller oldu gibi bi sey dememmismiydi??

Yoksa bizim Semih bjk macindan sonra övgüleri mi kaldiramadi? Ne oldu anlamiyorum, o mac dan sonra sanki hayalet oldu :(

Fair play sendromu diye bir sey olabilir mi acaba? :confused:

Resmi bilgiler, resmi sitede hep 66 kilo yaziyor.. Imkansiz degil gercek malesef..

SEMİH KAYA - GALATASARAY PROFESYONEL FUTBOL TAKIMI

yakin cekim resimlere bak, cok ince ve zayif zaten..

Zannetmiyorum. FM profiline baktım orda tahmin ettiğim gibi 73 kilo yazıyordu. Ordaki araştırmacılarda gerçek bilgiler ışığında profil oluşturmaya çalışıyorlar. Semih yaşındakiler rahatlıkla kilo alabilir. Kilo alsa da farkedilmeyebilir. Sporcu adam neticede vücuttaki yağ oranının fazla olmaması lazım. 1-2 sene evvel muhtemelen o kilodaydı. Bu boyda birinin kilosu 65 civarı olsa, inceliği ve zayıflığı daha belirgin olurdu. Semih güçsüz görünüyorsa zayıf olmasından değil, atletik ve yere sağlam basmadığı için.

Aklima Alpay geliyor... Euro 1996 fair play ödülü alinca bana bir haller oldu gibi bi sey dememmismiydi??

Yoksa bizim Semih bjk macindan sonra övgüleri mi kaldiramadi? Ne oldu anlamiyorum, o mac dan sonra sanki hayalet oldu :(

Fair play sendromu diye bir sey olabilir mi acaba? :confused:

Semih her daim berbat bir stoper olmustur 3 senedir Almeidadan tek bir hava topu alabilmiş değil

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zannetmiyorum. FM profiline baktım orda tahmin ettiğim gibi 73 kilo yazıyordu. Ordaki araştırmacılarda gerçek bilgiler ışığında profil oluşturmaya çalışıyorlar. Semih yaşındakiler rahatlıkla kilo alabilir. Kilo alsa da farkedilmeyebilir. Sporcu adam neticede vücuttaki yağ oranının fazla olmaması lazım. 1-2 sene evvel muhtemelen o kilodaydı. Bu boyda birinin kilosu 65 civarı olsa, inceliği ve zayıflığı daha belirgin olurdu. Semih güçsüz görünüyorsa zayıf olmasından değil, atletik ve yere sağlam basmadığı için.

Sen ciddi olarak FM teki rakamlari baz alarak mi konusuyorsun (bu konuda, yeteneklerinden bahsetmiyorum), TFF ve GS.org daki rakamlar fault yani, :DDzaten resimlere bak antreman resimlerine falan ne kadar zayif oldugu belli, neyse konuyu kapatilim benim gordugum bana yetiyor, zayif oldugu ap acik ortada bana gore..

Joffrey-Baratheon.jpg

Icler acisi bir stopersin

Ne havadan ne yerden rezilsin rezil

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Hava toplarini ensesiyle karşılıyor diyorum 2 yıldır. Ilk yarıda gormussunuzdur :d

Çok dağınık ya, Chedjou'da ayakta uyuduğu için stoper derinliğine atılan her top tehlike..

Ben bu kadar cok 'dayak' yiyen stoper hayatimda gormedim..

Ben bu kadar cok 'dayak' yiyen stoper hayatimda gormedim..

Biraz abartili olacak ama bir Pepe ye bak bir buna bak. Hadi bu cok absürt oldu. Bizim ligden birini söyleyelim. Bir Egemene bak bir de bizim Semihe. Biri hayvan gibi, Egemen Semih ile ayni boydaymis hemde. Düsünsene bizim Semih Fenerde olsa ve Drogbaya karsi oynasa, Drogba bunu her hava topunda yere vururdu.

semıhı alt yapıdan çıktıgı ıçın ve efendılıgı ıçın elestırmekten hep kacındım ama şu andaki semıh bızım stoperımız olamaz ne yazık ki.sadece ıyı bır alternatif olur.

Takimdaki en iyi türklerden :(

Milli takimin banko stoperi :(

Aglarmisin, gülermisin...

Türk futbolunun vahim durumda oldugunun ispati...

Olmaz olsun böyle yabanci siniri!! Ne kulüplere, ne milli takima faydasi var:mad:

saydırdığınız adam türk futbolunun geleceği en parlak oyuncusu bu yaşta bu kariyerde bu şampiyonlar ligi tecrübesi edinmiş stoperi hem de türk pasaportuyla takıma getiremezsiniz zaten ...

bu arada futbol ulemalarına iki çift lafım var sizin yanınıza halısahada chedjouyu koysalar o dar alanda pozisyon hatası yaşarsınız ... ched savruk üstelik dönüşleri ağır pozisyon bilgisi sıfır tipik afrika savunmacısıdır ...

bu çocuk 1 yıldır yanında balta ched burdisso hatta ceyhun ve melo ile oynuyor el insaf ...

sadece şuna katılırım fiziğini geliştirmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt