#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar boktan oynarsa oynasin her hafta ilk 11 de.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hiç iyi stoper olmadı,zamanlaması,futbol aklı,hava topu, yer tutma tamamen yetersiz, sadece hızı vardı oda yetersiz,Galatasarayın ilk 18 inde bile yer almaması gerek..

Takımdakiğ en kötü stoper. Burak'ı koysanız daha kötüsü olamaz.

Derbide oynarsa Hamza Hoca eleştirilir. Bizim defansin hepsi hata yapiyor ama bu arkadaş hatanin nirvanasina ulaşti.

Allah kimseye sakatlık bela vermesin ayrı bir konu ama bence miy maçında sakatlanmayıp da hakan oyuna girmeseydi far yerdik. Herkes Alexe salladı golde hatalı doğrudur kabul ediyorum ama ulan adamının ayağı kayıp düşüyor, koşup önünü kapatsana orta yapan adamın, maçları dikkatle izlerseniz semihin hep aynı yerlerde durduğunu görürsünüz ben rakip forvet olsam hiç zorlanmam semih i ekarte etmek için Hep aynı yerde duruyo

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ha bu arada bahsettiğim pozisyonu Semihin dibinden tribünden seyrettim gol olsa Tellesin hatası olacak boş ver gitsin tavrındaydı.

Talibi varsa 1 dakika bile düşünmemek lazım.

Hazır piyasası varken satılmalı sonuçta o kadar Şampiyonlar ligi oynadı o yaş grubuna göre tecrübeli sayılır ama aşama kaydedemedi sonra.Gelişeceğine geriye gidiyor belki yurtdışında geliştirir kendini ama Semihin yaptıgını Koray da Gökhan da fazlasıyla yapar.Akhisahırlı Uğuru alalım başımız ağrımaz.

B50Sd5SCMAARMFn.jpg

Zaten benim maçta en korktuğum anlar Semih'in ayağında olan toplardi adam Gençlerbirliğinin on numarası gibi oynadı bir tane beyaz formali oyuncuya topu veremedi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fizik: Leş
Kafa Vuruşu: Kötü
Pozisyon Alma: Zayıf
Teknik: Zayıf
Pas: Kötü
Top Sürme: Sıfırın altında
Birebirlerde Çalım Yememe İhtimali: Çok az
İlk 11'de olmama ihtimali : 0

Yabancı sınırı kaldırıldığı an rahatlıkla gönderilir. Yerine de kat be kat iyisi alınır.

Maç 1-0'ken Semih olmayıp 10 kişi oynasaydık eminim daha iyi savunma yapardık.Gol pozisyonunda da birisi onun olduğu yere gelerek kademe yapardı.Buna eminim.Gökhan Zan'ı itin bi tarafına sokup da bu adamı her maç 11'de oynatmak gerçekten ayıp.

Zaten benim maçta en korktuğum anlar Semih'in ayağında olan toplardi adam Gençlerbirliğinin on numarası gibi oynadı bir tane beyaz formali oyuncuya topu veremedi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

semihin sucu yok semih orda SABRİYİ tutuyor . Ya kendi kalesine gol atarsa diye.

La havle sabah sabah.
Bu adam ben size söylim daha 23 yasında .
Anlıyacağınız daha bi 10 sene kanserli maçlar bizi bekler.

1 tane babayiğit çıkıpda semihi kadro dısı bırakmaz yada yedeğe koymaz.
1 maç oynatmasa ertesi maç mutlaka banko yazarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt