#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih beğenmeyenler herhalde bizim takımda Thiago Silva yı falan göreceklerini sanıyorlar o giderse. Adam kaçırıyormuş ulan kaçırmasa zaten GS da oynar mı sanki kadro kusursuz Real Madrid gibi kusursuz oyuncularımız var da adamı eleştiriyoruz ya her hareketinde.

Aldığı para adam kaçıracak para değil semih 200 bin dolar alıyorda bizmi birşey dedik?

Dengesiz dengesiz konuşmayın resmen senin 7 ceddinin 700 yıl çalışsa kazanamaycağı parayı adam 1 sezonda kazanıyor utanmadan birde adamı savunuyorsun.

Galatasaray kalibresinde bir stoper değil diyeceğim de Sabri'leri Umut'ları Bilal'leri görünce kalibremiz tartışılacak düzeyde...

bu adam astana da bile oynayamaz bizde evlat kontenjanından sahada rezil bir oyuncu artık gözümde umuttan farkı yok !!! güç yok kuvvet yok kas yok üflesen yıkılan bir kağıttan kaplan !!!!!!!

Şampiyonlarliginin en kötü stoperidir kendisi amma velakin milli takım düşünülerek formda kalsın diye sürekli oynatılır. Hamzaoğlunda tipik türk kafası var. Hakeden değil torpili olan oynuyor

Eğer gerçekten Galatasaraylısan bir sonraki maç'ta hamza ilk onbir'e yazdığı an ona sen hoca filan değilsin diyip soyunma odasını terk edeceksin.

Evlatmış, yerliymiş, geçmiş senelerde şampiyonlukta katkısı varmış anlamam.
Bir adam Galaasaray takımında oynar mı ona bakarım. Semih kaya denen futbolcu şu haliyle alternatif bile olamaz. Ama bizde 11 oyuncusu.
Şimdi ben bu adama niye kızayım. Bu adama neden küfür edeyim yahu.
Bu takıma transfer yapmayan ve hala bu adamları oynatanlara küfredeceksin.

2 yıldır söylüyorum galatasaray tarhinin gelmiş geçmiş en kötü ve kalitesiz stoperidir bu adama futbolcu demek galatasaray ile aynı anda anmak bile içimi acıtıyor açıkcası.

Ülkedeki futbolun neden bu halde olduğunun en büyük ve en çarpıcı örneği.

Yazık yazık böyle adamlara futbolcu denilen bir ülkedir bizim ülkemiz.

Kesinlikle son maçı olmalı. Bu kadar basit hatalar bu kadar alt seviye bir takıma yapılamaz.

Bu adami 11 de gormek istemiyorum ben

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her maç tonlarca hata yapıp hala 11 desin nasıl bi torpilin varsa o torpilin içinde patlasın semih.

Bu saatten sonra forma görememesi lazım Normalde. Ama önce başımızda bir antrenör olmalı

Evlatmış, yerliymiş, geçmiş senelerde şampiyonlukta katkısı varmış anlamam.
Bir adam Galaasaray takımında oynar mı ona bakarım. Semih kaya denen futbolcu şu haliyle alternatif bile olamaz. Ama bizde 11 oyuncusu.
Şimdi ben bu adama niye kızayım. Bu adama neden küfür edeyim yahu.
Bu takıma transfer yapmayan ve hala bu adamları oynatanlara küfredeceksin.

Chedjou ve Denayer var işte. Oraya transfer yapmişiz. Hala bu çelimsiz oynuyor. Hamza'ya küfür et.

İşin acı tarafı ne biliyormusunuz? Hafta sonu yine ilk 11 oynayacak.

PTT ye yolladığımız Emre Can bile bundan daha güçlü. Bu Semih kadar aciz bir "stoper" görmedim hayatımda.

Adam daha ayakta duramıyor ya. Ilk yediğimiz goldeki yaptığı mallığı her maç yapıyor. Türkiyede buna foul falan çalıyorlar eğer rakip buna dokunuyorsa ama çoğu zaman foul bile olmuyor. Biraz Selçuk'un rakibe götünü dayayıp kendini yere atmasına benziyor bu.

Stoper dediğin sert olur, biraz gaddar olur ama bizim beyimiz efendi ve iyi insan. Ohh ne güzel..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Emrecan ust level.

Recep burak yilmazi koysunlar sahaya bunu ayaginda oynatir

Acı olan şu ki biz burada yirtinsak da parcalansak da bu kazma oynamaya devam edecek. Nasıl bir belaya bulastik bilmiyorum. Tepeden tırnağa temizlenmesi lazım bu kulübün. Icim karardi artık.

senin sıfatına tüküreyim...şike yapsan bu kadar kötü olamazdı...

Şike yapsa onu da beceremezdi.Adamın ayakta durmaya mecali yok.Herşeyi anladık vasatsın yeteneksizsin eyvallahta bu kadar nasıl salak olabilir bir insan acaba diyorum adam yüklü para falan mı bastı astanaya biraz şizofrence bir düsünce ama astananın gollere baktıkca bu kadar sacma hatayı baska türlü isimlendiremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt