O nasil liste Arda, en kötü diye liste yapip 1. ve 2. siraya en iyilerini koymussun, manitken hata var heralde.
Baslik semih salagina ait.
En kotu stoperimiz diye semih'ten bahsettim ardindan en iyilerini yazdim herkes anladi bi sen mi anlamadin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O nasil liste Arda, en kötü diye liste yapip 1. ve 2. siraya en iyilerini koymussun, manitken hata var heralde.
En kötü stoperimiz diye bir liste yapip 1. siraya Denayer'i atiyorsan, Denayer en kötüsü demektir. Bu benim veya baskasinin anlamasi ile alakali degil.
En iyi oyuncu diye liste yapinca 9. ve 10. siraya Messi ve Ronaldo'yu mu yaziyorsun. Ilginc bir bakis acisi acikcasi.
:2aloh1: Liste yapamadigini belirttigim icin art niyetli diyor
Bu nasil bir HH ve Terim inadi ise, kabul bile etmiyor listenin ters oldugunu.
Neyse![]()
Sana göre liste ters evet 1 numarada chedjou olmaliydi senin icin ama tartismasiz en iyi stoperimiz denayer.
Ya cocuk gibi aglama be. Mantiken hatali liste, siralama dogru olsada. En kötü stoperimiz diyince 1. siraya Semih'i koymalisin, sonlara dogru en iyileri gelmeli. Bunun simdi tartisilacak neyi var?Sana göre liste ters evet 1 numarada chedjou olmaliydi senin icin ama tartismasiz en iyi stoperimiz denayer.
Ya cocuk gibi aglama be. Mantiken hatali liste, siralama dogru olsada. En kötü stoperimiz diyince 1. siraya Semih'i koymalisin, sonlara dogru en iyileri gelmeli. Bunun simdi tartisalacak neyi var?
Ee ben siralamayi tartistim mi? Sadece liste ters yazdim.Siralama'nin dogru oldugunu Kabul ettigine göre konu kapanmistir.
Art niyetli olmayan en kotu stoperimiz semih mesajindan sonra altina yazdigim listeyi anlar,insanlar da kendi listelerini yazarak cevap verdiler zaten mesajlar ortada.
Ee ben siralamayi tartistim mi? Sadece liste ters yazdim.
Ee ben siralamayi tartistim mi? Sadece liste ters yazdim.
Aynen, anladim.Siralamayi tartismadin yani listenin en iyileri listesi oldugunu anladin...
Yeri gelmişken sporcu gelişimi ile ilgili genel bir tespitte bulunma ihtiyacı hissettim; sadece sporcu için de değil aslında, hayatın başka alanlarında da insanların doğuştan gelen kapasite ve limitleri vardır...
Alt seviyelerde bir üst seviyeye ulaşmak için pek bir limit olmadığını söylemek mümkündür, azmetmek kafidir; ancak seviye yükseldikçe bir üstüne ulaşmak her kademede giderek daha da zorlaşır, tepe noktaya ise en yetenekli, en güçlü, en azimli ve en adanmış insanlardan çok azı ulaşabilir: Milyonlarca satranççıdan tek bir Kasparov çıkabilmiştir, Karpov belki ondan daha fazla emek vermiştir de yetmemiştir, aksini kim iddia edebilir?...Akranı milyonlarca insan atletizme hayatını adamıştır da en popüler branş olan yüz metrede içlerinden tek bir Bolt çıkmıştır; gölgesinde kalan Blake' i geçtim, belki daha çok emek veren bir başka sprinterin adını bile duymadık?...Beyin Cerrahı olmak hayaliyle tıp fakültelerine giren milyonla insandan kaçı bunu başarabilmiş de bunlardan Gazi Yaşargil seviyesine kaçı ulaşabilmiştir?...Böyle sayısız örnek verilebilir...
Semih' imiz için karakter-azim vs olarak hep olumlu referanslar verilir (Aydın' ın tembelliği bilinir mesela), çocuk belki çok çalışıyor da ancak bu kadar olabiliyor; bu ihtimali kimse düşünmek istemiyor nedense?...Şahsen kendisinde en üst seviye futbol potansiyelini hiçbir zaman görmedim, maalesef yanıltamadı, o yüzden pek de kızamıyorum hani...
Dün 1. golde yaptigi üst seviye topçu olmadigindan degil aptal oldugundan yedirdi. Bir futbolcu kendini bilmeli. Sen ayakta zor duruyorsun. O topu taca atacaksin. Bir futbolcu en azindan ne yapip yapamayacagini bilmeli. Üst seviye olsun olmasin.