#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru düzgün maç tecrübesi olmayan Emrecan Coskun simdiki Semihten daha iyi olabilir.

Semih 'Kaya' olmuş Semih "Düşen'.
Yeni isim talebi başvuruldu.

Hatasını kabul etse, kendini geliştirmeye çalışsa eyvallah ama bu pişkin pişkin konuşuyor ve her maç geriye gidiyor.

Öyle bir hal aldi ki her mac gol yedirmeden duramiyor.

Adem hic ortalarda görünmüyorsun kardes :D (Öylesine takiliyorum biraz sanki haa roman yazma bana simdi kardesim :) )

Benim tek ayagim olsa ve bununla ikili mücadeleye girsem yine de bunu yere serperim.

Ben hayatimda bunun kadar kirilgan bir DEFANS oyuncusu görmedim.

Semih Kaya :O eski halimden eser yok şimdi. (TATLISES STYLA)

Başlığa ''Alamancı Adem yine ortalığı istatistik verilerine boğmuştur'' endişesiyle girdim, hemen kaçacaktım; hayret ki yanılttı! :P...Bunu savunanlardan Cund Reis' i hak yola vasıl olmuş gördüm, darısı Adem kardeşimize; başka da kalmadı sanırım ve umarım...

Bi ara ikinci devre 10ek civarı forvette takıldı gölü de yedik zaten o ara.
Sağ beke geçti sanırım jose den sonra, sağ bekin forvet olmadığını ve kendini futbolcu olarak değerlendirip ona gore çalışmalı .
Çünkü bu vatandaş stoperin futbolcu gibi hissetmediğini açıklayan bi adam

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lig de 9 puan fark yediysek futbolcular arasında suçun %90'ı vallahi de billahi de bu adamdadır.
Burak'dan fazla zarar veren bir topçu olur mu diyordum Semih çıktı karşıma.

Rize maçında Balta'nın sakatlanmasıyla oyuna girdi giriş o giriş 70 dakika da 4 gol yedik. Ardından Antalya maçına garip bir şekilde ilk 11 başladı 3 gol yedik. Kasımpaşa maçında 2 gol yedik başrol de gene Semih vardı. Bursa maçında çok uğraştı olmadı geçen hafta Gomez'in önünü kapatmayı akıl edemeyerek golü yedirdi bu hafta da malumunuz topa tek vurması gereken yer de önüne almaya çalışarak kaybetti ve golü yedik.

Artık yeter. Bu adam niye ilk 11 oynar ?

Ched-Balta ikilisi ligin en iyi tandemi derken niye bozuluyor ? Anlam veremiyorum arkadaş.

İTİRAF : HER YERE DÜŞTÜĞÜNDE DUA EDİYORUM SEMİH.
İnsanlığımdan utandırdın beni.

Adam gibi sağ bek olsa denayer döndüğünde stopere çeker rahata ereriz diyecem de stoper alınana kadar oynar bu arkadaş. Bi ihtimal orta sahaya da adam gibi birini alırsak ched balta ikilisini kullanıriz. Ama devreye kadar malesef katlanacağız

Adam gibi sağ bek olsa denayer döndüğünde stopere çeker rahata ereriz diyecem de stoper alınana kadar oynar bu arkadaş. Bi ihtimal orta sahaya da adam gibi birini alırsak ched balta ikilisini kullanıriz. Ama devreye kadar malesef katlanacağız

Son maç kaldı zaten.
Herkes sabrediyor ancak Denizli ikinci devreye de bununla başlarsa bavulunu toparlamaya başlasın.

Son maç kaldı zaten.
Herkes sabrediyor ancak Denizli ikinci devreye de bununla başlarsa bavulunu toparlamaya başlasın.
Patlamaya hazır bomba resmen üstelik bu adam kaleye en yakin yerde. İkinci yari dediğim gibi libero alır ched balta yaparız ortayı

Valla bilemiyorum, tek bildigim suan cok lesh bir stoper oldugunu ama 2012'de nasil bir stoperdi hatirlayamiyorum bile artik. cok iyidi diye hatirliyorum, ama inanamiyorum bile. sakatliklar yuzunden mi boyle oldu neden boyle oldu bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt