#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli denen herife sövün. Semih'i oynatmak için herkesin yerini degiştirdi. En iyi defans yapan Carole yedegimizdeydi.

ptt liginde stoper oynatmazlar hakkaten bak ama bizde 11 oynuyor teşekkürler hamza teşekkürler mustafa

Chedjou eski yerine dönmeli artık, bu çapsızı görmekten verem oldum.YETER.

Ched orta sahada fazla fark yaratmadığını düşünüyorum

LUTFEN DELIKANLI OL VE CEK GIT INTERmi MARDINmi neryee gidersen git !!!!!!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eğer bu adam ligin 2.yarısında yine oynamaya devam ederse bizim için yine facia olur. Mustafa hoca yetersiz olduğunu görmeli ve ona göre önlemler almalı artık. Şampiyonluk gitti gibi avrupaya katılalım bari.

İlk oynadığı zaman da çok eleştiriyordum. Aynı hataları hala yapıyor ama o zamanki takım çok iyiydi. Semih'i tolere edebiliyordu ama şimdi namümkün bir durum. Çok da efendi bir insan, aslında yaşı da hala genç. Keşke bir mucize olsa da Bülent Korkmaz gibi 26-27 yaşlarında bir çıkış yakalayabilse Semih.

İlk oynadığı zaman da çok eleştiriyordum. Aynı hataları hala yapıyor ama o zamanki takım çok iyiydi. Semih'i tolere edebiliyordu ama şimdi namümkün bir durum. Çok da efendi bir insan, aslında yaşı da hala genç. Keşke bir mucize olsa da Bülent Korkmaz gibi 26-27 yaşlarında bir çıkış yakalayabilse Semih.

yani 3 yıl daha kalsın
yarından tezi yok kovulmalı fark iki haneli olduysa 6 puanı bu arkadaş yüzünden

Defol git artık yeteneksiz çapsız yedirdiğin golleri izledim yine sinirlerim tepeme çıktı gece gece

Kayseri'de oturan Eren'in en büyük hayali Selçuk İnan'la tanışmaktı. Bugün Kayseri'ye giden takımımız Eren'i kırmadı

CXLXEWYUsAAF3Ou.jpg

İşte adamlık burada ortaya çıkıyor

seni oynatan hocanın mesleği manavlık olsa gerek.

Cok formsuz tamam, ama cok fazla yükleniyor

Daha 24 yasinda, neler yapabilecegini az cok gördük, dahada gelisecektir, simdilik yedek olarak kalsin niye yollamaya kalkiyorsunuz?

Cok formsuz tamam, ama cok fazla yükleniyor

Daha 24 yasinda, neler yapabilecegini az cok gördük, dahada gelisecektir, simdilik yedek olarak kalsin niye yollamaya kalkiyorsunuz?

Her maç gol yediren bir adama mı çok yükleniliyor? Ayrıca formsuz falan değil, maksimumu bu. Bu rezil herife dokunan uçuruyor böyle stoper mi olur? Bıktım bu herifin yüzüstü düşüp pozisyon yedirmesinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt