#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozur dilerimm iiii dopçu ama hırsdan yoksun bi arkadas

Sakatlanmış heralde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kaç maçtır çok iyi oynuyor gariptirki. Bir kaç maç dediğim çok maç değil tabi.

Bir kaç maçtır çok iyi oynuyor gariptirki. Bir kaç maç dediğim çok maç değil tabi.
İlk yarı da ki konyanın en önemli pozisyonlarından birinde yine pozisyon hatası yaptı. Kafayı vuran oyuncu onun olması gerektiği pozisyondaydı ama semih ceza sahası yayına doğru koştu. Bu konuda semih çok zayıf özellikle yan toplarda Berbat ötesi. Mücadelesi yerindeydi özellikle bajicin pozisyonunda vücudunu çok iyi kullandı

kendi takiminda 6 yabanci oldugu ve "yabanci sinirri 1 olsun" diyen semih'e ben adam diyemiyorum.

976054.gif

Dün kapakları taktı. Sağlıklı bir Semih, daima ilk 11 oynamalıdır.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakip kanat oyuncusu göstere göstere orta yapıyor,pozisyon itibariyle kalemiz için tehlike arz eden tek oyuncu olan Webo' ya dönüp dönüp baktığı, güya marke ettiği halde o kafa vuruşunu yaptırıp gol atmasını seyreden Semih' ten hala stoper performansıyla medet umulması, tez konusu olmaya müstehaktır...

Şahsen herhangi seviyede bir takımın yetkilisi olsam, bir stoper transferi söz konusu olsa ve böyle bir adayın bu fragmanını seyretsem, bunu bana önerenlere nahoş sözler sarfetmekten alıkoyamazdım kendimi...

Ulan biri omzu vursada yıkılsam diye dolaşıyor sahanın içinde stoper dediğin azıcık gaddar olacak NESTA gibi gücü kuvveti yerinde olacak agresif olacak

Bunlarda bence defansif özellikleri kadar önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt