#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galiba sovecem ben. Basit hata tapmamis lan mancini donemindr millet rakibi birakip seni tutmayla ugrasiyordu kendi kalene kafa atip duruyordun. Mal

0bf4f1630f51391e468797023b6b5378.jpg

Babamı Semih Kaya öldürdü.

gordugum en rezalet oyun idi, 11in yanindan gecmemeli hatta shutlanmali

Bizde 197 maca cikmis. 3 mac sonra 200 maca cikmis olacak.

Merak ediyorum 200 macin acaba kacinda kalemizde gördügümüz gole direkt etkisi var Semih'in.

Şu takıma iki tane adam gibi stoper alınsın, dedikçe kimi Semih' i, kimi Chedjou' yu babasının oğluymuşcasına savunmayı kendine vazife bildi. Bugünkü spikerin ifadesiyle ''Hiç kimse yokmuş gibi'' kafayı çakıp durdu rakip futbolcular; sırf hava topları da değil, hatanın her türlüsü gani!...Terim zamanından beri böyle ve hala bunlar ilk 11 çıkıyor. Futboldan ciddi ciddi tiksinir oldum; taraftarlık duygusu olmasa bizim ligin zerre seyredilir yanı yok zaten...

İlk şampiyon olduğumuz sene keşke kakalasaydık bunu birilerine şimdi elde patladı.
Allah kahretsin seni

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fazla kazma malesef eskiden idare edebilioduk bu tarz oyuncularla da artik lig cetin. malesef semih seni shutlamak zorundayim

Gerçekler tır gibi çarparsa: son 2 sezonda bu 54 maç yapmış, sadece 20'sini kazanmışız...

bizimle işi bitmiştir ,artık kimse görmek istemiyor,aldığı parayı ve kaybettirdiği maçlardan ettiğimiz zararı üst üste koyarsak yerine 2 tane Vida alabilirdik.

yanlış yatırımla ya da hata da ısrar etmekle bir işletme nasıl batırılırın örneğini yaşatıyor bizlere Galatasaray

bunları görünce, maddi anlamda saçmalık gibi görünen dev takımların yaptığı transferlerin aslında öyle olmadığını anlıyorsun

30 milyon fesih verdin diye zararı büyütmenin ya da daha az fesih vermek için daha düşük kalibreli bir transfer yapmanın gereği yok

Son düzenleme:
Ft ile ilk şampiyonluktan sonra hemen kakalayacaktık bu sarı pipiyi bir yere.
O sene melo, eboue ve ujfalusi sayesinde ezikliği çok göze batmıyordu tek tük top geliyordu ve onları da karşılıyordu.
Daha doğrusu bu kadar leş bir görüntüsü yoktu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkes görüyor bu kazmayıda nasıl yıllardır oynamaya devam ediyor, kulüpte bir dayısı var heralde. daha yaşı genç bi 6-7 sene daha kulübü söğüşlemeye devam edecektir.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkes görüyor bu kazmayıda nasıl yıllardır oynamaya devam ediyor, kulüpte bir dayısı var heralde. daha yaşı genç bi 6-7 sene daha kulübü söğüşlemeye devam edecektir.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsimden kazanıyor genç Semih 1. tutunca 2.yi çekelim demişler.Batu falan olsa adı çoktan postalanmıştı?

Galatasaray, Semih Kaya'nın son 2 sezonda oynadığı 54 resmi maçın sadece 20'sini kazandı ve kalesinde 77 gol gördü. (AMK Spor)

C9HedY1XkAALnJP.jpg:large

Gs dan gitsin demiyorum futbolu bıraksın diyorum diğer takımlara yazık lan. Herif hata yapmak için doğmuş beceriksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt