#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle Galatasaray kalibresinde olmayan bir adam, karakter olarak sevdiğimiz biri ancak futbolculuğu ile en fazla 3. yedek olabilir.

Gol pozisyonlarında oraya girmediği için mi bariz hatası yok? Kaç kere ileri çıkıp ne yapacağını bilmediği için topu kaybediyor.

Hava toplarını alamıyor. Pozisyonlarda geride kalıyor, daha ne diyim, maçı iyi izleyen dediklerimi anlar.

Bana göre çok potansiyelli bir oyuncuydu Semih ama o da diğerleri gibi ileri gideceğine daha da geriye gitmeye başladı.

dediklerine kısmen katılıyorumda eğer semih bugün dediğin kadar kötü ise chedjou bin defa kötü maç içinde yediği çalımları ben sayamadım yaptırdığı penaltıyı acemi savunmacılar yapar

dediklerine kısmen katılıyorumda eğer semih bugün dediğin kadar kötü ise chedjou bin defa kötü maç içinde yediği çalımları ben sayamadım yaptırdığı penaltıyı acemi savunmacılar yapar

Chedjou'nun iyi oynadığını söylemedim. Böyle diyenleri de anlamıyorum. Semih konusundayız ve sadece onla ilgili yazmışım.

Chedjou kötü oynadı veya hata yaptı diye Semih'e kötü demeyelim mi? Keşke iyi diyebilsem ama çok fazla hata yapıyor Semih.

Direk adama dalıp penaltı mı yapması lazım bariz hata için? Bana göre çok bariz eksikleri var.

Chedjou'nun iyi oynadığını söylemedim. Böyle diyenleri de anlamıyorum. Semih konusundayız ve sadece onla ilgili yazmışım.

Chedjou kötü oynadı veya hata yaptı diye Semih'e kötü demeyelim mi? Keşke iyi diyebilsem ama çok fazla hata yapıyor Semih.

Direk adama dalıp penaltı mı yapması lazım bariz hata için? Bana göre çok bariz eksikleri var.

eksikleri olduğuna bende katılıyorum kardeş ama her futbolcunun formsuz veya zorlandığı dönemler olur gelip buraya 40 kere kötü dersek o adamın olacağı varsada olmaz semihin yaşıda genç iyi olacaktır zamanla

eksikleri olduğuna bende katılıyorum kardeş ama her futbolcunun formsuz veya zorlandığı dönemler olur gelip buraya 40 kere kötü dersek o adamın olacağı varsada olmaz semihin yaşıda genç iyi olacaktır zamanla

Bizim burada dememizle kötü olacaksa oynamasın zaten. Kötüye kötü diyeceksin, bunu kendi de görecek.

Kaç kişinin eline geçiyor böyle bir fırsat? Her şeyi geçtim, güçlenmesi için yeteneğe veya forma ihtiyacı yok.

2 sene önceki halinden ne farkı var? Genç, iyi olacak diye diye kaç yaşına geliyorlar farkına varmıyoruz.

Ben hep ümitliydim Semih'ten, formsuzluktan çok başka şeyler var bence. Bizim oyuncularda çok temel eksikler var.

Bizim burada dememizle kötü olacaksa oynamasın zaten. Kötüye kötü diyeceksin, bunu kendi de görecek.

Kaç kişinin eline geçiyor böyle bir fırsat? Her şeyi geçtim, güçlenmesi için yeteneğe veya forma ihtiyacı yok.

2 sene önceki halinden ne farkı var? Genç, iyi olacak diye diye kaç yaşına geliyorlar farkına varmıyoruz.

Ben hep ümitliydim Semih'ten, formsuzluktan çok başka şeyler var bence. Bizim oyuncularda çok temel eksikler var.

heralde semihten pique performansı bekliyoruz dediklerine göre eğer varsa daha iyisi buyursun oynasın yok işte semihte idare ediyor kimbilebilir belki 3 ay sonra çok farklı konuşacaz semih hakkında sabırlı olmalıyız biraz

heralde semihten pique performansı bekliyoruz dediklerine göre eğer varsa daha iyisi buyursun oynasın yok işte semihte idare ediyor kimbilebilir belki 3 ay sonra çok farklı konuşacaz semih hakkında sabırlı olmalıyız biraz

O kadar lafı boşa yazmışım demek ki. :encouragement:

O kadar lafı boşa yazmışım demek ki. :encouragement:

tamm bende öyle diyeyim o zaman semihin boyu kısa kademeleri zayıf nerde duracağını bilmiyor güçsüz ve ağır oldumu şimdi

daha iyi olacağını temenni ediyorum çünkü adam yok semihte kötünün iyisi işte

Ya kardeşim adam pozisyonların hiçbirinde yok sonra hatasız oynadı diyorsunuz..O kadar kaçak güreşirsen tabi hata yapmazsın..Bazen kendinden geçiyor topu sürüp çalım malım deniyor ana hemen gazını alıyorlar..Ne oldu bu çocuğa neden bu kadar etkisiz çözemedim. Muazzam bir hamle yeteneği var, kolay kolay çalım yemez , hızlı ama bir türlü form tutturamadı , ileriye gitmesi gerekirken yıllar geçtikçe daha da kötü oynuyor..

Semih'te değil genel olarak bütün savunma hattında sorun var bu sene

tapatalk reyiz

herkes semihe kötü oynuyor diyor ama ben beğeniyorum bu senede. forumda çok eleştiri yapılıyor ancak katılmıyorm.

asla galatasaray stoperi olmaz bundan. sert degil, acemi gibi duruyor. gekas, niasse her forvet ezip geciyor..

Tam Gökhan formunu yakalamıştı ki sakatlandı.Yoksa zor oynardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt