- 25 Kasım 2008
- 13.567
- 12.277
- 2.168
Kesinlikle Galatasaray kalibresinde olmayan bir adam, karakter olarak sevdiğimiz biri ancak futbolculuğu ile en fazla 3. yedek olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol pozisyonlarında oraya girmediği için mi bariz hatası yok? Kaç kere ileri çıkıp ne yapacağını bilmediği için topu kaybediyor.
Hava toplarını alamıyor. Pozisyonlarda geride kalıyor, daha ne diyim, maçı iyi izleyen dediklerimi anlar.
Bana göre çok potansiyelli bir oyuncuydu Semih ama o da diğerleri gibi ileri gideceğine daha da geriye gitmeye başladı.
dediklerine kısmen katılıyorumda eğer semih bugün dediğin kadar kötü ise chedjou bin defa kötü maç içinde yediği çalımları ben sayamadım yaptırdığı penaltıyı acemi savunmacılar yapar
Chedjou'nun iyi oynadığını söylemedim. Böyle diyenleri de anlamıyorum. Semih konusundayız ve sadece onla ilgili yazmışım.
Chedjou kötü oynadı veya hata yaptı diye Semih'e kötü demeyelim mi? Keşke iyi diyebilsem ama çok fazla hata yapıyor Semih.
Direk adama dalıp penaltı mı yapması lazım bariz hata için? Bana göre çok bariz eksikleri var.
eksikleri olduğuna bende katılıyorum kardeş ama her futbolcunun formsuz veya zorlandığı dönemler olur gelip buraya 40 kere kötü dersek o adamın olacağı varsada olmaz semihin yaşıda genç iyi olacaktır zamanla
Bizim burada dememizle kötü olacaksa oynamasın zaten. Kötüye kötü diyeceksin, bunu kendi de görecek.
Kaç kişinin eline geçiyor böyle bir fırsat? Her şeyi geçtim, güçlenmesi için yeteneğe veya forma ihtiyacı yok.
2 sene önceki halinden ne farkı var? Genç, iyi olacak diye diye kaç yaşına geliyorlar farkına varmıyoruz.
Ben hep ümitliydim Semih'ten, formsuzluktan çok başka şeyler var bence. Bizim oyuncularda çok temel eksikler var.
heralde semihten pique performansı bekliyoruz dediklerine göre eğer varsa daha iyisi buyursun oynasın yok işte semihte idare ediyor kimbilebilir belki 3 ay sonra çok farklı konuşacaz semih hakkında sabırlı olmalıyız biraz
O kadar lafı boşa yazmışım demek ki. :encouragement: