#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk gol savunmaya çarpıyor, Muslera topu elinden kaçırıyor. İkinci gol de orta saha topu kaybediyor, Koray ofsaytı bozuyor. Ben bir bağlantı kuramadım.

Formsuz olduğu bir gerçek renktaş.Bak Egemen Bayrak renktaşımız bağlantıyı kurdu.Olayı kurgulamıyorum.Görünen köy kılavuz istemez neticesinde...Semih candır lakin takımın formuna ayak uydurmuştur....

saçı sakalı kes hemen belkide bütün uğursuzluk bu yüzden

Selçuk saçı kestirdi,sen saçı sakalı uzattın

Önümüzdeki sezon yanina bir partner transfer etmek cok kritik olacak.

rezi performanslarına bir yenisini daha ekledi. yanından geçen adamların rüzgarıyla yıkılıyor bumu galatasarayın geleceği

Gelecek sezon yeri garanti ancak takıma uyuyor kendisi , tabi ki fiziğini ve hava hakimiyetini geliştirmesi şart.

Bu görüş genel kabul görmekte forumda...Ben oyun zekası ve kritik durumlardaki karar verme yetisini de yetersiz buluyorum...E geriye ne kaldı?...

''Yere sağlam basan, kesiciliği üst düzey, soğukkanlı, pozisyon bilgisi ve sezgisi güçlü, hava toplarına hakim, top kullanmada güvenli'' şeklinde tanımlayabilirim, iyi bir stoperde öncelikle bulunması gereken özellikleri...

Gelecek sezon yeri garanti filan olmamalı, bu tanıma göre...

serdar azizin gelişimi doğrultusunda ilerliyor. leş gibi bir stoper kazanmak üzereyiz az kaldı

fazla yüz vermeyin,semihte de hafif bozulmalar var.kendine aşırı güvenden topla çok oynuyo,fazla hata yapıyo bu ara.

Biz buna boşa mal demiyordjk. Her hafta ayni hata kepaze herif yetti artik. Git u 15 te oyna

Hiç gelişme gösteremedi.Yerinde sayıyor.

Karaktersiz. Melo kadar yüreği yok kim yabancı kim yerli belli değil. Resmen burak ve Selçukla takımı sabote ediyor bu dangalak.

Ne kadar hata yapsa da ölümüne savunacak kişiler çıkar yine de.

iyi bir stoper kesinikle değil ,hava topu yok keza 1.82 boyla olmaz, fizik yok ,zamanlama futbol aklı yok ... yok işte bunu bakalım ne zaman anlayacağız..i

Yerli oyuncu oldugu icin zaten oynuyr

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt