#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Son 2 aydır vasat oynuyor.. Milli takım olsun bizim takım olsun kiritik hatalar yapıyor.. Kendisini bi an önce toplaması gerek.

Bu sene semihi ilk kez eleştirdim. Çok acımasız eleştirildi hepsinde kayırdım. Ama reali 3-1 yenmenin keyfi başka olacaktı :D tabi ki canı sağolsun, canı çıksın dicek halimiz yok daha ufak o öğrenir ilerde :asd:

22 Yaşında adam ufak falan değildir. Varane 19 yaşında ona bakarsan. Semih kendini geliştirmeye bakacak. Ekstra antremanlar yapacak vs. Kısa pas uzun pas çalışacak. Yapılması gereken neyse onu yapacak .

Durduk yere bir adamın gelişmesini beklersek Semih 30 yaşında istediğimiz gibi biri olur.

Artık yolun sonuna geldik aslanım aman deyim hata yapma kendine gel toparlan.

El bombası gibisin. Real maçlarında yenilen bütün gollerde doğrudan etkin var neredeyse. Kendini toparla.

Haksızlıklarla savaşmanın vakti geldi çünkü. Kendine gel.

3 sarı kartı var.Karabük'de temizlemeli.Elazığ içerde olduğu için biraz daha rahat olur.

Kart görmelisin, sonra Antep veya Fener macinda cezali olursun falan bu hakemlerin isi belli olmaz.

Kart gördü haftaya yok. Bu akşam performansını yeterli bulmuyorum.

semihin kart görmesi iyi oldu cezası biter fener macına ceza meza kalmaz hamitte görsün haftaya :)

idare etti

Dinlensin 1 maç. Formsuzdu şu sıralar.

Kart görmesi iyi oldu çok düştü formu hem de Gökhan-dany ikilisini izleyelim bide Gökhan bu formdayken 1. stoper şu anlık o gibi.

arkadaşlar kart sınırında olan kim var veya kimin kaç sarı kartı var nasıl öğrenebiliriz ?

aslan_yurek___by_ozturkdesign-d61hdh6.jpg

koca galatasaray alt yapıdan tek saglam cıkan oyuncusu son zamanların :S

Altyapıdan çıkıp ikinci lige gidip 2 büyük sakatlık geçirip takıma göeri dönüp bir yılda milli takımın ve Galatasaray'ın banko oyuncusu oldu, Emre Çolak kadar savunanı yok. Komik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt